Sunnuntai. Heräsin tänä aamuna hieman tokkuraisena ilman kellonsoittoa. Olin jo illalla päättänyt, että menen salille uuden ohjelmani kanssa hikoilemaan. Vähän rahkaa ja pähkinöitä ja eikun baanalle. Aika hiljaista oli vielä ennen kahdeksaa kaupungilla, mutta salilla oli jo kova tohotus käynnissä. Kolme kuntoilijaa oli jo lähdössä pois, kun minä vasta sain itseni kammettua pukukoppiin. Aika reipasta porukkaa. 

Tiedättekö, mikä saa minut joka kerta hyvälle tuulelle Keuruun Sport Centerissä? Se, että naisten pukkariin on panostettu. Siellä tuoksuu hyvälle, ja on tosi siistiä. Isoon suihkutilaan mahtuu kaksi suihkuttelijaa yhtäaikaa, ja tilassa on helppo liikkua. Pukuhuoneessa on myös pöytä, peilit sekä föönit. Jos vaikka haluaa lähteä suoraan töihin harkkojen jälkeen. Minä ainakin arvostan moista kovasti. Pukkarin ovea koristaa iso upea unikko tarra. Tykkään!

Kuntotestini tulos ei ollut kovin mairitteleva, mutta en minä onneksi ihan rapakunnossa ole. PT Miia teki minulle 7 liikkeen ohjelman, ja tekniikat käytiin tarkasti läpi. Painoja laitettiin vielä maltillisesti, ja uskon että rauhallinen alku on minulle oikein hyvä juttu. Tänään tein ekaa kertaa ilman ohjausta treenin läpi. Aikaa meni noin 45 min. reippaalla tahdilla, ja siihen venyttelyt päälle. Vatsalihasten tekeminen on ollut minulle aina vastenmielistä. Nyt Miia oli tehnyt pallon päällä tehtävät vatsaliikkeet ja avot. Tykkäsin. Ne myös tuntui aika kivasti makkaroiden alla. Myös hauiksissa tuntuu mukavaa poltetta.

Olen ylpeä itsestäni. että sain vihdoin ylitettyä ison, itse asettamani kynnyksen hankkia PT. Nyt se on tehty, eikä sitä enää voi perua.

Loppupäivä kuluikin jouluvalmisteluiden parissa. Lohirullat, porkkanalaatikko ja punajuuri-auralaatikko löytyvät nyt pakkasesta! Halusin kuitenkin vielä tehdä viimeisen blogipäivityksen tälle vuodella ja nyt aion rauhoittua joulun viettoon kirjoittamisen osalta. Vähän lomailua, kuntoilua ja paljon herkkuja! Niin ja vettä, sanoi mun PT Miia. Joulun aikaan en aio välittää siitä, mitä suuhuni tungen. Otetaan sitten keväällä pois tulleet lisärenkaat. Mutta aion toki noudattaa kuntoiluohjelmaa lomallakin, sillä se saa oloni tuntumaan niin mahtavalta.

Oikein ihanaa Joulua ja reipasta Uuta Vuotta sinulle!

ps. Kiitos kun olet lukenut blogiani. Se tsemppaa minu jatlkamaan!

Alla olevassa kuvassa on tyttäreni, joka halusi itse asetella kuvausrekvisiitan äidin blogiin.

Tässä vielä linkki jos sinäkin haluat aloittaa kuntoilun PT:n kanssa: https://www.facebook.com/KeuruunSportCenter/?fref=ts 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Keski-ikäisen naisen aivopieruja elämästä, perheestä ja ystävistä. 

Olen 45 vuotias työurallani suunnanmuutoksen tehnyt naurava ja napakka täti maalta. Perheeseen kuuluvat aviomiehen lisäksi kolme tytärtä ja kaksi koiraa. Muutun hetkessä sohvaperunasta sportti-mimmiksi ja ajatukseni harhailevat milloin missäkin. Minua ei ole diagnosoitu, mutta uskoakseni keittiöpsykologiaa harrastavat ystäväni pitävät minua hiukan omituisena höpsönä.Käytän viiniä ja kynttilänvaloa tekosyynä ajattelun ja ystävyssuhteiden laajentamiseen.