Juhuu, vihdoin perjantai! Tämä viikko on taas ollut töissä aika kovaa menoa - siis kun olen tavallisesti tottunut aika rauhalliseen työtahtiin ja hallitsemaan työaikaani. Mun koululla on asiat tällä hetkellä kuitenkin vähän vaiheessa (ei esimerkiksi rehtoria ja vastavaihtunut uusi sellainen sosiaaliopettaja - en tiedä mikä nimitys Suomessa olisi vastaava) ja tuntuu, että mun palveluja käytetään tällä hetkellä oppilaiden lisäksi myös vähän niinkuin opettajienkin mielenterveyden tukena -yli äyräiden. Ja hetki kun alan tuntemaan itseni joksikin koulun yleiseksi psykologiksi, tulee mulle mieleen Kumman kaa -sarjan Ellu. Apua. Sitten päätän että nyt en kyllä kuvittele itsestäni mitään kummempia, kunhaan teen vaan työt ja yritän siinä sivussa kuunnella niitä aikuisiakin. ;)

Niin ja useampana iltana töiden jälkeen jumppatuntia. Just niinkuin nyt olisi ollut yhtään ylimääräistä energiaa. 

 

Tänään perjantai tuntui siis tosi ansaitulta. Sain jopa varattua kampaajan - huomaatteko kun on nyt hoidettu tukka! Aijai. Niin tyytyväinen taas että. Kuivat latvatupsut ovat poissa ja väri siistin tasainen. Olo kummasti asiallisempi.

Jätineule on Marimekon - sain äitiltä synttärilahjaksi. <3 Tässä on menty koko viikko. Oikein kunnon turvaneule. Lämmin, kauniin värinen ja ihanan iso. Mekkona tai kapeiden farkkujen kera. Tällaisia rakastan.

Kuvasin mukaan myös Bare Mineralsin voidemaisen huulipunan, sillä tää on tällä hetkellä ehdoton suosikki. Matta, hyväntuoksuinen, runsas ja kestävä väri. Mulla on nude sävy "wink"; joka on superluonnollinen, mutta tuo sellaisen huomaamattoman sähäkän lisän meikkiin.

No nyt olisi perjantai-ilta. Viikon paras. Teille kanssa - hyvin ansaittua lepoa ja rentoilua. Ihan pelkkää olemista just niinkuin haluat. <3 

 

 

 

Kommentit (34)

Heidi
35/34 | 

Voisiko sosiaaliopettaja olla Suomen kuraattori?

HM8
38/34 | 

Hieman harmissani totean, että sun päivitykset ovat menneet paljon alas päin - vähän pakko pullaa tyyppisiksi. Aiemin sulla oli ihastuttavia, raikkaita muoti- ja kauneusjuttuja. Tsemppiä.💕

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
39/34 | 

Kiitos, pakkopullaa tää ei missään nimessä ole, vaan ilo ja innostus kuten ennenkin ❤️ Mutta näin se elämä vaan välillä menee että aina ei oo samoja energioita esimerkiksi muoti- ja kauneusjuttuihin panostamiseen 😅 joskus jaksaa vain just ja just pukeutua ja siivota kodin 😅 Mut silloin mennään niillä voimilla mitä on ja tehdään parhaamme ❤️ Kyllä tää tästä 😊

Iloa
40/34 | 

Olen täysin eri mieltä kuin HM8. Ei ole yhtään mennyt ”alaspäin”. Ja ihmetyttää, että joku kykenee olemaan noin töykeä. Tuo lopun tsemppiä vain korostaa sielutonta vaikutelmaa. Kaikkea hyvää Johanna! Hassua, miten samat tuntemukset ja jopa viikon värit meidän kodissa:)

Vierailija
41/34 | 

Olen vuosia lukenut satunnaisesti blogiasi. Se on mukavaa luettavaa. En ole koskaan kommentoinut mihinkään mitään missään, mutta nyt on se ensimmäinen kerta. HM8: jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, älä sano mitään. Erittäin töykeää kommentointia tästä blogista.

Vierailija
42/34 | 

Elämänmakuinen,aito blogi.Ei tosiaankaan alaspäin,vaan aina eteenpäin:annettavaa ja jaettavaa meille joka kerta.Kiitos,että kirjoittelet!

Risite
43/34 | 

Olet enemmän kuin huulipunat ym. "Elluksi" kelpaa aito välittävä läheinen.

Pirkko
45/34 | 

Kuraattori vastaa Suomessa sosiaalityöntekijää. Tosi tärkeä yhteistyökumppani sekä kouluterveydenhoitajalle että opettajille 👍🏻 Kauniita kuvia taas ja positiivisella mielellä, kiitos. Eihän aina tarvitse jaksaa jakaa meille muille - jokaisesta postauksesta iloitsen ja saan hyvää mieltä. Olet suloinen arjen ilostuttaja tällaiselle äitisi ikäisellekin. Kiitos siitä!

Vierailija
46/34 | 

Oot sä meillekin sellanen Ellu. Ihanat kuvat ja sun kuulumiset saa aina hymyn huulille.

Vierailija
47/34 | 

Hei Johanna, ihanaa perjantaita ja hienot hiukset sinulla:)

Sinä olet meidän lukijoidenkin terapeutti kun kerrot myös vaikeista asioista ja inhimillisyydestä. On aina niin ihana lukea blogiasi ja saada vertaistukea ja elämän pienien ilojen ideoita myös omaan elämään. Ei tämä ole mihinkään alaspäin menossa, ihmettelen miten edes jaksat päivittää blogia elämäsi ruuhkavuosina. Se on kyllä ihailtavaa.

t. lukija

Vierailija
49/34 | 

Ihanat korvikset 😍. Mistä? Haluun!

Anppu
50/34 | 

Kiitos ihanasta blogista! Tää antaa mullekin hurjan paljon voimaa ja iloa välillä raskaaksikin käyvään arkeen. Onnea, että on sun kaltaisia ihmisiä, jotka antavat itsestään niin paljon hyvää energiaa muillekin <3

Leenuska
51/34 | 

Sun blogi on yksi parhaista! Postaukset ovat ihania juuri siksi, kun ne kertovat aidosta elämästä iloineen ja suruineen. Monet blogit, joissa esitellään pelkkää mahtavuutta, ovat jotenkin tosi kiilloteltuja ja teennäisiä, eivätkä oikein sytytä ainakaan minua. Sun jutut on just sopivasti tasapainossa, ja ihanat kuvasi ilahduttavat.

Tuo neule on i-ha-na! <3

Piiabiia Atelier
52/34 | 

Huh, pystyn samaistumaan tilanteeseesi! Muistan itse kouluterveydenhoitajana työskennelleenä, mikä haaste työn rajaaminen oli. Tarvitsijoita on paljon ja itselle (ja muille) on tarpeen välillä muistuttaa, että mikä se terveydenhoitajan perustehtävä koululla on. Tänä päivänä työtilanteeni on täysin eri, mutta uutta opetellessa sitä helposti hukkuu kaiken alle, perustehtävää koitettu siis taas pitää kirkkaana mielessä. Kaikkeen kun ei tarvitse pystyä.❤️
Ne töistä, nyt on viikonloppu, vietähän oikein ihana sellainen!❤️

Cillatar
53/34 | 

Uskoisin, et tuo sosiaaliopettaja on Suomessa koulukuraattori, jonka koulutus voi olla sosionomi amk (kuraattori) tai sosiaalityöntekijä (vastaava kuraattori). Kaunis neule tuo Marimekon ja vau, sun hiukset on kasvaneet hurjasti :)

Vierailija
54/34 | 

Tuota puseroa ei ole Marimekon mallistossa, onko varmasti marimekon? kuvissasi näyttää nukkaiseltakin, huonolaatuiselta.

Nuutti
55/34 | 

Käyn harvoin lukemassa Kalastajan vaimon blogia ja vielä harvemmin kommentoin kenellekään bloggarille mutta nyt on pakko nostaa oikein hattua moiselle töykeydelle. Ihanko totta näit niin suuresti vaivaa, että kävit ensinnäkin googlaamassa Marimekon tämänhetkisen malliston, etsit neuletta sieltä, ja tulit takaisin kommentoimaan? Ehdottaisin, että tämän ajan olisit käyttänyt vaikkapa Maaret Kallion uusimpaan Hesarin kirjoitukseen meistä luksusnarisijoista.

Leenamartta
56/34 | 

Hei Johanna🌷 Kiitos sinulle, on ihana joka päivä tarkistaa josko olet bloggaillut jotain. Pakkopulla-fiilis ei välity koskaan ja kerran viikossakin riittää, sillä muutakin elämää on elettävänä meillä kaikilla. Kirjoitat aina niin ihanan lämminhenkisesti, tuntuu että olet minunkin hyvä ystävä ❤️. Kumpa vaan jaksat jatkaa ja olla ilonamme joka viikko, ihanaa viikonloppua teille sinne 💕💕

Tarja L.
59/34 | 

Kumman kaa Ellu :D :D Nauratti kovasti; Kumman kaa on ihan huippusarja. Mutta varmasti riittää, kun teet sen, mihin pystyt. Vaikutat blogisi perusteella helposti lähestyttävältä ja aina positiivisella asenteella olevalta henkilöltä, joka aivan varmasti työpaikalla herättää aikuistenkin luottamuksen ja jolle on helppo purkaa mieltään.

Olen seurannut blogiasi vuosia ja vuosia ja aina vain tulen täällä hyvälle mielelle. Kauniit kuvat ja sinun elämänmyönteinen asenteesi. Kuten joku tuolla ylhäällä totesikin, niin ehkä sä olet vähän meidän lukijoidenkin oma "Ellu"! Kiitos, että olet <3

Rentouttavaa ja levollista viikonloppua!!

Vierailija
60/34 | 

Harvaa blogia tulee enää seurattua, mutta sinun postausta odottaa ja lukee hartaudella.

Juuri näitä aitoja ajatuksia. Kauniita kuvia. Täyttä elämää johon mahtuu niin mutkapätkää kuin pikataivalta. 

Kiitos kun bloggaat. Arvostan <3

Suomessanäin
61/34 | 

Kuraattori on ns. sosiaaliohjaaja suomeksi. Joko psykologi tai sosiaalityöntekijä pätevyys vaaditaan. Koulukuraattori tehtävät on Kai vähän sekä erityishuoltoa sivuavia että henkisen terveyden huoltoa käsittääkseni.

Tiedoksi
62/34 | 

Kuraattori ei ole sama asia kuin sosiaaliohjaaja koululla eikä kuraattorilla ole psykologin koulutusta vaan psykologi on koululla erikseen, kuraattori on koulun sosiaalityöntekijä kuten aiemmassa kommetissa todettiin, tedoksi

Heini___
63/34 | 

Ihana neule! Onko sen lapuissa mitään mallin nimeä tms.? Koitin etsiä tuollaista internetin syövereistä, mutten löytänyt.

S
64/34 | 

Sama juttu, ihastuin tuohon mekkoon totaalisesti. Mikä malli mahtaa olla ja onko vanhaa tuotantoa kun ei löydä MM-sivuilta harmillisesti ollenkaan?

Vierailija
65/34 | 

Heippa, nuo valkoiset talot. Miksi kaikki on valkoisia? Suomessahan ei löydy mitään aluetta missä olisi tuollainen harmonia.... onko se joku määräys alueella vai tapa vai mikä? Onko se teidän kylällä vai useita muita vastaavia?

Meilläkin pian valkoinen puutalo, mutta punainen katto. Oli jo valmiiksi.

am
66/34 | 

Todellakin!
Miksi edes kommentoida negatiiviseen sävyyn jos/kun ei ole mitään hyvää sanottavaa! Itse tunnen juurikin noin kuin suurin osa, ihanaa luettavaa ja aina niin ystävälliseen ja rehelliseen sävyyn, mieltä piristävästi. Olet Johanna kaunis, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin! Jatka samaan tyyliin! Iloa, valoa ja hyvää mieltä niin sinulle kuin kaikille lukijoillekin!

Lukija
67/34 | 

Ihana blogi. Jatka samaan malliin.
Auttaa arjessa kun huomaa että toisillakin on oikea elämä.

Kirsi
68/34 | 

Olet kyllä kaunis! Kuivattaako tuo huuliasia ihoa? Olen juuri tuota Kicksissä hypistellyt ja jäi harkintaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010