Jo meni sekin kuukausi, maaliskuu.  Mitä ihmettä? Maalisluun alussa olin varma siitä,  että saan pian taas ilon irti liikunnasta  ja ruokarymin kuntoon. Surullista kyllä, vain toinen näistä on toteutunut jotenkin, eikä se ole ruokarytmi. Olen liikkunut kohtuullisen hyvin ja tavannut valmentajaani parikin kertaa viikossa, kun olemme kuroneet kiinni väliin jääneitä kertoja. Olen kehittynyt ja kunto on parempi kuin muutoksen alussa. Jalka nousee kevyemmin portaissa ja salilla on lisätty rautaa peliin. Mutta se ruoka.  Likaa menee leipää ja ja herkkujakin on ollut sovittua enemmän. Se lämpimän ruoan tekeminennon välillä tuskaa. Oispa kiva, kun joku tekisi sen valmiiksi, niin helpottaisi tätä projektia. Joinain päivinä menee kivasti ja toisena huonommin. Mealpreppaus olisi tarpeen. Tänään olin etätöissä ja on se vaan tosi helpottavaa,  kun voi tehdä töitä kotona. Ruokailuun varatun puolituntisen käytin kokkaamiseen  ja ehdin syödäkin siinä ajassa. Työn lomassa laitoin riisin kiehumaan ja paistoin broilerinnsisäfileitä ison kasan, jotta siitä riittää muutamaksi päiväksi joko lounasta tai päivällistä. Tänään oli myös vapaaehtoistyön ilta ja sinne on aina kiva mennä. Terapeuttista jutustelua vertaisten kanssa elämän iloista ja suruista. Rankkojakin juttuja,  mutta toinen toistamme tukien mennään. Vielä yksi työpäivä kotitoimistossa ja huomenna pääsen kampaajalle rentoutumaan. Olen käynyt jo muutaman vuoden samalla kampaajalla. Hän on todella ihana ja taitava, koskaan en ole ollut pettynyt .  Lauantaina osallistun vapaaehtoistoiminnan koulutuspäivään ja saan yökylään vanhimman lapsenlapsistani. Mennään saunaan ja taloyhtiön uima-altaaseen, leikitään ja varmasti luetaan kirjoja yhdessä. Sunnuntaille on ostettu leffaliput. Dumbo lentävä norsu, aika kivaa. Siinä tämän hetken kuulumisia. Paino ei ole pudonnut, ehkä noussutkin siitä parhaasta helmikuun alun tilanteesta hiukan, mutta ei paljon onneksi. Yritän olla armollinen itselleni, eihän mulla kiire ole. Muutos jatkuu kuitenkin edelleen, luovuttanut tai repsahtanut en koe olevani. Kivaa loppuviikkoa!

Kommentit (2)

Käyttäjä28993
Liittynyt24.1.2019
1/2 | 

Moi!

Ihan kivastihan sinulla on mennyt,hitaasti kiiruhtamalla. Eihän ne kilotkaan hetkessä ole tullut, tuo on se lause jota itse 

viljelen .Terveys edellä,mahtavaa että olet jaksanut kaiken keskellä urheilla.Mukavalta kuulostaa sinun viikoloppu,siitä saa taas potkua jaksamiseen.

Aurinkoista viikoloppua.

Itseäni etsimässä
Liittynyt21.10.2016
2/2 | 

Hei, kiitos kannustuksestasi. Pakkohan on olla tyytyväinen, kun olen tosiaan saanut itseni ainakin liikkeeseen. Kyllä tää tästä taas, kun saan rytmistä kiinni. Ihanaa viikonloppua myös sinulle, aurinkoista myös🌞

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen 57-vuotias, nainen, vaimo, äiti , mummi, matte. Elämässäni on monta roolia. Nautin kesästä , mökkeilystä, lapsista ja lapsenlapsistani, eläimistä etenkin koirista. Kokkaan, sisustan, rakastan ja huolehdin.  Tarinoin täällä elämästäni iloineen ja suruineen.  Elämäntaparemontti alkoi 1.1.2019, fitforsixty teemalla. Tavoitteellisesti, mutta ilman paineita. Tervetuloa mukaan!

Hae blogista

Blogiarkisto