Ihan oikeasti. Oli jo korkea aikakin. Meidän eteinen on ollut aika kaaos jo tovin. Ei nyt aina ihan noin paha kuin miltä ensimmäisissä kuvissa näyttää, kun olin jo alkanut siivoamaan (ja sotkemaan), mutta ei todellakaan mikään kodin käyntikortti. Ei yhtään vaatekaappia, takkeja kaikkialla. En ole vain jaksanut tehdä asialle mitään, mutta aina se seinä jossain tulee vastaan.

Lauantaina kävin aamureenissä ja innokkaana suoraan jumpan jälkeen ryhdyin tähän aftertreeniin. Suihkuun ehti sitten joskus seitseman aikaan illalla. Mutta olipahan tehokas ja tuloksekas päivä takana:

 

 

Se on niin erinäköinen kuin ennen! Vai mitä? 

Uskotteko että pikkasen oli hommaa? 

Ei meinaa tunnistaa kotiin tulevansa.

Kaapit ovat IKEAn Stuva -sarjaa ja matto Jassa. Vanha kenkäkaappi siirrettiin "tuulieteiseen". Korkeimman Stuva -kaapin ja seinän väliin (jossa on tilaa vain 26cm) haluaisin vielä löytää hyllyn; sellaisen pitkän ja kapean, johon saisi vaikka kenkiä. En tällä katsomisella löytänyt IKEAsta mitään noin kapeaa hyllyä, mutta etsintä jatkuu. Myös ison peilin vieressä on tilaa vielä jollekin jos täytyy, mutta toivotaan että eteinen saa pysyä näin ilmavana. Tuntuu tuplasti suuremmalta kuin ennen!

Tiedättekin ehkä, että rakastan sellaista pikkasen kesäasunto -fiilistä kotona, että on rento, kevyt ja vähan kesäinen tunnelma. Mieluumin mökkiä kuin suurta luksusta. Ja sellaista etnistä lämpöä - olkoon ulkona kuinka tylsää tahansa. Mutta nythän ulkonakin alkaa olemaan aika ihanaa! Ollikin viritteli nuotiota suoraan oven ulkopuolelle sillä aikaa kun minä remppasin eteisessä... 

 

 

Tältä pohjalta uuteen viikkoon. (Käyn nyt vielä vastaamassa ed. postausten kommentit, kiitos niistä. :))

Nähdään pian! 

Kommentit (8)

Kati
10/8 | 

Jee! Hyvältä näyttää! Kenkähyllyksi voisi käydä esim ikean billy sarjan tms. cd ja dvd levyille tarkoitettu lokerikko. Hyllyväli on siirrettävä ja hylly kapea, kenkäparin voi laittaa vaikka päällekkäi.

Vierailija
12/8 | 

Tuo on aina just niin palkitsevaa, kun näkee työnsä tuloksen........

Mikä siinä onkin, että aina on joku kohta jota ei meinaa saada ojennukseen millään.   Tuosta teidän eteisestä tuli kyllä todella kaunis ja miten paljon sait siihen tuota säilytystilaa.  Ei mennyt lauantaipäivä hukkaan.

Nyt voit aina kotiintullessasi nauttia ihanasta eteisestä ja tuo matto on kyllä just sun näköinen.

Kikke
13/8 | 

Hei,

hyvän näköistä tuli. Tuossa saa hyvinkin kulumaan yhden päivän, mutta palkitsee sitten kyllä joka oven avauksella.  Ikealla on sellainen kankainen pitkä, kapea vaatehuoneen lokerikko, jonka saa koukulla kattoon kiinni. Meillä on sellainen tuulikaapissa roikkumassa vaatetangossa, mutta voi sen laittaa koukulla kattoonkin. Yhteen lokeroon mahtuu hyvin aina yksi kenkäpari, aikuisenkin. Pitkävartisia saappaita siihen ei sovi. Mutta ainakin saimme mukavasti lattialle tilaa ja hyvin on kestänyt vaikka kaikki lokerot on käytössä. Muistaakseni sitä sai mustana ja valkoisena.  

HanneM
15/8 | 

Kaikki tommonen puuhailu on just parasta! Siinä nimittäin todellakin näkee mitä on saanut aikaan 😊
Mulla odottelee vähän samanmoinen urakka... Näistä kuvista sai taas vähän intoa suunnitella omaa eteisen raivausta.
Teidän eteinen näyttää hyvältä!

Vierailija
16/8 | 

Ihanan siistiä ja kaikki hyvässä järjestyksessä! Nykyään on (muka) muotia hävittää kaikki tavarat kotoa, ettei ole "liikaa" roinaa. Höpö, höpö! Vielä tulee monelle se päivä vastaan, kun harmittaa, että tuli konmaritettua... ;) Kaikki mahtuu, kun vain on fiksuja säilytysratkaisuja ja hyvä järjestys. Näin minun äiti opetti minulle aina. Ja oli oikeassa. Niinkuin äidit yleensäkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram