Okei kotiin alkaa tulla joulua, mutta myös eka (ja toivottavasti pahin) joulukriisi on nyt selätetty. Huomaatteko, meillä ei ole vanhaa kunnon joulukalenteria!! Siis sitä sellaista omatekemää, jossa on mun itseneulomia lappuja luukkuina. Oikeastaan ihan liian pieniä ja epäkäytännollisen mallisia lappuja, joihin ei mahtunut juuri mitään yllätyksiä. 

Mutta se on ollut meillä aina. Se on meille se ainoa oikea joulukalenteri. 

Mun piti nyt vaan keksiä jotain muuta sen tilalle. Valkoisia pusseja ja valopyykkipoikia. Yritän edes kirjoittaa itse päivät pusseihin että se olisi jotenkin itsetehty.

Ensi jouluksi täytyy löytää vanha kalenteri tai neuloa uudet pienet, epäkäytännölliset malliset pussit. <3

 

Tänään on ollut aamujumppa ja vaikka kuinka paljon siivoamista kotona; mitään black fridayta en ole edes ehtinyt ajattelemaan. Kohta lähdemme salsaryhmän pikkujouluihin syömään tapaksia ja tanssimaan (ja juomaan vettä). Mekko on pari vuotta vanha (Samsøe) ja nyt jo kolmannen kerran joulun juhlinnoissa mukana. Perfekt salsaan kun siellä tulee aina niin hiki.

 

Sitten vihdoin takkivoittaja, tattaradaa!

Palelen aina, nytkin sormet kohmeessa. Eli musta pitkä untuvatakki <3

Vierailija

27. marraskuu 2019 - 13:55

 

Tunnistatko itsesi vierailija? :) Sulla oli sähköpostiosoitekin kommentissa, joten laitan sulle varmuuden vuoksi postia jollet itse bongaa tätä. Ja hei, te joille takkivoitto ei osunut kannattaa kurkata mun suosikkitarjoukset Stormbergin verkkosivuilta. Sen vihreän Lomen -toppiksen, joka mulla ja Ainolla on, saa nyt alle neljällä kympillä. OIkeesti, käy ihmeessä kurkkaamassa.

 

Hyvää, rauhallista perjantai-iltaa. <3

 

 

Artikkeli sisältää kumppanuuslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista julkaisija saa pienen rahallisen korvauksen kauppiaalta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013