Elämänmakuiset naiset on blogisarjani, jossa esittelen ihania naisia työssään ja harrastuksissaan. Tarja Boman Keuruulta oli blogin kuvauksissa mukana Vila Jyväskylässä. Vilan yrittäjä Suvi Vidgren stailasi meidät Vilan uutuusvaatteisiin. Saaran kauneussalongin Saara Kakkonen taikoi meille ihanat kuvausmeikit. Satu Kajosmäki toimi kuvaajana. Satusta tulee isona kuva-artesaani Jyväskylän aikuisopistosta.

Alla olevassa kuvassa Tarja esittelee ihania "nahkahousuja", jotka taisimme miltei kaikki napata mukaan Vilasta. Toimivat loistavasti sekä pikkujouluissa että arkisemmassakin pukeutumisessa.

                                                                      * * * * * *

Minä kauneushoitolaan!!! Ei kuulu kuulkaas normaaliin viikko-ohjelmaan. Luomu! Natural! ja mitä näitä "luonnonkauniin maalaismamman" arvoja nyt onkaan? Kuivuudesta halkeilevat kantapäät, lämmittävät säärikarvat ja ohuet lakkaamattomat kynnet. Naururyppyjäkin on jo enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Saattaisihan sitä ehkä pikku fiksausta jo tarvita tässä kypsässä iässä. Eikun siis rohkeasti vaan hoitoihin.

Ihana entinen työtoverini Tarja teki 5 vuotta sitten tärkeän ja ison päätöksen. Hän päätti opiskella itselleen uuden ammatin. Vaihtoi eskariopen tehtävät kauneudenhoitoalaan. Rohkeana naisena hän perusti miltei tasan kolme vuotta sitten (12.12.2012) Kauneushoitola Tarjan Keuruulle. Omalla sisäänkäynnillä varustettu kauneushoitola sijaitsee Tarjan kotitalossa ja on tunnelmaltaan lämmin ja kodikas. Ihana paikka.

Poistin aamulla ennen kauneushoitolaan menoa vanhat kynsilakat rapsuttelemalla. Niinkuin aina. Olin kuitenkin päättänyt "hakeutua hoitoihin", ja mehän aloitettiin mun hoitoura niinkin jännittävästä hoidosta kuin kynsien kestolakkauksesta. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen Tarja siisti kynsinauhani ja poisti viikon työn jäljet kynsien alta.

Ennen lakan värin valitsemista, olimme jo ehtineet vaihtaa monet kuulumiset lastemme osalta. Olikin jo ollut ikävä ihanan Tarjan ajatuksia elämästä. Miten hyvin hän sopikaan pöydän vastakkaiselle puolelle minua hellimään. Yhtä hyvin kuin silloin aikoinaan lasten kasvattajaksi. Monipuolinen aikuinen kaunis nainen. Sisältä ja päältä.

Seuraavaan vaiheeseen sisältyi sellainen muovinen väriympyrä. Siinä oli ilmeisesti aikaisempien, sellaisten pitkäkyntisten, asiakkaiden jäämistöjä kauniissa väreissä. Kynsien jäämistöympyrästä valitsimme kauniin pinkkiin vivahtavan hile lakan minun lapioideni koristeeksi. Saas nähdä miltä näyttää valmiina.

Pöydälle laitettiin värin valitsemisen jälkeen järjestykseen neljä pulloa, joista yksi oli joku bondi. Pakko olla James Bondi. Luottamukseni heräsi. Tiesin että selviän voittajana tästä hoitojaksosta Bondin avulla. Näin itseni jo vierittämässä kättäni Bondin smokkia pitkin punaisilla kynsilläni. ... Huhuuu! Sari. Mites sulla sitten siellä töissä? Viihdytkö sinä siellä? Tarja tuijottaa minua kysyvänä ja hyvin viisaan näköisenä,  ja sivelee samalla kuivuneen bondin päälle aluslakkaa. Laitappa kätesi taas tuonne uuniin pieneksi hetkeksi. Juu? Viihdyn tosi hyvin työssäni. Bondin kuva ja mun kynnet kuivuivat uunissa yhtä nopeasti kuin olivat tulleetkin.

Höpöttelymme jatkui hoidon lomassa ja pääsimme jo värivaiheeseen. Ihanaa punaista hilelakkaa. Naisellinen puoleni heräsi toisen kerroksen kuivuessa. Josko vielä vähän koristeita. Tarjan yhtenä harrastuksena on taulujen maalaaminen, ja pieni koristesivellin istuikin todella luontevasti hänen käteensä. Ihanat mustat koristemaalaukset syntyivät käden käänteessä kynsiini. Vaude! Tästä kestolakkauksesta tulee kyllä mun juttu. Ihana kova ja kestävä pinta kynsissä. Pituutta ei tarvinnut lisätä, eli näillä kynsillä voi tehdä ihan kaikkea. Tykkään.

Tykkään niin paljon, että varasin varpailleni saman käsittelyn jalkahoidon kera. Hoidetuilla jaloilla ja kestolakatuilla kynsillä on ihana lähteä lomareissulle. Sitten on vielä ne suklaahoidot ja kasvohoidot ja, ja, ja.

Kiitos Tarja ja näkemisiin! Käykäähän kaikki tykkäämässä Kauneushoitola Tarjan facebook sivuista ja tutustukaa palveluihin. https://www.facebook.com/Kauneushoitola-Tarja-164695963691755/?fref=ts

 

 

Kommentit (1)

Vierailija

hei
Kivan tiukat nahkahousut, onko tuo päällinen kangasta vai polyuretaania (siis muovia)? Nehän on kuin "toinen iho";)

Seuraa 

Keski-ikäisen naisen aivopieruja elämästä, perheestä ja ystävistä. 

Olen 45 vuotias työurallani suunnanmuutoksen tehnyt naurava ja napakka täti maalta. Perheeseen kuuluvat aviomiehen lisäksi kolme tytärtä ja kaksi koiraa. Muutun hetkessä sohvaperunasta sportti-mimmiksi ja ajatukseni harhailevat milloin missäkin. Minua ei ole diagnosoitu, mutta uskoakseni keittiöpsykologiaa harrastavat ystäväni pitävät minua hiukan omituisena höpsönä.Käytän viiniä ja kynttilänvaloa tekosyynä ajattelun ja ystävyssuhteiden laajentamiseen.