Tuntuuko sielläkin kesä?

Viikonloppu meni kaikenlaisissa kesäisissä touhuissa, mutta niin perjantaina teatterissa, lauantaina synttäreillä kuin sunnuntaina ulkoravintolassakin oli päällä Vilan punainen jumpsuit; eikö olekin ihanan raikas! Tykkään tästä niin paljon - ihme kyllä, sillä punainen ei ole koskaan ollut mun suosikkivärejä. Jotenkin kummasti sekin on vaan alkanut valloittamaan. 

Ostin viikonloppuna terassille myös uudet rottinkikalusteet - tai uudet ja uudet, vanhat ja käytetyt ne ovat, mutta ihan uuden näköiset ainakin. Ja kymmenen kertaa halvemmalla kuin ihan uudet olisvat olleet. En silti tiedä raaskinko siirtää valkoisia puutuoleja pois... se oli takoitus, mutta ne ovat niin kauniit. 

Ja istutushommat käynnissä. :) Ruusut ruukuissa on takoitus istuttaa penkkiin; sekä köynnösruusua että maatapitkin menevää. 

Laitan tänne pian vähän parempia, kokonaiskuvia terassista ja koko ulkoympäristöstä; näistä kuvista ei niin saa käsitystä miten koko piha toimii. Tai ei se just nyt kauhean hyvin toimikaan, mutta potensiaalia siinä on! 

 

Ja niin, kaikki hyvin. En sanoisi, jollei olisi. Kaikki on hyvin. Mutta en silti tarkoita, että kaikki mun tunteet olisivat vain hyviä ja koko ajan tuntuisi vain hyvältä. Kaikenlaisia tunteita tässä viime aikoina on tullut kokeiltua. Kaikenlaisia, vannon. Mutta toisaalta juuri sitä toivon elämältä jatkossakin; tunteiden kokemista, elämän tuntemista. En minä tunteita pelkää.

Ja kuten viisas J.K Rowling kerran luennoi opiskelijoille:

"Te ette ehkä koskaan mokaa yhtä mojovasti kuin minä, mutta jonkinasteinen epäonnistuminen kuuluu elämään. On mahdotonta elää epäonnistumatta kertaakaan, paitsi jos valitsee aina niin varman päälle ja varovaisesti että elämä jää kokonaan elämättä - ja sehän vasta epäonnistumista onkin."

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010