Pieni teksti kuvien keskellä kertoo siitä, että vuoden Inspiration Blog Awardsin 2018 raati palkitsi Kalastajan vaimon kolmen parhaan "Vuoden Visuaalisimman" blogin joukkoon; Emilian Uusi Kuu ja Viena K saivat paremmat sijat (googlettakaa ja kurkatkaa; aivan lumoavia kuvia molemmissa. <3 

Mulla on nyt vähän sellainen fiilis, että tästä lähtee kaikki vielä niin ylöspäin. :D Ihan oikeasti. Viime ajat ovat olleet aika vuoristorataa ja juuri silloin kun on tuntunut, että kaikki menee ylöspäin, on kärry lähtenyt kamalaan alamäkeen. Tiedättekö tunteen. Mutta nyt. Nyt se alkaa riittämään. Tiedossa on paljon hyviä, ihania, jänniä ja elämän täytteisiä juttuja. Elämä vain paranee, uskokaa pois. 

Mutta siis toi raadin kuvaus mun blogista oli niin kaunis, kiitos siitä. Kiitos siitä, ettei tää ole ihan kuin naistenlehdet, kiitos että pidätte Kalastajan vaimoa persoonallisena, boheemina, pysäyttävänä ja valloittavana. Olen niin mielelläni kaikkea noista. 

 

Mulla tänään ollut ihan kumma fiilis. Vähän kuin toi ilmakin; kun lämmin ilma kohtaa kylmän maan ja kaikki on sumuista. Jotenkin tänään on tuntunut tosi vahvasti siltä, että elämä paranee päivä päivältä. Eikä vain siksi, että ilma lämpenee. 

Takkia ei melkein olisi edes tarvinut, mutta mainitsen nyt mun viimepäivien vakkaritakin. Ehkä joku muistaakin, miten metsästin tätä Odd Mollyn takkia viime keväänä ja sain erään kiltin lukijan avulla ostettua puoleen hintaan Tanskasta! :D Kyllä oli niin kaiken vaivan arvoinen metsästys; tää on ihana. Ja muistuttaa minua aina ehkä maailmankaikkeuden cooleimmasta nuoresta naisesta, jonka kerran näin Kuubassa. Nainen oli pitkä ja hoikka, ruskettunut. Korvien alle ulottuvat luonnollisen ruskeat hiukset kihartuivat paksusti niskassa. Naisella oli lyhyet repaleiset farkkushortsit ja juuri tälläinen armytakki, oikein kunnolla Che Guevaran hengessä. 

Kyllä se oli kai jotenkin erityisen kaunis, kun on niin jäänyt mieleen. Tai ei ehkä kaunis, mutta persoonallinen, boheemi, pysäyttävä ja valloittava. Ja se on parempi kuin kaunis. 

<3

 

Ps. Lauantaina tulee mun sairaan hyvä vinkki vapputarjoiluiksi!  Pysykää kuulolla :)

Kommentit (6)

Vierailija
7/6 | 

Toki me äänemme meidän terapia Ellulle annettiin. Tuetaan toisiamme aina tarvittaessa, oot sä niin paljon kauneutta ja iloa meille tuottanut.

Vierailija
12/6 | 

Kyllä ääni tuli myös täältä Kouvolasta. Sun tekstit on hienolla tavalla tavallisia, puhutaan myös arjen kääntöpuolista eikä kaikki ole aina niin glamouria. Sitähän se elämä juuri on. Niin glamouria on kyllä maisemat. Hyvää kevättä sinne.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram