Kaupallinen yhteistyö: Arabia

    

Ihastuin täysillä Arabian Pastoraaliin heti nähtyäni nämä Esteri Tomulan vuonna 1965 suunnittelemat romanttiset kuviot. Pastoraali on samanaikaisesti niin retro kuin ajaton, koristeellinen ja yksinkertainen sekä arkinen että juhlava. Sen kuviointi on näyttävä, sen tyttöjen kasvoilla on salaperäinen katse ja astiat ovat kuin kukkaketo. Silti Pastoraali tyylikäs, harmoninen ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 

Mulla on yksinkertaisesti onnellinen olo joka kerta kun saan syödä aamupalaleivän näin kauniilta lautaselta. Tai iltapäiväkahvin kupista, josta huokuu mennyt aika ja hitaus. Tai hyvän päivällisen laadukkaalta tukevalta lautaselta, jossa on se pieni ekstra. 

 

Pastoraalissa se tärkein piste iin päällä ei mulle ole kuitenkaan välttämättä kaunis design tai laadukas posliini, vaan perinne. Se etuoikeus saada nauttia ruoan lisäksi vähän vanhaa aikaa, vähän rauhaa ja vähän kauneutta. Se ilo saada tarjota vieraille näin kauniista astioista. Se tunnelma. 

Etenkin aamiainen on mulle päivän tärkeimpiä aterioita ja päivän alkuun saa kivasti luksusta kauniilla astioilla. Viikonloppuisin mun luona nautitaan usein aamiaista isommallakin porukalla ja silloin on kiva yllättää vieraat pienellä ekstralla, joka muistetaan. 

     

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010