Hyvät sellaiset!

Kiva olla taas arjessa, eikö!

Te tiedätte, että olen arkiruoan kannattaja. Ja muutenkin arjen kannattaja. Elämä on arkea eikä juhlaa (ainakin mun) ja siksi arjesta on hyvä tehdä sitä elämän parasta aikaa. Arjessa on hyvä syödä terveellisesti ja viikonloppuna voi sitten herkutella ekstraa. Terveellinen arkiruoka on mulle toki maukasta ja hyvää; rakastan just tällaisia uunissa paistettuja vihannesjuttuja ja käytän paljon sipuleita; myös valkoista sekä chiliä ja oliiviöljyä. Siinä mun vakkariainekset. :D 

Tänään olin niin onnekas etä sain päivällisseuraksi omien lisäksi vielä yhden ylimääräisen pojan. <3

Mies on työreissussa ja lapset mun luona. Olen niin onnellinen että lapset viihtyvät täälläkin tosi hyvin. Vähän odottelen että koska ne reagoi tähän hommaan jotenkin, mutta vielä toistaiseksi kaikki on mennyt tosi kivuttomasti. Me ollaan tosin tehty juttuja paljon yhdessä ja kuten sanottu, oltu hyviä toisillemme, että ehkä mulla pieni toivo on että tää uusi arki liukuu aika pehmeästi paikoilleen.

Meidän pääsiäinen päättyi ikävästi appiukon (hyvin odotettuun) kuolemaan, joten tunnelma täällä on ollut surullinen eikä etenkään mun miehen fiilikset tietysti kovin huipussaan. Kurjat ja surulliset jutut eivät koskaan tule oikeaan aikaan, mutta nyt on ollut kyllä monta harmia ja pari päivää pääsiäisestä kului taas kyynelten vain valuessa - halusi tai ei.

Joskus niiden täytyy vaan antaa valua ja tulla, niin kauan kuin tulee ja vielä kerran vaikka jo luuli itkeneesä lopuun.  

Ja elämä jatkuu. Se on niin kummallista. Miten jonkun elämä voi pysähtyä täysin ja muu maailma vaan pyörii eikä välitä yhtään.

Siksikin - tästä on pakko tykätä. Niinä päivinä kuin vain suinkin mahdollista, täytyy elämästä tykätä. Täytyy olla onnellinen kaikesta, mistä voi olla onnellinen ja kiitollinen kaikesta mistä voi olla kiitollinen. Nauttia enemmän kuin harmitella, hymyillä enemmin kuin nyrpistellä ja olla ystävällinen enemmän kuin kiukkuinen. 

<3

 

 

 

Kommentit (3)

Vierailija
5/3 | 

sulla kuvassa tosi ihana vaalea kaulaliina, kenen valmistajan?

ElinaM
6/3 | 

Ihailen niin sun suhtautumista elämään ja sitä miten osaat niin kauniisti ja viisaasti esittää ajatuksesi siitä... Suru, vaikka odotettavissa olevakin, tulee aina lopulta yllättäen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010