Niin se taisi tulla Etelä-Suomeenkin. Aika aikaisin.

Sain onneksi juuri vaihdettua (en ihan itse) talvirenkaat sunnuntaina; aika moni liukasteli talvitassuilla liikenteessä nyt maanantaiaamuna. Huh, niin se taas tuli yllättäen se talvi. Lauantaina kuljin vielä ilman sukkia pienissä kengissä, tänään vedin tietty villasukat ja kunnon nilkkurit. Koko viikonlopun -ja vielä maanantainkin olen kulkenut näissä Vero Modan superihanissa samettihousuissa - näin ehkä kolmantena käyttöpäivänä niistä ei ehkä saa parasta kuvaa mutta olen sen verran rakastunut.että pakko kuvata! <3 Joskus ehkä vielä paremmat kuvat.

Tää alkaa muuten myös olemaan taas sitä aikaa vuodesta kun kesän värit katoavat niin hiuksista kuin iholtakin ja sekä hoitotoimenpiteet että meikki kaipaavat uusia otteita. Ajattelin siis tehdä pienen listan erityisesti mun tämän kauden suosikkituotteista ja -nikseistä. Huomasin, että nyt on pakko taas alkaa panostamaan pikkusen ekstraa jos haluaa vähän säilyttää sitä kesän luonnollista eloisuutta eikä ihan näyttää zombielta. Huoh. 

Ei siis sen kummempaa tähän lumiseen maanataihin, taitaa olla kroppa ja aivot vähän loppu. Palaan pian niinkin tärkeillä ja järkevillä asioilla kuin kauneudenhoitojutuilla. ;) Ne on kuitenkin sellaisia arjen pieniä piristäjiä. Tärkeitä kai siis. Ainakin mulle. 

Hyvää arkea, lämpimiä vaatteita. <3

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010