Olen kolmatta kertaa elämäni aikana Thaimaassa. Tulimme eilen puolisoni kanssa Bangkokiin ja majoituimme kivaan pienehköön hotelliin, en todellakaan tiedä missä osassa kaupunkia tämä sijaitsee. Meitä vastassa oli ystävällinen nuori mies joka ohjasi meidät vastaanoton sohvalle ja toi kupillisen varmaankin yasminiteetä, koska tuoksu oli tuttu yasmin riisistä. Kiva siisti ja moderni hotelli, jonka kattoterassilla on pieni aurinkoterassi ja uima-allas sekä allasbaari. Siellä on mukava lepäillä iltapäivällä kuuman päivän lopuksi ennen illan ruokailua ja kaupungilla ihmettelyä. Sitä ihmettä riittää joka päivälle. Ihmisten elämä täällä on niukkaa ja leipä yritetään saada kasaan  ahkeralla työnteolla. He ovat kaikki todella iloisia ja avuliaita, ystävällisiä ja hymyileviä. Tänään kävimme aamulla Isoilla Chatuchakin markkinoilla. Mukaan sieltä tarttui kaikenlaista pientä, ei niin tarpeellistakaan kaikki, mutta rantasandaalit ja muutkin tarpeelliset löytää sieltä muutaman euron hintaan. Päivä oli tosi kuuma ja hikinen. Kierroksen jälkeen oli ihanaa mennä hierontaan. Otin tunnin kestävän jalkahoeronnan ja puolisoni koko hieronnan ja olo oli sen jälkeen aivan taivaallinen. Rentoutunut ja kevyt. Koko homma maksoi meiltä noin 14 euroa yhteensä. Jotenkin aivan hävettää maksaa siitä palvelusta niin vähän. Illalla taidamme suunnata turhuuden ja tuhmuuden markkinoille, Patpongille. Ruoka on täällä myös niin hyvää ja edullista. Jos haluaisi elää täällä todella edullisesti se kyllä onnistuu. Esimerkiksi eilen söimme alku- ja pääruoat, jotka huuhdeltiin alas Chang oluilla, yhteensä n. 15 eurolla. Nyt suihkuun ja ei kun menoksi. Palailen taas täältä lähipäivinä aiheeseen. 

Kommentit (2)

Lillukkap

Hei, oletteko ns. omatoimimatkalla (siis ei matkatoimiston kautta lento ja hotelli)?
Varmaan ihanaa:) Nauttikaa!!

Itseäni etsimässä
Liittynyt21.10.2016

Hei, omatoimimatkalla ollaan. Ostin jo viime kesänä lennot, suorat Hki-Bangkok -Hki ja Bangkok-Phuket -bangkok , varasin hotellit booking.com kautta, on hyvä, kun peruuttaa voi vielä hyvin lähelle matkaa, jos tulisi jotain yllätyksiä. Ei taida juurikaan halvempaa olla kuin matkatoimiston kautta, mutta ainakin voi itse määrittää kohteet ja aikataulut. Kiitos, täällä nautitaan kaikesta hulinasta ja sitten kohta lepäillään rannalla. Kiitos viestistäsi 😍

Seuraa 

Olen 55-vuotias, nainen, vaimo, äiti , mummi, matte. Elämässäni on monta roolia. Nautin kesästä , mökkeilystä, lapsista ja lapsenlapsestani, eläimistä etenkin koirista. Kokkaan, sisustan, rakastan ja huolehdin. Töissäkin joudun käymään, jos voittaisin lotossa keksisin jotain muuta tekemistä , hyväntekeväisyyttä ja auttamista. Tarinoin täällä elämästäni iloineen ja suruineen. Tervetuloa mukaan!