1) Second Female - neule Ealine knit v-neck, 35% akryylia, 35% villaa ja 30% alpakkaa. Koko xs, mutta reilu sellainen, s-kokoiselle oikein passeli.

2) Henri Lloyd villakangastakki koko s, mulle hieman reilu, joten on jäänyt käyttämättä. Lantiomittainen, kauluksen voi nostaa pystyyn tai avata sivuille. 

3) Lindexin tummansininen pitsimekko koko 36 (kuninkaansininen täällä sanottaisi), aivan ihana loppuvuoden juhlallisuuksiin. 

4) Vilan tummansininen samettimekko koko M. Niinikään ihana loppuvuoden juhlallisuuksiin - ja arkihetkien iloksi. <3

5) Malene Birger jättikokoinen huivi  65% villaa,  23% polyamidia, 12% viskoosia

6) Ecco nahkanilkkurit koko 37, olivat kerran käytössä viikko-pari sitten, mutta huomasin niiden olevan hieman reilut. Aivan ihanan pehmeät kengät ja hyvät jalassa.

7) Zara villahuivi, neliön mallinen. Muistaakseni ihan 100% villaa, mutta olen leikanut laput jo aikoja sitten. Huivi on myös pesty jokusen kerran, mutta edelleen hyvä käytössä. 

8) Filippa K burgundinpunainen trikoomekko, koko m - pieni medium, ehkä sanoisin melkein s. 

 

Huutokauppa käydään Facebookin puolella täällä, siellä voi tarjota haluamaansa summaa. Pääset kuhunkin tuoteeseen myös klikkaamalla ylläolevasta listasta. Lähtöhinta kullekin tuotteelle on 5 euroa ja postikulut sisältyvät hintaan. Huutokauppa päattyy keskiviikkoiltana klo 18 Suomen aikaa.

Olen lisäksi ajatellut tapani mukaan lahjoittaa puolet huutokaupan tuotosta johonkin hyväntekeväisyyteen; onko teillä tällä kertaa ehdotuksia mihin? :) Mulla ei itselläni ole nyt mitään pakollista juttua, joten kertokaa ihmeessä, mihin voisimme lahjoittaa. :) 

 

Ja saa kysyä. <3 

 

Kommentit (3)

ÄmÄl

Brother Chistmasilla on paljon kohteita/perheitä, jotka tarvitsevat rahaa. Varsinkin kun joulu on tulossa. Hienoa, että teet hyväntekeväisyyttä.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010