Kaupallinen yhteistyö Mionetton kanssa

 

Nyt täytyy kyllä sanoa, että oli herkut! Jos sulla on vielä vappumeny auki, tee tätä. Paremmaksi ei melkein voi mennä. 

Marinoidut minivartaat ovat supernäppärä sormiruoka, jonka voi tehdä grillillä, jos grillauskauden haluaa vappuna avata - tai vaihtoehtoisesti omalla paistinpannulla kuten minä. Kanavartaita paistetaan kolme minuuttia/ puoli kunhan ne ovat ensin muhineet marinaadissa puolisen tuntia. Kanojen marinaadista tehdään aivaan sairaan hyvä kastike yhdessä maapähkinävoin ja veden kera - vettä voit kastikkeeseen laittaa vähän enemmän kuin 1,5 dl, siitä tulee helposti aika tuhti. Mutta on  siis mielettömän hyvää kanavartaiden dipiksi.

Hieman tulinen mangosalaatti raikastaa koko homman ja tuo pöytään ihana keväistä väriä.

Tämä on sitäpaitsi niin helppo ja nopea homma, että onnistuu takuulla. 

Ruoan kanssa sopi erinomaisesti Mionetton kuohuvat, jotka olen siis saanut blogin yhteistyön kautta. Meidän piti viettää vain sellainen "afterwork-prosecco", mutta ilta venyi after workin ja lasillisten sijasta melkein puolille öin. Raati ihastui niin valkoiseen kuin roseenkin kuohuvaan, mutta täytyy sanoa, että rose yllätti todella positiivisesti ja oli melkein kaikkien suosikki! Harvinaisen hyvä punainen kuohuva.

Kiitos illasta, kiitos hyvistä lasillisista ja hyvistä jutuista. <3 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram