Tai ainakin tuuhennusleikkaus. Ja syysväri. Eli kampaajakäynti perjantaina! Olen varmaan joskus kävellyt kampaajalle kuvan kanssa, jossa naisella on ollut pidemmät hiukset kuin omat - ja toivonut vakavissani leikkauksella samanlaista. Jepp. Mutta sen sijaan tasapitkien hiusten kerrostamisesta saa aina vaikutelman pidemmistä hiuksista. Ihan oikeasti. Leikkautin nyt vain päällimmäisiä hiuksia ja alimmaiset saivat jäädä omaan pituuteensa (tai, tasattiin niistäkin muutama milli pois siistyiden nimissä). Heti tuntuu kuin hiukset olisivat pidemmät - ja tuuheammat. Tasapitkät hiukset eivät ole mun juttu, se on taas todettu. Tykkään tästä kerrostetusta mallista, niin paljon helpompi muotoilla. 

Perjantaina, ennen kampaajaa siivosin muuten kämpän lattianpesua myöten. Ihan siis tosi siistiksi. Kun palasin kampaajalta, oli täällä viisi poikaa ja Aino ja samanlainen kaaos kuin edellispäivänäkin. Koko poikakööri söi päivällisen ja jäi vielä yökyläänkin. 

Lauantaina, mutta etenkin tänään sunnuntaina aloin vähän ihmettelemään mikä eteisessä oikein haisi niin tympeälle. Löysin Ollin repusta neljä kalaa. Jepp. Isänsä poika. Oli ollut koulun jälkeen onkimassa ja unohtanut kalat reppuun kun pojat tulivat kylään. Onneksi muovipussin sisälle. Muuta siinä ne olivat muhineet lattialämmityksillä viikonlopun. 

Mulle tulee töihin opiskelija mukaan nyt muutamaksi viikoksi ja muutenkin tiedossa aika tiivis päivä; nyt hyvät unet ja hyvään maanantaihin. <3 Teille kanssa, toivottavasti viikonloppu on ollut hyvä ja arki niinikään.

Kommentit (14)

Vierailija

Sulla on tuossa kuvien latauksessa joku kämmi. Samat kuvat uudestaan ja uudestaan, lähes 50 kuvaa. :-)

Laubba

Huomenta, mistä toi ylläsi oleva neule on? Syyspäivät kun taas alkavat niin kaipaa jotain pientä piristystä ja söpöilyä vaatteissa

Jossuli

Laitat aina niin kauniita kuvia että tulee hyvä ja rauhallinen fiilis😊 Tykkään sun sisustuksesta tosi paljon! Samantyylistä ruokapöytää oon ajatellut jo usesmman vuoden, ei oo vielä vaan sattunu kohille😄
Ihanaa syksyn alkua sinne! Ja hiukset on ihan aurinkoisen syyspäivän näköset 😊

Vierailija

Hei! Sinulla oli joskus lyhytvartiset mustat kumisaappaat. Mitä merkkiä ovat? En mistään löydä hyvää yksinkertaista mallia ilman merkkilärpäkkeitä.

Vierailija

Voitko ystävällisesti jo jättää perheesi ja varsinkin ex-miehesi (ehkä blogin nimeä myöten) postauksien ulkopuolelle. Täytyyhän sinun ymmärtää ettei ole millään muotoa korrektia liittää muita tähän omaan näkökulmaasi! Jos ei aiheita muita ole, ehkä pitkä tauko olisi paikallaan.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Hei😊 en voi jättää perhettä ulkopuolelle - sehän on tosi tärkeä osa mun elämää! Kamalastihan ne eivät täällä ole fokuksessa, mutta tietysti lapset joskus vilahtelevat ja saatanpa joskus harvoin mainita lasten isänkin; ei se mihinkään ole hävinnyt ja on mun elämässä aika tärkeä ihminen. Mun mielestä on sitäpaitsi huippua että Olli on saanut saman kalastusinnostuksen, mielelläni sen mainitsen ❤️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010