Tätä päivää on odotettu enemmän kuin superkuun näkemistä. Ja tulihan se sieltä vihdoinkin! Syysloman maanantain kunniaksi, neiti näppärä kaverinsa kanssa, pääsi temppuilemaan Duudsonit Activity Parkiin.

Tämä poustaus sisältää paljon kuvia ja vähän tekstiä. Toivotaan, että tunnelma välittyy niiden kautta jopa paremmin :D

Puisto on täynnä väriä ja elämää. Aktiivisia liikkuja vauvasta vaariin ja mikä parasta: kännykällä pelaamista ei juurikaan esiintynyt koko päivän aikana.

Puiston yksi suosikki oli temppuilurata Jekkula. Se oli tarkoitettu alle 10 - vuotiaille ja sekös sopi meidän tytyille paremmin kuin hyvin. Pallomereen piiloutuminen taisi olla aika hauskaa ja poikia metsästettiin putkessä pallojen kanssa.

Pisimmät jonot olivat olympiatason trampoille ja juustomereen. Trampoilla pomppivat hyvässä järjestyksessä niin aikuiset kuin lapsetkin. Pommimistaidot kehittyivät muuten jo yhden päivän aikana huimasti. Pahoittelen muuten tuota väärinpäin olevaa kuvaa. Vaikka sitä kuinka kääntelin ja vääntelin, niin se aina kääntyi poikittain. Varmaan jotain Duudsoneiden jekkujuttuja :D

Välillä kävimme syömässä ravintola Pirttihirmussa ja avot! Ruoka sopi myös tällaiselle protsku-kasvis syöjälle. Hienoa! Tytötkin sanoivatkin, että täältä saa parhaimpia hampurilaisia, mitä ovat koskaan syöneet!

Kokonaisuutena päivä oli tosi hauska ja lopuksi kuva tyytyväisestä asiakkaasta. Happy face!

ps. Äiti tykkäsi eniten siitä tykillä ampumisesta! Sain tykittää täysillä palloja pakoon juoksevien lasten jalkoihin. Mut hei! Niillä oli kypärät ja pallot olivat pehmeitä :D

Kommentit (0)

Seuraa 

Keski-ikäisen naisen aivopieruja elämästä, perheestä ja ystävistä. 

Olen 45 vuotias työurallani suunnanmuutoksen tehnyt naurava ja napakka täti maalta. Perheeseen kuuluvat aviomiehen lisäksi kolme tytärtä ja kaksi koiraa. Muutun hetkessä sohvaperunasta sportti-mimmiksi ja ajatukseni harhailevat milloin missäkin. Minua ei ole diagnosoitu, mutta uskoakseni keittiöpsykologiaa harrastavat ystäväni pitävät minua hiukan omituisena höpsönä.Käytän viiniä ja kynttilänvaloa tekosyynä ajattelun ja ystävyssuhteiden laajentamiseen.