Eteinen kivasti - kevät hitaammin. Mutta kylä täälläkin jo lumi ihan silmissä sulaa, kevät on selvästi tulossa. Toivottavasti tässä on nyt talven viimeiset villakangastakit ja karvabootsit. (Takki H&M, hame Samsøe ja neule Soyaconcept)

 

Eteiselle mun ei ihan kauheasti toki tarvinut mitään tehdä, sekin oli hyvässä valkoisessa maalissa, lattiassa lämmitys ja kauniit vaaleat laatat. Kaikki ok. Paitsi ettei mitään säilytystilaa. Tossa seinällä, johon nyt rakennan kolmen kenkäkaapin rivistöä, oli hujanhajan hyllyjä ja muutama tanko hengareille ja takeille. Mun ja lasten käytössä tiedän moisen olevan yksi kaaos ja sotkukasa. Mun on pakko rakentaa meille systeemejä, jotka piilottavat mahdolisimman paljon eteisen irtaimistoa. Seinä on lisäksi just passelin mittainen kolmelle Jyskin kenkäkaapille. 

Toiselle, ihan pikkuseinälle ihan ulko-oven viereen hankin IKEAN God Morgen kaapin, joka on siis oikeasti kylppärikaappi, mutta aika sopivan kokoinen kengille ja aika sopivan kokoinen just tohon - ja siinä on peili. Peiliäkin tuntui olevan vaikea mahduttaa tähän pieneen eteiseen, joten peiliovi oli oiva ratkaisu. 

Nyt on muuten vaaleat kotivärit päässä, iiks. Jotenkin tuli treenin jälkeen pakko kipaista kauppaan ja hakea väripurkki - kai se on tää orastava kevät. :) Nyt vaan toivotaan että väri oikeasti tehoaa, oon niin valmis vaaleammaksi!! Pakko siis syöksyä suihkuun. Mutta nähdään pian. <3

 

Kommentit (2)

Marisa
3/2 | 

Kiitos ihana Johanna blogistasi, söpö hymysi on kuin keväinen aurinko ❤

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010