Meriken tarina kuuluu blogisarjaani Elämänmakuinen Nainen. Sarja kertoo tavallisista suomalaisista naisista, heidän arjestaan, harrastuksistaan ja työstään. Kaikki naiset ovat asettuneet Keuruulle asumaan perheineen. Sarjassa on tarinoita mm. luovuudesta, uranvaihdoksesta, kauneudenhoidosta ja sisustamisesta. Kuvaajana blogien kuvissa on toiminut Keuruulainen valokuvausta opiskeleva Satu Kajosmäki.

Astelin Meriken salonkiin aamun vasta valjetessa. Olimme sopineet kampaus - ja kuvaustreffit blogia varten ennenkuin muut asiakkaat saapuisivat. Vastassani Salon Merikessä on kaunis, aina niin iloinen ja pirteä Merike. Tarkoituksena oli alkaa tekemään minusta oman elämäni Paula Koivuniemeä työpaikkani pikkujouluihin. Illalla tapaisin ihkäelävän Paulan keikan jälkeen ja taattuna fanina halusin edes pikkuriikkisen muistuttaa häntä ilman kauneusleikkauksia ja rasvaimuja. Huvinsa kullakin!

Hiuksethan ovat naisen kruunu, joten kiharaahan sen oli oltava Paulan stylen mukaisesti. Merike suhtautui kummalliseen Paula Koivuniemi-pyyntööni ihan coolisti. Aivan kuin tekisi moisia roolileikki-muutoksia joka päivä. Jotta varmasti heräisin aamupöhnästäni, sain ensimmäiseksi suorat sortuvani täyteen jotain todella pitävää suihketta. Ammattilainen teki taikojaan.

Kiharapilven muodostuessa juttelimme monenmoista. Merike on kotoisin Virosta. Alunperin lastentarhanopettajaksi opiskellut Merike, päätyi tarjoilijan töihin Saarijärvelle Summassaareen. Tapasi siellä elämänsä rakkauden, ja perusti perheen tänne Suomeen. Perhe päätyi Keuruulle asumaan. Merike opiskeli kampaajaksi ja siinä sivussa kasvoi liikunnallinen perhekin kahdella lapsella. Liikunta on kuulunut kilpailuhenkisen Meriken elämään aina. Tennis ja taitoluistelu ovat rakkaimpia harrastuksia.  Alla olevassa kuvassa on Merike ystävineen tennisturnauksessa Virossa.

Salon Merike on kampaamoyritys, jolla on jo kunnioitettava 15 vuoden ikä. Työparina kampaamossa hänen kanssaan työskentelee ihana ja taitava Minttu Solmula. Mintun käsissä en ole vielä ollut, mutta ainakin kuvista päätellen hän tekee upeita kampauksia.

Tässä vaiheessa kiharoita oli jo sen pilven verran. Hieman jo rupesi hirvittämään työpäivän asiakastapaamiset Paulamaisella lookilla :D Mutta itsepähän pyysin moista. Satu napsi kuvia minkä ehti, ja minä yritin saada lumoavaa hymyä aikaiseksi. Alkuirvistelyiden jälkeen saatiin yksi onnistunutkin kuva. Onnistuminen ei ollut kuvaajasta eikä myöskään hiuksista riippuvainen, vaan siitä, että minun epätodellisen ilmeikkäät kasvoni eivät ole edukseen kameran edessä.

Muutokseni Paulaksi on siis enää vain meikkiä ja Vilan nahkahousuja vailla. Vila Jyväskylän omistaja Suvi Vidgren oli kyllä löytänyt minulle ihan tiptop vaatteet Paula-fiilista luomaan. Alla olevassa kuvassa näkyy ihana iloinen työperheeni Tampereen Hippo Terapiaklinikalta. Voitte vaan arvata fiiliksen, kun Paula ja Paulan bändi tulivat kuvaan kanssamme yksinoikeudella. Korkkarit oli katossa ja huulipuna kohdillaan niin hänellä, kuin meillä Hiponkin naisilla. Kuvan on ottanut Valokuvaamo Luova Tampereelta. Kiharat suoristuivat aamuun mennessä ja oman elämänsä Paula, jatkoi matkaa ihan vaan Sarina :D

Kiitos muutoksessa auttaneille Merikelle ja Suville.

Tutustu tästä Salon Meriken palveluihin ja mm. muihin upeisiin kampauksiin.

https://www.facebook.com/SalonMerike/?fref=ts

Tästä linkistä taas pääset kurkkaamaan Stylehunterin ja Suvin osaamiseen

https://www.facebook.com/Stylehunter-Oy-182720208504908/?fref=ts

 

 

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Keski-ikäisen naisen aivopieruja elämästä, perheestä ja ystävistä. 

Olen 45 vuotias työurallani suunnanmuutoksen tehnyt naurava ja napakka täti maalta. Perheeseen kuuluvat aviomiehen lisäksi kolme tytärtä ja kaksi koiraa. Muutun hetkessä sohvaperunasta sportti-mimmiksi ja ajatukseni harhailevat milloin missäkin. Minua ei ole diagnosoitu, mutta uskoakseni keittiöpsykologiaa harrastavat ystäväni pitävät minua hiukan omituisena höpsönä.Käytän viiniä ja kynttilänvaloa tekosyynä ajattelun ja ystävyssuhteiden laajentamiseen.