Lapset toivoivat nakkeja ja muusia. Okkei. Niitä syötiin, mutta kukkakaali-brokkoli-rømme (tai suomalaisittain kermaviili) -salaatti ja raaka sipuli nostivat nakit edes vähän paremmalle tasolle. Ja tietty itsetehty perunamuusi. Rakastan muuten sipulia; kaikissa muodoissaan ja väreissään. (Valkosipuli ihan ykkössuosikki kaikessa :P). Tieisttekö muuten, että vaikka usein juureksissa ja kasviksissa se värikkäin vaihtoehto sisältää eniten antioksidantteja ja vitamiineja, on sipuleista keltainen punaista tehokkaampi. Mun jääkaapissa on aina sipulia. 

Jos päivällinen olikin vähemmän gourmet, herkuttelin iltapalaksi juustolla ja oliiveilla. Ihan vaan koska arki. Olin koko viikonlopun (lauantaina seitsemän ja sunnuntaina viisi tuntia) salsaamassa enkä oikein jaksanut panostaa herkutteluun niin nyt sitten. Ja ostin kukkia. 

Mekko on Vila, se on ollut päällä töissä ja ihana käyttää kotona. Keväästä puhumattakaan; mekkojen käyttö vain helpottuu kunhan saa heittää sukkikset ja villapaidat kokonaan pois. Ai että olen valmis. Maaliskuussa on kai jo lupa alkaa odottelemankin.

Sellainen nopea nakkipäivitys tällä kertaa. Toivottavasti teilläkin on kaikki hyvin. <3

Nähdään pian taas! Mulla on ihan varmasti joku pieni kevätpiristys päällä vaikka aika usein juuri kevät on vetänyt energiat vähiin. Tällä kertaa tuntuu kerrankin siltä että pitenevillä päivillä ja valolla on odotettu ja toivottu vaikutus. Jee! Ja silloin niitä tullaan jakamaan tännekin. <3

Hyvää uutta viikkoa!

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram