Tänään on siis SE MAANANTAI kun alkaa se kuuluisa uusi elämä. Justaan sopivasti ennen joulua. Mutta itepähän pyysin. En taaskaan malttanut odottaa sitä tammikuuta, kun kaikki muut aloittavat. No, olenkin aina tykännyt tehdä hommat omalla tavallani.

Tuleva kevät tulee olemaan aika vauhdikas monellakin tapaa, ja päätin ottaa vielä lisämausteeksi itselleni PT:n. Miia Numminen Keuruun Sport Centeristä tarttui puoleksi vuodeksi syöttiin, ja nyt sitä sitten mennään. Tässä blogikirjoituksessa ei valitettavasti ole vielä paljoa kuvia, mutta jospa uskaltaisin tänään napsia pari harjoituksista. En lupaa mitään. Personal Trainer Miia Nummisen kuva tulee kuitenkin meidän jääkaapin oveen sormi pystyssä, ja oman kuvani laitan kännykän etukuvaksi. Ihan vaan muistutukseksi. Lorvikatarria varten. Koska niitä tuppaa kuitenkin tulemaan aika ajoin. Siksipä Miiakin onkin palkattu mun piiskaajaksi.

Seuraava puoli vuotta onkin sitten vauhtia, ja minut tuntien, vaarallisia tilanteita täynnä. Treenien lomassa on ainakin kolme ulkomaanmatkaa, ja yksi kotimainenkin pidempi reissu lyhyempien lisäksi. Osa liittyy työhön ja osa vapaa-aikaan. Olen jo sopinut liikunnallisia treffejä mm. Kaisa Saarentolan kanssa Aurinkorannikolle huhtikuussa. Kiitos Kaisalle jo etukäteen.

Aion myös ottan oppia veljeni vaimosta Laurasta Barcelonassa perheidemme yhteisellä matkalla. Laura Pelkonen on Bikini fitness urheilija, ja aivan Suomen huippuja, joten tyydyn tässä kohtaan vain ottaamaan asenneopetusta pehmusteiden muokkaamiseen. Saatan läähättää lenkillekin perässä, mutta siihen se sitten saa luvan jäädäkin. Mutta kiva on päästä katsomaan kuinka hän treenaa.

Tulen liittämään lihasharjoittelun lisäksi kevääseen paljon juoksua ja hiihtoa (jos lunta tulee). Tänään saan vatsa-selkä liikkeet ja punttiohjelman. Yes!

Linkkinä alla Keuruun Sport Centerin yhteystiedot. Innostu sinäkin lähtemään mukaan laittamaan itsesi kuntoon. Tästä tulee kivaa!

Lisää tarinoita matkani edistymisestä ja erilaisista harjoitteista ainakin 3.6.2016 asti. Kanava vaihtuu tammikuussa, mutta niin vaihdun toivottavsti minäkin kevään aikana.Uudeksi hyväkuntoiseksi Sarpaksi. Alla oleva kuva on napattu SportCenterin facebook sivuilta. Minä en ole kuvassa, enkä noin hyvässä kunnossa. Kuvassa on kuitenkin vaaleakutrinen PT Miia, joka kohta iloisesti hymyilevänä haastaa minut rääkkiin. Tästä se alkaa.

http://www.keuruunsportcenter.com/

https://www.facebook.com/KeuruunSportCenter/?fref=ts

Kommentit (0)

Seuraa 

Keski-ikäisen naisen aivopieruja elämästä, perheestä ja ystävistä. 

Olen 45 vuotias työurallani suunnanmuutoksen tehnyt naurava ja napakka täti maalta. Perheeseen kuuluvat aviomiehen lisäksi kolme tytärtä ja kaksi koiraa. Muutun hetkessä sohvaperunasta sportti-mimmiksi ja ajatukseni harhailevat milloin missäkin. Minua ei ole diagnosoitu, mutta uskoakseni keittiöpsykologiaa harrastavat ystäväni pitävät minua hiukan omituisena höpsönä.Käytän viiniä ja kynttilänvaloa tekosyynä ajattelun ja ystävyssuhteiden laajentamiseen.