(hame Object, nahkaespardillokset By Piasilta saatu)

 

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa hulluja ajatuksia suoraan sydämestä; ajatuksia, jotka ovat viime aikoina pyörineet päässä. Toisaalta just siksi niin jänniä. Koska me ihmiset ajatuksinemme olemme niin ihmeellisiä.

Olen nimittäin joskus miettinyt sellaistakin, että onneksi mulla on toi mies, ettei tarvitse yrittää etsiä kumppania. Olen oikeasti miettinyt, ettei kukaan varmaan kiinostuisi, koska blogi. Uusille tuttavuuksille en koskaan kysyttäessä ammattia - tai edes harrastuksia - mainitse blogia. Ei käy yleensä mielessäkään. Se on hassua, sillä blogi on kuitenkin suuri osa mun elämää. Sehän on sekä ammatti että harrastus ja olen siitä oikeasti tosi ylpeä. Kerron siitä mielelläni myöhemmin. Silti. Se saattaa antaa jotenkin helposti niin väärän kuvan. Tai ehkä kuvittelen vain - toivottavasti. Tää on varmaan joku mun hassu kieroutuma. Pelkään oikeasti ihmisten ajattelevan, että se on muuten niin kiva tyttö, mutta että blogi.

Mulla nyt on vaan tää blogi, mitä jokaisella muulla ei ole. Vähän joskus jopa rasitteena. Tiedättekö; en todellakaan tee blogia saadakseni kehuja ulkonäöstäni tai kohottaakseni itsetuntoani. Terve itsetunto ja omakuva on täytynyt olla jo ennen blogia; tällä touhulla sitä ei saa. Päin vastoin. Ehkä harmillisimpia ovat kehut ulkonäöstä, joihin kehuja lisää perään, että kyllähän sinä sen jo tiesitkin. Sellaisista tulen vähän surulliseksi. Okei, viihdyn hyvin nahoissani, mutten tiedä miltä sinun silmissäsi näytän. En oleta että kaikki pitävät minusta, mutta toivon, että kiltti ja mukava luonteeni tai hymyilevä käytökseni sinua kohtaan tekee minusta kauniin. Sinullekin.

Haluan vaan niin kovasti olla se ihan tavallinen tyttö (tai okei, ehkä nyt jo vähitellen nainen), joka rakastaa oikeaa elämää. Se, joka ennen kaikkea ja oikeasti olen. Jätän kännykän pois ensimmäisten joukossa, nauran hölmöille jutuille, salaa ihastun niihin ihan hölmöimpiin kylähulluihin miehiin (en kovin hullusti, älkää huolestuko ;)) ja olen ehkä maailman vähiten pinnallinen ihminen joka vähän karttaa kaikkea hienoa ja mielellään vetäytyy omiin oloihinsa. Joka ei välitä titteleistä eikä seurapiireistä, vaan joka innostuu tavallisista kilteistä ihmisistä tavallisine virheineen. Joka innostuu kaikesta ja lähtee mukaan kaikkeen välittämättä niin kauheasti miltä näyttää tai ehtiiko ottaa kuvia. Yleensä ei. 

Ja pelkään kai, että blogin tähden joku pelkää, että mun seurassa täytyy stressata ja olla hieno. Tai etten pitäisi ihmisestä, joka ehkä on huolittelematon kuin metsänpeikko, mutta maailman kiltein. Sitä pelkään. Se olisi kamalinta. Siksi blogi kai jää usein automaattisesti mainitsematta. Jotta mun kanssa voi olla just niin metsänpeikko kuin haluaa.

Ja niin minäkin olen - onnellisuus on - oikeassa elämässä, 100 %:sti ilman filttereitä. 

Vai mitä? Toivottavasti ymmärsitte mun ajatuksen. Että ollaan kilttejä toisillemme, eletään ilman filttereitä eikä tuomita tuntematta blogien tai muidenkaan kummallisuuksien perusteella! :D Suunnilleen niin kai.

 

 

 

Kommentit (19)

Vierailija
20/19 | 

Ihana kirjoitus. Blogiasi on juuri siksi niin kiva seurata, kun olet juuri sinä. Parasta on elämänmyönteisyys ja oikein kupliva iloisuus, joka tarttuu ja inspiroi.:) Joka päivä ei kuitenkaan tarvi olla iloinen, jos ei oikeasti ole. Niin, blogisi kuvaa elämää. Elämä. Siinä on kaikki. Oikein ihanaa kesää sinulle ja perheellesi. <3<3

Vierailija
21/19 | 

Olipa ihanasti ajateltu <3 musta se viime vuoden ohjelma missä olit mukana välitti tosi hyvin kuinka herttainen oot ja kyllä sun kirjoituksistakin huokuu muista välittäminen ja sellainen syvällisyys. Tykkään just sun aitoudesta❣️ Pysy sellaisena kun oot💓

Merita
22/19 | 

Mielestäni sun blogi on just ihana, kaikessa aitoudessaan. Kuvat on aina kauniita, mutta ei pinnallisia eikä lavastetun oloisia. Mulle on tullut nimenomaan fiilis että olisit juuri sellainen ihminen jonka seurassa viihtyy, kiltti ja mukava. Sellainen, jonka kanssa voi juoda kahvia tuntitolkulla ja vaan höpötellä. Aurinkoisia päiviä sulle.

Vierailija
23/19 | 

Blogissasi on paljon kauneutta ja itselleni se tuo tällä hetkellä juuri mukavaa oloa ja hyvää oloa, inspiraatiota ja innostusta. Jotenkin tulee myös itselle kauniimpi olo ja tulee mieli pitää myös itsestä hyvää huolta, vaikka se välillä kahden ihan pienen kanssa unohtuukin. ☺ Kiitos paljon ja oikein mukavaa kesää!

Vierailija
24/19 | 

Olet sä ihana. Kirjotuksestas tuli mieleen, Päivänsäde ja menninkäinen laulu. Ihanaa kesää teille sinne :)

Vierailija
27/19 | 

Hei! Olipa kauniisti kirjoitettu teksti! Sinun blogisi on juurikin siksi paras, koska olet oma itsesi. Kirjoittamasi asiat ovat aina kiinnostavia ja kuvat kauniita. Erityisesti kuvat ovat ihania juurikin siksi, että ne eivät ole muotikuvia vaan niihin on onnistuttu taltioimaan hetkiä.
Arvostan, että näet vaivaa blogiisi, sillä sitä on tosi mukava seurata päivittäin 😊. Sinusta saa juurikin aidon ja mukavan kuvan, joka nykyään on mielestäni jo harvinaisuus!

Mai
28/19 | 

Tosi kiva ja sydäntä sykähdyttävää lukea, että ajattelet noin. Se kyllä välittyykin sun blogista, mutta on silti ihana lukea se <3. On kiinnostavaa lukea sun blogia, koska sun blogista välittyviin arvoihin on helppo samaistua. Olet "tavallinen". Mun mielestä yleensäkin elämässä kiinnostavinta on se kaikki tavallinen ja arkipäiväinen, ei kaikki se täydellisyys ja pintakiilto.

Vierailija
29/19 | 

Arvostan sua suuresti. Ei pelkästään sen vuoksi että sulla on suosittu blogi, olet supernätti ja ilmeisen hyvä äiti, vaan sen vuoksi että pyyteettömästi haluat tehdä hyvää ja luoda meille lukijoillekin onnen ja tyytyväisyyden ilmapiirin arkeemme. Kiitos Johanna. Maailma on aina hiukan parempi paikka kun olen uusimman postauksesi lukenut. 

NelliL
30/19 | 

Ei sitä tule itsekkään paljoa kerrottua uusille tuttavuuksille, että blogi on mutta minulle blogi on myös työkalu kun olen nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja ja blogissani on juuri sitä millä ohjaan eri ikäisiä. Eli kierrätys ja kädentaidot, lähinnä vanhasta uutta. Joudun itse välillä miettimään sitä, että voiko tällainen vanha mummo blogata yhtään mitään ja siitä useasti saan kuullakkin, että tämä on nuorten hommaa, eikä mummojen mutta ei se ole haitannut tahtia. On hirmu tärkeää, että kaikesta huolimatta tekee asioita joista itse tykkää ja parastahan on se, että joku muukin voi tykätä samasta asiasta. Silloin tulee hyvä vuorovaikutus ja kaikille hyvä mieli :) Jatka samaa rataa. Harvoin kommentoin mutta aina käyn katsomassa täällä. Mukavaa kesää!

Vierailija
31/19 | 

Hei,

kiitos tekstista :) Olet kaunis ulkoa mutta viela kauniimpi sisalta! Ihana lukea tallaisia pohdintoja

Vierailija
32/19 | 

Onneksi sulla on blogi! Tulen aina niin iloiseksi uuden postauksen huomattuani ja sen luettuani!

Kirsi
33/19 | 

Hei! Sun blogi on juuri sellainen, mitä on kiva lukea ja katsella. Aitoja ihmisiä aidoissa ympäristössä. Ei pintaliitoa, eikä feikkiä. Jos harmittaa niin kerrot sen ja jos olet onnellinen kerrot ja näytät sen. Et valita monen tämän päivän blogin tapaan oman ajan puutteesta ja ainaisesta kiireestä. Elämä on sitä mitä se on! Olet aito ja ihana oloinen ihminen juuri tuollaisena kuin olet. Luen blogiasi erittäin mielelläni!

Krisse
34/19 | 

Ihana kirjoitus ja vahvistaa sitä kuvaa, jonka olen sinusta saanut. Minä tykkään blogissasi postiivisuudesta, taidosta uudistaa vanhaa, kauniista kuvistasi ja aitoudesta! Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa ja sinä jos joku on kyllä oivaltanut! Ei kaiken tarvitse olla täydellistä ollakseen kivaa ja kaunista

Eevis
35/19 | 

Löysin eilen sattumalta pihalla kulkiessani neliapilan. Mietin hetken, mitä pitikään tehdä, kun löytää neliapilan. Sitten muistin, että saa toivoa jotain! Taas mietin hetken, mitä toivoisin. Leikkimielisesti mietiskelin uutta laukkua, kenkiä, mattoa. Yhtäkkiä itsekin huomasin hieman vakavoituvani ja toivoin lempeyttä! En edes itse tiennyt mitä sillä tarkalleen ottaen tarkoitin..ehkä lempeyttä itse itseäni kohtaan ja lempeyttä ihmisten väliseen kanssakäymiseen, tuttujen ja vieraiden. Sitten luin tämän sinun tekstin, ja se kolahti! Olet niin ihanan aito, ja kiltteys sekä elämänilo näkyy sinussa. Välität juuri sellaista lempeyttä, jota neliapilan löydettyäni kaikkialle toivon! Juuri tuollaisia valoihmisiä tänne maan päälle tarvitaan! Menen etsimään lisää neliapiloita <3 Ihanaa, aurinkoista kesää sinulle!

EllaH
36/19 | 

Rehellisyys, aitous ja arjen kauneus <3

Vierailija
37/19 | 

Uskallan sanoa, että taidan ymmärtää tuon asian mistä kirjoitit. Minulla on työ, josta pidän, jossa olen viihtynyt, mutta... Vapaalla ollessani, etenkin kun tapaan uusia ihmisiä, en halua kertoa mitä teen työkseni. (Työni on siis ihan laillista ja normaalia, ei mitään salattavaa, sisustukseen liittyvää :D ). Vapaalla olen vapaalla, en töissä. Jos kerron mitä teen työkseni, minulta pyydetään vinkkejä, neuvoja ja kaikenlaista juttua ja kysymyksiä riittää loputtomiin. Kuvaillaan koko koti ja kesämökki ja pyydetään vinkkejä mitä voisi tehdä. Mielelläni autan työaikana :) En halua edes kuvitella millaista esim. lääkäreillä on, kun kertovat olevansa lääkäreitä... Vaikka työni on osa minua, harrastuksenikin, en silti tahdo puhua siitä, kun en ole töissä. Ja olen huomannut, että ihmiset eivät ymmärrä tätä. Ajatellaan, että en ole ylpeä työstäni, en pidä työstäni tai jopa häpeän sitä! 

Tämä on vähän eri asia, kuin mistä kirjoitit, mutta tällainenkin pointti voi olla. 

sande
38/19 | 

Sydämessä läikähti, kun kuin kirjoituksesi. Aitous, sydämellisyys ja metsänpeikkous rocks! Suloista kesää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010