Kesä on jo vuosia alkanut mulle pyöräretkistä Tanskan Skageniin - te ehkä muistatte miten joka kesä muistan pientä kaupunkia kehua. Nyt tein ystävän kanssa pienen retken Skageniin jo etukäteen, kaksi viikkoa ennen pyöräretkeä.

Ilma oli kai liian helteinen kotiterassilla istumiseen.

Tanskan rannikoilla on loputtomasti hiekkadyynejä, heinätupsuja ja niin, loputtomasti tilaa. Se on just sitä luonnon soul foodia, joka saa tuntemaan itsensä ja murheensa pieneksi ja mitättömäksi. Maailma pyörii joka tapauksessa ympäri, aika kuluu eteenpäin, ihan sama mitä itse tekee. Hiekkadyynit pysyvät ja aallot lyövät rantaan. Paras mitä voi itse tehdä, on tehdä parhaansa. Olla tyytyväinen. Ettei elämä mene murehtimiseen. Tai jonkun paremman jahtaamiseen. "The world needs you now, not when you´re perfect" kuten mun laukkuostoksessa luki. Mekko oli myös reissun ostos (mbyM). Kaksi hyvää ostosta.

Mutta toivottavasti saatte tilaisuuden käydä joskus Skagenissa. Se on yksi mun suosikkipaikkoja Skandinaviassa. 

 

Elämäniloa, -janoa ja elämyksiä kesän alkuun toivottelen täältä meidän helteistä. Nähdään. <3

 

 

 

 

Kommentit (7)

MariRo
9/7 | 

Ihanan näköistä Skagenissa! Itse olen käynyt automatkalla Tanskassa, yövyimme Tønderissa ja samalla reissulla kävimme myös Legolandissa.
Tanskan maaseutu on niin kaunista!
Missäpäin Norjaa asut?
Ihania kesäpäiviä❤️

Zini
10/7 | 

Ihania maisemia! Tuonne pitää joskus päästä käymään. Olen katsonut yleltä Rantahotelli-sarjaa (Badehotellet), joka sijoittuu kaiketi johonkin Skagenin lähettyville...tai ainakin sinne hotellivieraat lähtevät usein käymään :-D

Heini___
11/7 | 

Kaunista! Mistä tuo ihana mekko on?

Vierailija
13/7 | 

Ihania dyynejä ja hiekkarantaa ja siis täydellistä kalanruotoparkettia ja itämaista mattoa..

Ei ihme, että karkasit tuonne kaksi viikkoa etuajassa.

Aurinkoisia ja tyytyväisiä kesäpäiviä:)

Kapteenska

Kaarin
14/7 | 

Oi nyt tuli kyllä palava halu meren äärelle, upottaa varpaat hiekkaan ja antaa tuulen humista ja tuivertaa!Kiitos Johanna inspiroivista sanoista ja kuvista jälleen, niiden voimin jaksaa vielä hetken odottaa 🙏

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010