Ihan ensin; tervesiä lomalta. Voikun tää vois jatkua yhtä kauan kuin kesä.

Toiseksi; curly girl jatkuu - tältä näyttää hiukset kun niille ei ole tehnyt mitään muuta kuin pesun. Ei polppauksia eikä muotoilutuotteita eikä puristeluja tai silittelyjä. Ja muutama tunti merituulessa. :D En ole kauheasti viitsinyt. Mut silti; ei varmaan koskaan heinäkuun lopulla ole hiukset olleet näin hyvässä kunnossa. Ettei niille just tarvitse tehdä mitään ja silti eivät nouse pystyyn kuin kuiva heinä - tai ettei tunne pakottavaa tarvetta kampaajalle ja saksille loppukesästä. Mun hiukset toki vaalenevat paljon auringossa, mikä synnyttää pienen toiveen tummemmaksi värjäämisestä mutta sitä ei joka tapauksessakaan kannata tehdä vielä.

Se hiuksista. 

Mun piti oikeasti sanoa pari sanaa suhteesta. Siitä, että olen ollut paljon vähemmän yksin tässä uudessa suhteessa (niin ettei aina iltaisin ole ollut aikaa blogillekaan kuten ennen). Siitä, miten paljon lämpöä ja hyvää oloa parisuhde voi tuoda. Siitä, miten erilaisia me ihmiset olemme ja miten vaikeaa on löytää itselle sopiva kumppani. Luulen, ettei mitään oikeaa oikein voi edes löytää. Tai ettei sellaista juuri oikeaa ole olemassakaan. Maailma on täynnä ihmisiä, joiden kanssa kemiat pelaa. Täytyy vain voida ja haluta itse sopeutua ja itse panostaa suhteeseen. Täytyy haluta suhdetta enemmän kuin sinkkuutta. Ja olla tarpeeksi rakastunut sulkeakseen silmänsä toisen vioilta. Ja ennen kaikkea; suhteessa täytyy olla hyvä olo. Niin, että elämänlaatu suhteessa on parempi kuin ilman.

Etenkin uudessa suhtessa mulle on tärkeää löytää turvallisuutta. Joku saattaa kutsua sitä tylsyydeksi, mutta mulle ei ole koskaan sopinut pelata mitään pelejä. Ei uudessa eikä vanhassa. Uudessa suhteessa turvattomuus vaan helposti korostuu (vanhassa suhteessa sitä yleensä on riittämiin) ja se on yksi elämänlaatua niin paljon heikentävä tekijä, etten olisi jaksanut hypätä epävakaalta tuntuvaan juttuun. 

Parisuhteet ovat vaikeita. Olen miettinyt eron myötä myös kovasti tätä "liian helposti eroamista" ja että pitäisikö ihmisten oikeasti pysyä yhdessä koko elämän. En tietenkään usko siihen, mutta olen miettinyt. Kaipaan silloin tällöin edellistä suhdetta, lasten isää ja yhteisiä hetkiä. Mun mielestä on tosi harmi, ettemme juttele. Se on tällä hetkellä kai suurin mun elämänlaatua heikentävä tekijä. Se ikävä. Mutta kaikkea ei voi saada - valinnat ovat siitä kurjia, että ne saattavat sulkea pois jotain hyvää. Aina vaihtoehto ei ole vain joko superhyvä tai superhuono. 

Elämä on kuitenkin täynnä vaihtoehtoja ja valintoja ja tärkeintä on seurata sydäntä ja valita niitä juttuja, jotka vaikuttavat elämänlaatuun positiivisesti. 

Äh, nyt tuli enemmän tekstiä kuin ajattelin. Jatketaan joku toinen kerta. :) Nyt pihalle! Taas uusi kesäpäivä. Kuten Olav sanoi kai eilen, on aika hienoa kun voi innolla odottaa jokaista uutta päivää. Innolla odottaa heräämistä ja kaikkea mitä tuleman pitää: kaikki tuntuu hyvältä. <3

 

 

Kommentit (2)

Käyttäjä10461
Liittynyt1.10.2017
3/2 | 

Divorce is not easy. But you have to do what's right for you. You are still young, give your ex husband more time to heal. Obviously he is still hurt. Having said that, maybe he should have taken you more into account during your relationship. But losing you is a loss that he has to come to terms with.

It seems you have a very caring and loving partner right now. Enjoy your newly found love! You deserve it!

Vierailija
4/2 | 

Erossa ei ole voittajia. Sait jotakin, mutta menetit myös paljon. Sellaista on elämä. Toivottavasti voit kuitenkin joskus olla onnellinen. Blogisi on kovasti muuttunut erosi jälkeen. Aiemmin se hehkui iloa, nyt on toisin. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram