Tänään ei olisi tarennut näin pienissä vaatteissa, jotka sunnuntaina Tanskan reissusta kotiutuessamme olivat ihan max. Uimassakin oli pakko käydä. Ajatella että kesäkuun alussa on jo voinut käydä monta kertaa yli 20 asteisessa meressä! 

Ja ajatella miten kivaa on tulla kotiin. Että on koti. Että on toi autokin pihassa latautumassa. Että on työ. Että on rakkaita ihmisiä ympärillä. Ajatella miten paljon elämässä on hyviä asioita, joista olla iloinen.

 

"Mitä pienemmistä asioista iloitsee ja on tyytyväinen, sitä useammin, enemmin ja varmemmin on onnellinen."

 

Joskus ihan pelkään, että milloin mun elämä menee nurin. Milloin lakkaan olemasta tyytyväinen.

Ja sitten taas mietin, että on se nurjin tuntunut menevän monta kertaa. Ja silti aina on ollut jotain hyvää. Aina olen jostain ollut tyytyväinen. Vaikkapa se työ, se joka usein aamuisin vähän väsyttää. Ajatella jollei sitä olisi. Terveys. Siitä voi kiittää joka aamu.

Aina voi jostain olla kiitollinen. Ja aika usein on pakko olla jotain kurjaakin, mutta ne kannattaa puolivahingossa unohtaa. Ajatella jos koskaan ei menisi asiat nurin eikä polulla olisi kiviä ja mutkia. En tiedä, tulisiko siitäkään mitään. Tai jos koskaan ei uskaltaisi epäonnistua.

Uskaltaminen on elämässä parasta. <3

 

Pidän vähän peukkuja, että helteet tulevat takaisin (tänään oli niin viileää, että jaksoin juoksulenksulle pitkästä aikaa). En ole ollenkaan valmis housuihin tai pitkiin hihoihin. Nyt on niin kesä! (hame muuten Cubuksesta - ja leipä- ja sämpylätaikinoihin suosittelen laittamaan chia -siemeniä, sillä niissä on proteinia ja omegaa ja tuovat mehevyyttä leipiin!) <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (11)

Vierailija
13/11 | 

Ihania kuvia, kaunis koti ja kaunis sinä.
Pohdinnat elämästä on näiden ihanien kuvien lisäksi parasta. Kiitos blogista.
Tommy Tabermannin sanoin:
”Jotta pääsee perille on eksyttävä tieltä. Joka pääsee perille oppii, että hetken kuluttua on taas jatkettava matkaa. Joka ei koskaan putoa raiteilta ja mene rikki jatkaa aina samaa rataa ja on turvassa suurelta murheelta ja suurelta onnelta”

Ihanaa kesää Johanna!

Sanna

Lil
14/11 | 

Uskomatonta, miten sinä näet aina asioiden hyvät puolet ja löydät ne hyvät asiat! Ihailtavaa. Minulla on jostain syystä viimeaikoina puskenut pintaan enemmän huolestuttavia ja ahdistavia ajatuksia. Yritän taistella niistä eroon, kun ne on kuitenkin ihan turhia ja asiat on tosi hyvin. Hyvää kesän jatkoa!

Muuttuva kotini Päivi S
15/11 | 

Voi kaunis sinä :)

ite olen kans yrittänyt aina muistaa, että pitäis olla onnellinen pienistä asioista ja varsinkin kun on saanut olla pitkään suht terveenä, mitä nyt selkä vähän oireilee. Nautitaan elämän pienistä hetkistä <3

Tuo farkkuhame ihana ja sopii sinulle täydellisesti. Ite olen laittanut kaikki farkkuhameet kiertoon ja nyt alkoi kyllä harmittaan .)

Ihanaa kesää sinne ja täällä nyt totaalisesti kylmeni säät, uimaan en ole vielä uskaltautunut hypäta. 

AlexandraS
16/11 | 

Tuo lainaus oli niin ihana, että piti itsellekin kirjoittaa ylös. Yksinkertainen, totta ja onneksi tunnistin siinä myös hieman itseäni :)

ElinaM
17/11 | 

Muistan, kun tuollaisia farkkuhameita tehtiin itse vanhoista farkuista! Haarasauma auki ja ommeltiin kappaleet päällekkäin. Vanhat on tainnut jo mennä kiertoon, mut vois tehdä uuden! Kesä viileni täälläkin, mutta uskon ja luotan, että lämpö palaa pian :)

Emmi
18/11 | 

Neule olisi täydellinen lämmittävään kesäiltoja (tai unettomia öitä) kohta koittavan perheenlisäyksen saapuessa 😍

Vierailija
19/11 | 

Kiitos ihanasta blogistasi! Kuvasi ovat niin herkkuja (Taitoa on sanoi myös valokuvaajamieheni kun vilkaisee kuviasi. 😊) ja niistä tulee aina niin seesteinen olo! Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!
Neule olisi ihana ❣️😍
-Maarit

Laura
20/11 | 

Aivan ihana neule! Kovasti toivoisi tämä neulomistaidoton onnettaren nyt suosivan! Josko sitten joskus tulevaisuudessa eläkkeellä koittaisi itsekin opetella tuon neulomisen taidon.

LauraHelena
21/11 | 

Neule lämmittäisi Juhannusyössä mökillä:) Ja Kiitos että kirjoitat tätä blogia:)

PauliinaK
22/11 | 

Aion opetella neulomaan eläkkeellä. Siihen asti muiden neulomuksissa. Toivottavasti onni suosii ja neule osuu kohdalle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram