Ja bikinikuva kerran kesässä! 

Yksi vuosi ikää tullut lisää, 39. Palasin kesälomalta töihin synttäripäivänä ja leivoin kollegoille vanhan kunnon mustikkapiirakan pullataikinaan. Mmm. En tajua miksen tee tätä useammin. Niin hyvää.

Pullataikinasta puheenollen; tänä kesänä olen ihan varmasti pikkasen pulleammassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Ehkä naurettavan kilon tai pari, mutta mun aika stabiilissa painossa sen huomaa. Ei niin, että voisin ikää syyttää enkä oikein voi edes sanoa mitään sellaista kaunista, että olisin ollut armollisempi itselleni. Että olisin sallinut itselleni enemmän herkkuja ja nautintoja tai etten enää patistaisi itseäni treenaamaan. Totuus on se, etten ole ollut armollisempi, vaan laiskempi. Olen ehkä syönyt enemmän herkkuja, mutta se ei ole mitään sallimista. Se on vähän tyhmää, se on vähän kehon kaltoinkohtelua. Treeneihin minua ei ole koskaan tarvinut patistaa, mutta olen treenaillut vähän laiskemmin viime aikoina, en ole ollut niin hyvä keholleni kuin voisin. 

Ja yksi aika huomaamaton, mutta tärkeä syy on tämä koronakevät. Koko elämän tahti on ollut passiivisempi. Yksinkertaisesti.

Eikä niin, että se ulkonäöllisesti haittaisi. Tämä pieni pyöreys. Mutta periaattellisesti tykkään pitää huolta kropasta niin että se liikkuu, toimii ja saa terveellistä ravintoa. :)

Ja sit taas; muistan viime kesän lopullakin valitelleeni kesämasua! :D Että ehkä tää on meillä naisilla joku jokakesäinen juttu. Tai ainainen juttu - vuodenajasta riippumatta. Ja masun koosta riippumatta, oli kroppa sitten hoikka tai pulleampi.

Mikä onkaan taas opetus; voit murehtia kesämasua ja kropan pyöristymistä jos haluat. Vaikka olisit kuinka hoikka, voit murehtia ja käyttää kaikki kauniit kesäpäivät harmitellen kropan ulkonäköä. Tai sitten voit olla murehtimatta. Voit nauttia elämästä ja tehdä kivoja juttuja, pysyä liikkeessä ja syödä järkevästi. Herkutella ja todeta, että herkuttelu on joskus se järkevin vaihtoehto. :D Ja parasta kropalle. <3

 

Ps. Teimme vanhoista kukkaruukuista, valetusta sementistä ja koivunrungoista telineet valolenkille ruokailupöydän ylle. Pimeneviin elokuun iltoihin <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram