Heippa haalareissa! :)

Näissä menty perjantai, osittain viikonloppu ja vielä maanantaikin. Vähän eri yläosavariaatioilla. Farkkuhaalareissa on jotain ikuisesti ihanaa, huoletonta, tyttömäistä eikä yhtään pyntättyä. 

 

Tiedättekö mihin meinasin itseni hasstaa? Kommenttiboksin käyttöön. Se on tällä hetkellä jotenkin ihan mun comfort zonen ulkopuolella. Kaikki kommentit ovat (nykyisin) pelkästään kivoja, mutta mulla on pieni ahditus ja pelko aina mennä kurkkaamaan niitä. Hullua. En pelkää esiintyä isoillekaan ihmisjoukoille, en puhua enkä jumpata, en ujostele uusia ihmisiä enkä arastele aloittaa uutta harrastusta, mutta kommenttiboksin avaamisesta on muodostunut mulle kummallinen möykky.

Tiedättekö, miten jotkut ihan hullun pienet yksinkertaiset asiat saattavat aiheuttaa ihmeellisen suuren pelon? Iso mieskin saattaa pelätä lääkäriä. Lohduttaudun sillä. Meillä on kaikilla omat haasteemme.

 

Mutta nyt haastan itseni. Kommenttiboksin käyttöön ja sen päivittäiseen tarkistukseen. Ei ne asiat sivuamalla parane. Möykyt vain kasvavat. Ja jos pystyn tähän, haastan itseni vielä johonkin muuhunkin. Mihin sinä? Mikä sun arjessa ei toimi niinkuin toivoisit? Mitä haluaisit tehdä vielä paremmin? Aloitetaanko haaste yhdessä? :))

 

Hyvää alkanutta viikkoa, pienillä askelilla. <3

Kommentit (26)

Vierailija
27/26 | 

Wau, farkkuhaalarit tulleet taas takaisin. Käytin 90-luvun alussa raskaana ollessani ja oli kyllä ihan paras raskausvaate.
Mua ärsyttää arjessani saamattomuus. Halaisin olla energisempi ja aikaansaavampi. En vaan tiedä miten tuohon voisin itseäni haastaa 😀

Vierailija
28/26 | 

Miten pysyt talven kauniin ruskeana? Myös silloin kun et ole käynyt ulkomailla. Olisi kiva saada ihonhoito postaus.

Orvokki
29/26 | 

Heippa. Sulla on kiva arjen rento tyyli. Millaiselta sun vaatekaappi näyttää? Pursuaako tavaraa vai vietkö aina vanhat kiertoon? Olisi mukava tietää. Kaikkea hyvää!

Vierailija
30/26 | 

Aivan ihana asu! Sun tyyliä on tullu ihasteltua kerta toisensa jälkeen ❤️ Itsellä etsinnässä ajattomat farkkuhaalarit, mutta vielä ei oo sopivia osunut kohdalle :)

pauline
31/26 | 

Hei kiitos ihanasta blogistasi, se on antanut minulle iloa jo monta vuotta! Olisi ihana kuulla sun uudesta jumppapaikasta ja tarina siitä kuinka te sen avasitte ja miltä siellä näyttää? Minulla hieman samanlaista uraa kuin sinulla:).

Terkut kalastajakylästä
32/26 | 

Hei! Posittivita palautetta (tai mitään palautetta) tulee annettua todella harvoin. Blogisi viimeisin postaus kommenttiboksin aiheuttamista möykyistä saa mut kuitenkin nyt laittamaan palautetta. KIITOS blogistasi! Kauniit kuvat ovat tuoneet ainakin mun päiviin iloa ja pidän muutenkin blogin positiivisuudesta. Välillä saan uusia ideoita omaankin elämään mutta usein vain päivän töiden lomassa puikahdan seuraamaan kuulumisiasi. Olen seurannut blogia jo vuosikausia, en edes muista miten eksyin tänne :). Nyt kaiken kiireen keskellä tämä taitaa olla ainut mitä olen jaksanut seurata. Pidän myös siitä, että kaupallisuus ja materialismi ei ole pesiytynyt tänne. Toivon, että jatkossakin saan nauttia ihanista kuvista, maisemista ja muista ja toivotan onnea plus iloa elämääsi :)

Saaris
34/26 | 

Blogisi parasta antia on kuvat, joten laita niitä jatkossakin runsaasti. On kiva katsella vähän toisenlaisia maisemia ja kotia kuin Suomessa näkee. Tavallisen arjen seuraaminen on ihan mielenkiintoista :).

Niina
35/26 | 

Kyllä Johanna sun blogi ja tyyli on jotain sellaista, joista tulee vaan ihana mieli. Kun sä tuot meille lukijoille niin paljon iloa, olisi totisesti toivottavaa, että saisit jotakin myös takaisin.

Eteerinen on paras sana kuvaamaan sua. Vuosia vuosia sitten vinkkasit biisistä eg ser. Mä muistutan nyt takaisin sua siitä. Se on ihana. Niinkuin säkin.

P.s. ootko koskaan harkinnut koiraa, näkisin sulla Westin 😄

Maiju
36/26 | 

Miten ihana yllätys, että tulit jo nyt takaisin :) Kauniita kuvia, jälleen kerran :)

Vierailija
37/26 | 

Kiitos rohkeudestasi kertoa julkisesti välillä arkojakin asioita.

Itse olen ollut ikuinen suorittaja. Pää täynnä asioita, joita pitäisi tehdä. Kun en vieläkään kunnolla osaa sanoa Ei, joihinkin asioihin. Miten se on niin vaikeaa, sanoa se sana ja vielä olla tuntematta huonoa omaatuntoa siitä! Eli tässä mun haasteeni:).

Tuulia
38/26 | 

Kiitos blogista ja että palaat kommenttiboksin pariin. Lasten ja suomalaisten sukulaisteni takia ymmärrän oikein hyvin, että haluat sensuroida ja poistattaa kaikki sinua ja elämäntilannettasi koskevat keskustelut nettipalstoilta, mutta hei - eihän kai aikuisten oikeasti kukaan voi kuvitella olevansa julkisuudessa vain positiivisessa valossa (etenkin kun ainakin pitkään blogiasi seuranneet havaitsivat avioeroaikeesi ja uuden ”virtaa antavan viehätyksen” teksteistäsi jo aiemmin, mitä sitä peittelemään, jos julkisuudessa haluaa edelleen olla - soppaan siitä syntyi). Olisi jo vähän huolestuttavaa, jos tämän kommenttiboksinkin pitäisit vielä jatkossa suljettuna. Annahana ihmisten vaihtaa ajatuksiaan (ei tämä maailma muutamaan negatiiviseen näkökulmaan kaadu 🙈☺️). Vapauttavaa ja ihanaa kevättä!

Vierailija
39/26 | 

Minäkin kannan korteni kekoon ja kiitän ihanasta blogista! Kauniita kuvia, niin sisältä kuin ulkoa, ja valoisaa ajattelua, vaikka elämä ei aina olekaan ruusuilla tanssimista. Mutta niinkuin riepumatossa tummat raidat kuuluvat vaaleiden joukkoon, on elämässä samoin.  Ja farkkuhaalarit on tosi kivat. Sain tosta kipinän etsiä jotain kaunista, kuviollista kangasta ja ommella semmoiset kesäksi : ).

-seija

Vierailija
40/26 | 

HEIPS.Eikö siellä ole yhtään lunta,kun joku aika sitten oli kauheat lumikinokset+

lena
41/26 | 

Moikka! Luen viikoittain blogiasi. Tykkään tavastasi kertoa arjestasi. Siihen voi samastua. Kuvat ovat aina upeita myös. Tulen blogistasi hyvälle tuulelle 😊

Kommenttiboksin lukeminen tuntuu varmasti epämiellyttävältä, kun some on nykyään niin julma maailma. Ihmiset satuttavat kasvottomasti tietämättä todellisista tilanteista, tulkintoja tehdään oman mielikuvituksen perusteella. 😥

Vierailija
42/26 | 

Kiitos ihanasta blogistasi! Olet ainoa kenen blogia seuraan, bongasin sen sattumalta ja olen seurannut sitä nyt useamman vuoden ajan. Samanlaisia elämän kiemuroita läpikäyneenä ja kahden lapsen äitinä, on ihana seurata kuinka hienosti sinä purjehdit elämän aallokossa ja tyyneydessä. Kuvat joita jaat on kauniita ja niistä saa iloa ja inspiraatiota omaan kotiin ja elämään. Kaikkea hyvää sinun kevääseen ja kiva kuulla että "kommentti-möykky" on voitettu. Oman möykkyni voitin juuri kirjoittamalla tänne! Mielipiteitä ja ihmisiä on monenlaisia, ota matkaasi vain ne parhaat! <3

villijoenmiia
43/26 | 

Kuinka hyvä blogikirjoitus taas! Ja juurikin positiivisuuden ja elämäniloisuuden takia myös minä seuraan vakituisesti ainoastaan sun blogia. Kiitos ja mukavaa kevättä!

Vierailija
44/26 | 

Hei. Ihanaa jos aktivoidut kommenttiboksin suhteen. Sinun blogilla on paljon samanhenkisiä lukijoita joiden ajatuksia arjesta, estetiikasta jne on myös antoisaa lukea. Ja uskon että saat täältä nimenomaan hyviä positiivista palautetta ja ideoita (toivepostaukset) niin että tämä paras hyvänmielen ja kauniin arjen blogi jatkuu<3

Oppija
45/26 | 

Uskon tietäväni tuon möykyn. Itse kannan möykkyä vaikkapa jonkun uuden ohjelman tai sovelluksen opettelusta tai käyttämisestä. Pieni tarkkaavaisuuden lipsahdus muualle, ja toiset opiskelijat ovat jo kaukana seuraavassa asiassa.

On niitä varmaan muitakin, mutta tuossa ainakin yksi.

Irkku
46/26 | 

Jaahas. Vai toimii tämä kommenttiboksi? Kaksi ystävääni kertoi tänne kommentoineensa, mutta ilmeisesti läpi pääsivät vain seitsemän ensimmäistä. Ihan ystävällisiä viestejä olivat, toki reaaliteetteihin palauttavia. Toivottavasti tämä kommentointi toimii jatkossa.

Päivi72
48/26 | 

Toivottavasti pääset möykyn yli. Paras blogi ikinä, kenelläkään ei ole oikeutta arvostella toisen valintoja. Uskon kuitenkin että juuri niin on tarkoitettu kuin tapahtuu. Ihanaa kevättä💛💛💛

Siiri
50/26 | 

Ihana idea tuo itsensä haastaminen. Kiitos! Haastan itseni siivoamaan eteisen talvivaatekaaoksesta näin kevään kunniaksi. =)

Vierailija
51/26 | 

Et ole kovin ahkerasti vieläkään päivittänyt blogiasi. Se on sääli, koska pidän todella tyylistäsi ja odotan uusinta postausta malttamattomasti. Aurinkoista kevättä Sulle ja perheellesi ❤️

Vierailija
52/26 | 

Blogisi on ihana!!! Elämäntyylisi ihastuttaa!!! Tulee hyvä ja onnellinen olo seuratessa blogiasi!!! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010