Kiireinen viikko alkoi ikävissä merkeissä. Jokin vatsaflussa kaatoi petiin ja olo on voimaton. Lapsenlapseni oli viikonloppuna yökylässä ja nyt jännittää tarttuiko mokoma tauti myös heihin. Tänään on mennyt päivä tässä ihmetellessä. Sen verran jaksoin, että kaivoin vähän kaapista jotain reissuvaatteita ja tyhjensin yhden kaapin alkavan remontin vuoksi. Joskus aikaisemmin reissuun lähdettäessä olin pakannut tai ainakin kerännyt kamat kasaan suurelta osin jo ainakin pari viikkoa ennen reissua. Nykyään tuppaa jäämään viime tippaan. Joka kerta kotiin tultua päätän, että seuraavaan reissuun lähtee tavaraa  mukaan puolet vähemmän. Onnistuisinko nyt lähtemään minimivarusteilla? Muutamat shortsit , pari mekkoa, tusinan verran T-paitoja, parit uikkarit , kolmet kengät, taidan ottaa myös urheiluvaatteita, kun hotellissa näyttää olevan hyvä kuntosali. Jep, täällä on käynnit jääneet vähiin, uskonko oikeasti, että siellä auringon alla suuntaan kulkuni salille? Ehkä uiminen ja rantavedessä käveleminen on enemmän mun lomajuttu. Jos siellä on ohjattuja joogatunteja, sitä voisi kokeilla. Tosin entinen supernotkea olemukseni on enemmän rautakankiosastoa tänä päivänä. Sääennusteet lupailee reilusti yli 30 astetta, eli paljon ei tarvita vaatetta mukana. Parilla viime reissulla olemme pesettäneet kamppeet siellä paikallisessa pesulassa. Onpa mukava kotiutua, kun vaatteet on viikattu puhtaina matkalaukkuihin ja kotona ne voi vaan nostella kaappeihin kesää odottamaan. Matkalaukkujen purkaminen kotona ei ole mun lempipuuhaa. Tällä kertaa on kiva palailla kotiin sitten reissusta siitäkin syystä, että kotona on meidän poissaollessa tehty hiukan remonttia. Kylppäri saa mikrosementtipinnat ja muutenkin uudistusta. Keittiössä vaihtuu tasot, allas, astianpesukone ja alakaappien ovet. Aina on jotain fixaamista ja ellei ole niin keksin kyllä jotain , kotiin tai mökille😊. 

Kommentit (4)

Itseäni etsimässä
Liittynyt21.10.2016

Hei Meeri, matkan suunnittelu ja odotus on aina osa matkaa ja toivon, että saat jossain kohtaa ilon lähteä jonnekin reissuun. Pienikin matka antaa irtioton arkeen. Mukavia kuumeiluhetkiä ja kiitos osoitteesta 👍

Lillukkap

Hei, olipa mukava löytää ja lukea itseni ikäisen blogi. Ihan tulee itsellekin matkakuume kun lukee tuota, meillä tosin on tiedossa toukokuussa ulkomaanmatka. Mutta kun tuntuu ettei jaksa odottaa:) Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa sinulle.

Vierailija

Hei ja terveiset täältä kuumasta Bangkokin sykkeestä. Kiva kuulla, että olet lukenut blogiani. Loman odottaminen on aina kivaa eikä malttaisi odottaa sen alkamista. Se tulee kuitenkin tuossa tuokiossa. Matkustaminen on ihanaa ja lähden aina tilaisuuden tulleen vaikka pienellekin reissulle. Sinulle kivaa kevään ja matkan odotusta😊

Seuraa 

Olen 55-vuotias, nainen, vaimo, äiti , mummi, matte. Elämässäni on monta roolia. Nautin kesästä , mökkeilystä, lapsista ja lapsenlapsestani, eläimistä etenkin koirista. Kokkaan, sisustan, rakastan ja huolehdin. Töissäkin joudun käymään, jos voittaisin lotossa keksisin jotain muuta tekemistä , hyväntekeväisyyttä ja auttamista. Tarinoin täällä elämästäni iloineen ja suruineen. Tervetuloa mukaan!