Täytyy heti alkuunsa sanoa että suurimpia aarteita viime päivinä ovat olleet hetket.

Vapaapäivän aamulenkki luonnossa Hilden kanssa. 

Se, että lapset ovat olleet täällä. <3

Sateinen lauantai-ilta, jolloin talossa oli paitsi omat lapset, myös Ainon yövieras. Ja yksi Olavin lapsi. Ja yksi ystäväpari ja heidän kaksi lastaan. 

Se, että on ollut kesä. Lämmin sateinen kesä. Ja kaksi asuntonäyttöä, joissa olemme käyneet. Kaksi kaunista taloa meren rannalla.

 

Pienempiä aarteita ovat sitten nämä pienet jutut. Matisse -juliste, jossa on juuri yhtä ihanasti kesäkotifiilis kuin koko tässä mun talossani yleensäkin. Ja Faithfullin mekot. Tämä on varmasti yksi mun vaatekaappini parhaimpia. 

Elämä on kai täynnä pieniä aarteita. Tai se on. Mutta tiedän, ettei niitä aina ole niin helppo nähdä. Eivätkä ne yksinkertaisesti ole aarteita, jollei niitä pysty näkemään. Eikä mekkoja, paperijulisteita ja aamulenkkejä voi nähdä aarteina, jos muut asiat tukkivat ilon niiden edestä. Mutta elämä on aika paljon rikkaampaa, jos noinkin pienet asiat näkee aarteina. Kultana ja timantteina. Jos elämän pienillä suosikkiasioilla on kultareunukset. <3 

Hyvää sunnuntai-iltaa. <3 Taidan mennä nauttimaan vielä ihan pienen kultaisen lasillisen viiniä ilta-aurinkoon. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010