Olen ollut todella off duty koko loppuviikon. 

Kaikki lähti kai torstaisesta työjutusta, jota olin vähän jännittänyt jo pidemmän aikaa. Aika sellainen iso koko päivän juttu, paljon muistamista ja tietämistä, tiedätte kyllä. Mietin, että viikonloppuna sitten rentoudun ja juhlistan kun homma on ohi.

Mutta hitsi kun se homma  ei mennyt niin hyvin kuin olisin toivonut. Kun jäi änkyttämään ja unohti useamman jutun (säästän teidät noloilta yksityiskohdilta). Hitsi että inhoan tällaisia oloja, ettei ole tehnyt tarpeeksi hyvää työtä. Äh. Sitten taas tiedän, että epäonnistumisia, mokailuja ja alisuorituksia on pakko tulla! Kaikille. Parhaatkin ovat matkan varrella kompuroineet ja kaatuneet. Etenkin ne, uskottelen itselleni. :)) Vähän kuten silloin kun koko kroppa särkee treenin jälkeen. Silloinkin uskottelen itselleni, että vain kovaa treenaavat saavat kroppansa noin kipeäksi, huonokuntoisemmat eivät jaksa tehdä niin kunnolla. ;)

Äh, huomenna vähän puran harmistusta työkavereille, arkistoin koko homman unohdettuihin kokemuksiin ja porhallan eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunut! 

 

Kaikkeen harmitukseen on vähän auttanut kyllä + 20 asteinen ilma tänään. Todellisuudessa en tarvinut edes takkia, vaan söin lasten kanssa vohvelilounasta rapulla teepaidassa. Mutta koska olen niin onnellinen takista ja alkaneesta kevättakkikaudesta, ja koska se on ollut menossa mukana koko viikonlopun, niin tottakai se kuului mukaan. Takki on Odd Mollyn viime syksyn malliston Off duty -takki, jota ihastelin jo syksyllä, mutten raaskinut ostaa. Kuuban reissulla sain sitten taas pienen pakkomielteen Che Guevara -henkisiin armytakkeihin ja palattuani lomalta googletin takki-ihastustani uudelleen. Nettimaailman ainokaiset löysin lopultansa (Tanskasta) -70% alennuksella. Silloin lähti. 

Uusi kevättakki on tietysti aiheuttanut mietinnän vanhojen kevätvaatteiden myynnistä. Olkaahan kuulolla, yritän laittaa tänne (tai facebookin puolelle) myyntiin muutamia. :) 

 

Mahtavaa, aurinkoista ja lämpenevää uutta viikkoa. <3

Kommentit (8)

himpsis
9/8 | 

Kuule, mä niin tiedän tuon fiiliksen, kun joku asia on mennyt vähän mönkään. Todennäköisesti juurikin yliyrittämisen takia. Mutta se on ainoastaan merkki siitä, että asia on ollut sulle tärkeä. Ja seuraavalla kerralla sitten tästä kerrasta oppineena sujuu rennommin. Ihmisiä me kaikki olemme, ja kun ihmiset tekevät, niin sattuu kaikkea inhimillistä. :D Aina ei voi mennä niinkuin Strömsössä.

Sellainen vähän off topic -juttu, mutta mitä muotoiluaineita käytät nykyään hiuksiisi? Itselläni on selkeästi "rakenteeltaan" vähän samanlaiset hiukset kuin sinulla, vaikka ovatkin tummat. Siitä syystä kiinnostaisi. Tai jos linkkaat postaukseen, jossa olet noita juttuja kertonut (jos sellaista on lähiaikoina tapahtunut, itsellä ei nyt tullut mieleen, vaikka kaikki postauksesi luenkin...:D )

PäiviR
10/8 | 

Ei se ole tärkeää, että kaatuuko vai ei, vaan se on tärkeää kun kompastuu, niin nousee aina ylös! ❤

Meri80
12/8 | 

Ihania kuvia ja ihana tunnelma! Teillä on kevät jo noin pitkällä, täällä lunta vielä tosi paljon eikä keväästä tietoakaan 😑 Tiedän tuon tunteen, mistä kirjoitit. Mutta lohduttavaa on , että kaikki mokaa joskus, ihmisiä kun ollaan. Sulla on hyvä asenne 🙂 Hyvää uutta viikkoa!

Vierailija
14/8 | 

Kirjoita kirja ja laita nämä neulonta ohjeet siihen niin olisi helpompi löytää,kun kaikki neuleet on tosi ihania ja ei kauhean vaikeita.Missä päin NORJAA asustelet kun krookukset kukkii.ihania.

Vierailija
15/8 | 

Vastoinkäymisiä on itsellä ollut tänä vuonna liikaa. Tämä blogi on pieni henkireikä.

KrisseK
16/8 | 

Ihania kuvia, läsnäoloa, lämpöä! Ja kevättä <3 Voi miten valo ja lämpö hoitaakaan ihmistä, ihan herättää henkiin kohmeesta. Minäkin palasin blogiini juuri, sitä olen kaivannut - silläkin toiveella, että jospa nyt läheiset eivät sairastaisi jatkuvasti. Jäisi elämään muutakin arkea. Meille kaikille: aurinkoisia päiviä! Kevätlauluja jaossa, jos sielussa soi..? http://tallessamaailma.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram