*Kaupallinen yhteistyö Pierre Robertin kanssa*

 

Odoteltiin että sade lakkaisi. Että pääsisi lenkille. 

Puettiin päälle. Siivottiin pahimmat sotkut. (Ja sotkettiin uudet legot.) Harjoiteltiin viululäksyt odotellessamme. 

Ja pääsimme lenkille sateiden ja sateenkaarten välissä.

 

Meillä huomaa syksyn kylmenemisen siinä, että villaa puetaan päälle hyvin nopeasti. Lapset valittavat ehkä mun tekemistä villapaidoista, että ne saattavat kutittaa, mutta eivät koskaan esimerkiksi Pierre Robertin villa-alusvaatteista. Näissä ne tykkäävät kulkea kotonakin (ja hyvä niin – meillä kun on aika vetoisa talo). Kun alla on villaa, ei sitä välttämättä tarvitse pukea päälle. Ainakaan vielä, ennen pahimpia pakkasia. 

Norjalaiset ovat muutenkin ehkä tottuneempia käyttämään villaa ihoa vasten; villaisia alusvaatteita myydään täällä paljon ja lapset tottuvat siihen pienestä pitäen. En taida tuntea ketään, joka ei vannoisi villan nimeen etenkin pienten lasten kanssa. Ja homma jää varmaan vähän päälle. Villa on vaan niin pop. Se hengittää, pitää lämpimänä ja on luonnonkuituna hyvä iholle. 

Paksut ja superkestävät sukat ovat muuten yksi meidän suosikki. En itse tykkää käyttää sukkia sisällä talvellakaan, mutta ai että pehmeät, napakat ja lämpimät sukat saappaissa tai pakkasilla on kyllä niin luksustunne. <3

 

Leppoisia syyspäiviä – puetaan itsemme hyvin. Lämpimillä vetimillä kun pysyy mieli hyvänä kurjemmissakin keleissä. :) Pierre Robertin tuotteet löytyvät verkkokaupan ohella myös hyvin varustelluista päivittäistavaraliikkeistä.

 

Ja hei, osallistu ihmeessä Pierre Robertin facebook kisaan! Kisa on voimassa 17.9. asti eli vielä ehdit voittaa lämpimiä merinovillaisia lastenvaatteita! TAI shoppaile Pierre Robertin verkkokaupassa -20% alennuksella käyttämällä koodia JOHANNA20 (kirjaimet isolla). Alennuksen saa kaikista lasten merinovillavaatteista ja edun saa syöttämällä koodin tilauksen yhteydessä. Juhuu, nyt on hyvä tilaisuus täyttää talvivarastoja. :))

Nähdään pian!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010