Tänään oli vihdoin se päivä,  jolloin sain uuden työläppärin ja muut härpäkkeet,  jotta pääsen aloittamaan etätyön. Tätä on odotettu. Olen viimeiset viisi vuotta tehnyt työtä, jota tehdään osittain vuoroissa ja hyvin tiukasti aikataulujen mukaan, asiakaspalvelutyössä. Rakastan asiakkaita ja asiakkaiden auttamista, mutta nyt oli tilaus muutokselle. Jokainen tauko oli merkitty päivään ja  työn tahti on ollut tiukkaa. Vuodenvaihteessa tuli organisaatiomuutos, joka heitti minun kohdallani hyvin arpaa ja sain siirron uuteen organisaatioon. Työnkuva muuttui siten, että pääsen tekemään etätyötä ja lisäksi liukuvaa, toisin sanoen joustavaa työaikaa. Työ ei ehkä ole sitä, mikä olisi aivan minulle mieluisinta, mutta joustavuus kompensoi sitä puutetta.  Toki tavoitteet ovat kovia edelleen,  mutta jotenkin tämä tuntuu nyt mulle sopivalta jutulta.  Voin tehdä etätyötä myös mökiltä ja sekös ilahdutta erityisesti. Voin suunnitella vapaa-aikani ja työn yhteensovittamista  ja saan enemmän aikaa itselleni , kun työmatkaan kulunut aika vähenee huomattavasti viikoittain. Voin myös nähdä arkena enemmän lastenlapsiani ja hakea heitä kotiin päiväkodista. Niin ihanaa. Olen kuin lapsi karkkikaupassa, yhtä innoissani.  

Voin käydä myös halutessani treeneissä aamuisin ja venyttää sitten työpäivää vähän myöhempään. Koska syön työpaikallakin yleensä eväitä, ruokailuun etätyö ei sinänsä vaikuta mitenkään.

Kun tänään kannoin kotiin upouuden läppärin ja näytön, oli se hieno hetki.

Tällaista mielessä tänään ja kerron sitten ensi viikolla, miten ensimmäiset etäpäivät ovat sujuneet tällä viikolla. Tästä se lähtee 👌.

 

Kommentit (6)

MNT
1/6 | 

Etätyöt ovat ihan parasta!

Olen ollut etätöissä jo vuosia, enkä vaihda muuksi ellei ole pakko.

Työmatkat nolla, omalla autolla ruuhkissa kiukuttelu/julkisissa kulkuvälineissä muiden ihmisen mölyämisen kuunteleminen nolla.

Lounasta löytyy aina.

Työpäivä on lyhyempi, kun työmatkat eivät vie aikaa.

Ei voi kuin suositella. :)

Itseäni etsimässä
Liittynyt21.10.2016

Jee, kiitos kommentista ja ihanaa etäilyä myös sinulle. Itse juuri virittelin vehkeet valmiiksi huomista ensi kertaa varten. Olen varma, että sopii myös mulle. Välillä hyviä juttuja elämään. Kivaa loppuviikkoa!

Käyttäjä28993
Liittynyt24.1.2019
2/6 | 

Mukava  että jotain kivoja juttuja tapahtuu. Kevättä kohti mennään ja varmaan mukava kun

saat touhuta lastenlasten kanssa ja ehkä aikaa myös itsellesi enemmän.

Kevään odotusta.

Itseäni etsimässä
Liittynyt21.10.2016

Hei, no sanos muuta. Niin kivaa, että tämä vihdoin toteutuu kohdallani. Ei tarvii aamuruuhkassa kammeta työmaallebja iltapäivän ruuhkassa taas kotiin. Kun työ on tehty, on jo valmiina muihin juttuihin heti samantien. Ihanaa viikonloppua!

Vierailija
3/6 | 

Olen niin iloinen sinun puolestasi! Hienoa, että sait etätyömahdollisuuden. Olen seurannut blogiasi ja olen ollut kohtalontoveri mitä tulee poikaasi. Minulla ahdistus oman poikani suhteen alkaa hivenen hellittämään, sillä valoa näkyy tunnelin päässä, mutta tiedän ne ajatukset synkkinä unettomina öinä.

Aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi! Onneksi koirakin paranee ;)

Inka

Itseäni etsimässä
Liittynyt21.10.2016
4/6 | 

Kiitos Inka❤. Voi miten ihanaa että poikasi tilanne on parempaan päin. Vain toinen saman tuskan lapsensa kohtalosta kokenut voi täysin ymmärtää mitä päihdekäyttäjän läheinen kokee. Ihanaa kevättä sinulle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen 57-vuotias, nainen, vaimo, äiti , mummi, matte. Elämässäni on monta roolia. Nautin kesästä , mökkeilystä, lapsista ja lapsenlapsistani, eläimistä etenkin koirista. Kokkaan, sisustan, rakastan ja huolehdin.  Tarinoin täällä elämästäni iloineen ja suruineen.  Elämäntaparemontti alkoi 1.1.2019, fitforsixty teemalla. Tavoitteellisesti, mutta ilman paineita. Tervetuloa mukaan!

Hae blogista

Blogiarkisto