... Ja kesän ensimmäinen veneretki ~ Juhuu!

Tänään oli todellakin suojakerroin 50:lle käyttöä ja silti kivasti lämmittelee poskissa vieläkin.

Meinattiin, ettei viitsi vielä pakata telttaa ja yöpymistarvikkeita mukaan, mutta olisi pitänyt! Nuotio auringonlaskussa olisi ollut varmasti aivan mahtava. No, onneksi näitä kesäpäiviä on vielä jäljellä. :) Nyt siirryttiin äitilapsipoprukalla sisätiloihin ja miehet lähtivät yökalaan - noin tyyni ja lämmin keli kun oli. Olisi kai voinut olettaa että toi mun mieheni olisi halunut viettää illan mun kanssani viikon työreissun jälkeen, mutta kai tässä vaiheessa liittoa (kalat voittaa) menee helposti erossa vielä yksi yö samaan konkurssiin. :D Huomenna sitten. <3

Kiitos muuten niin monista kivoista palautteista ed. neuletta kohtaan; lupaan laittaa ohjetta kun moni sitä toivoi. <3 Kiitos, olin ihan tosi iloisesti yllättynyt. :)

Mietin muuten tossa rannalla, että ihan yhtä suuren -jollei suuremman- onnellisuuden tunteen saan tällaisista retkistä kuin jos omistaisin mökin tai ison veneen. Siis että aina ei tarvitse haaveilla omistavansa jotain voidaakseen nauttia ihan yhtä paljon. Luonto on siitä hyvä esimerkki; sitä ei tarvitse omistaa ja silti voi tuntea suurta (yhteen)kuuluvuutta ja vapautta. Ja onnea. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Tää maailma on jo meidän. 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

Vierailija
3/14 | 

Ihania kuvia taas! Tykkään tosta lookista.

Eikö Norjassa ole se yksi vankila saaressa. Siellä vangit saa olla luonnossa, kalastella jne. Ja vapautumisen jälkeen euroopan alhaisin rikoksenuusimisprosentti. Kyllä luonto vaan eheyttää.

Vierailija
5/14 | 

Täydellinen Onnela.

Olet oivaltanut oikein, jos ihmiset keskittyisivät enemmän kokemaan ja elämään kuin omistamaan, kaartuisi useammat suupielet ylöspäin.

Vierailija
6/14 | 

Just niin! Terve(en) kriittinen asenne ikuista vähän enemmän -meininkiä kohtaan. Kesää!

Emilia
7/14 | 

Voi miten ihania kuvia, tulee ihan kesäfiilis näitä katsellessa! Omistaminen ei tosiaan aina tuo onnea ja onnellisin on se, joka on aina valmis nauttimaan elämän pienistä ilon hetkistä, tulivat ne sitten suunnitellusti tai yllättäen :)

Marjukka
9/14 | 

Aivan ihania kuvia, mahtavaa! Täällä Suomessa vielä niitä kesäretkiä odotellaan tapahtuvaksi...Kyllä osaa Norjankin luonto olla kaunis, miten siitä saakaan itselleen energiaa ja valtavasti voimaa, sinulla on ihana perhe.

Vierailija
10/14 | 

Ihania kuvia ja voi mie täällä kateeliisena katon, että siellä on siis jo kesä. Täällä Torniossa tuli kirjaimellisesti vähän aikaa tänään lunta ja meinas masis iskeä. Ihanaa hyggeilyä teillä siellä ja saatte nauttia kesästä pitempään <3

Sisse
11/14 | 

Sanon tämän nyt täydestä sydämestä..

Tämä on mitä parhainta esimerkkiä lapsille, luonnon parissa touhuamista, pieniä yksityiskohtia ja havaintoja ympäristöstä. Kunnioitan teitä todella paljon, annatte ihanan mallin lapsille :) Tällaiset retket säilyvät muistoissa, ja kantavat hedelmää.

Kiitos Johanna, ethän ikinä muutu!? Hyvää kesää!

Naan
12/14 | 

Ihana kesä teillä siellä. Itse juuri palasin pohjoisesta Suomesta hiihtoreissulta. Lunta oli paljon vielä. Luonto rentouttaa ja antaa voimaa niin paljon. Ilmaista lystiä ja retkivarusteitakin voi ainakin alkuun lainata tuttavilta.

Vierailija
13/14 | 

Ovatko norjalaiset ulkona perheen kanssa aina sunnuntaisin? Ihana tapa, jos on. 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010