Se on kohta taputeltu, helmikuu. Helmikuussa on ollut jo lupausta keväästä. Aivan upeita aurinkoisia talvipäiviä, vaikka itseltäni kuukausi on mennyt alavireisissä tunnelmissa ja koiraa kuntoon hoitaen . No nyt alkaa olla paraneminen sillä mallilla, että voin sen puolesta jo hengähtää. Tiistaina treenaisin salilla ja kuten jo kerroinkin, tuntuu että pieni tauko on tehnyt ihan hyvääkin. Ainakaan se ei ole vienyt kuntoa taaksepäin. Jotenkin jalka nousee kevyemmin ja henki kulkee paremmin. Olenhan kantanut portaita tuota yli 20 kiloista koiraa kokonaisen kolme viikkoa aina ylös kotiin . Talossamme ei ole hissiä ja kaulurin kanssa ylös kävely ei portaissa onnistu. Nyt onneksi eilen mentiin lenkille jo ilman kauluria . Kotona on edelleen kauluri kaulassa, joskin pienensin sen reilusti, jotta koiran elämä helpottui ja meillä koti jää vähän edes vähemmille kolhuille.

Käväisin puntarissa aamulla ja kiloja on karissut vuoden alusta nyt viisi. Se on ihan okei. Se että en ole repsahtanut herkuttelemaan tai syömään epäterveellisesti vaikeuksien johdosta antaa minulle uskoa siihen, että olen riittävän vahva toteuttamaan haluamani elämäntapamuutoksen. Yritän nyt tänään harrastaa mealpreppausta ja tehdä ruokia valmiiksi jääkaappiin. Olen syönyt muutaman viikon,  mitä olen tuolta kaapista keksinyt. En siis mitenkään suunnitellusti tai säännöllisesti. Siksi on oltava iloinen tähän tilanteeseen. Kaapissa on broilerin sisäfileitä, kasviksia, lohta ja paistijauhelihaa. Niistä tutuista aineksista väsään lippuviikon ruoat. Lisäksi marjoja, rahkaa, appelsiineja, salaattivihanneksia ja kanamunia. 

Koko viikon on tehnyt mieli leipoa jotain, mutta olen saanut hillityksi itseni. Tänään illalla on kuitenkin vertaisryhmän tapaaminen ja jos vaikka leipoisin sinne jotain. Mietin, mikä olisi kevyintä ja ehkä päädyn ihan tavallisiin pulliin. Ennakoin eilen ja varasin palan hiivaa jääkaappiin.  Pullataikinaan  tarvitaan kunnon hiivaa, ei kuivahiivaa. Jos ottaisi mukaan hillopurkin ja valmiskermavaahdon, niin jokainen voi sitten halutessaan tuunata niistä laskiaispullan itselleen.  Olen hillon en mantelimassan ystävä. Tänään on parempi päivä ja ihanaa torstaita myös sinulle🧡

Kommentit (4)

Käyttäjä28993
Liittynyt24.1.2019
1/4 | 

Kivaa alkanutta Maaliskuuta. Vanha sanonta kertoo maaliskuun maata näyttävän,

kevättä on  ilmassa. Hieno juttu että koira voi jo paremmin, yksi huoli vähemmän.

Aurinko tuo (toivottavasti) meille kaikille parempaa mieltä ja jaksamista.

Mukavaa viikonloppua.

(ps. ihana kuva keltaisista tulppaaneista).

Itseäni etsimässä
Liittynyt21.10.2016

Hei, kiitos sinulle kannustuksesta.kevärtä kohti mennään kovaa ja sekin auttaa jaksamaan. En moniin vuosiin tykännyt keltaisesta, mutta nyt se on yksi lempiväreistä😊. Ihanaa viioonloppua!

Kesän lapsi
2/4 | 

Kommenttini meni Feeniks lintu tekstin kommentointiin. Sieltä se löytyy.
Hyvää viikonloppua.

Kesän lapsi
3/4 | 

Viestini meni Feeniks lintu päivityksen kommentteihin. Sieltä se löytyy.
Oikein hyvää viikonloppua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen 57-vuotias, nainen, vaimo, äiti , mummi, matte. Elämässäni on monta roolia. Nautin kesästä , mökkeilystä, lapsista ja lapsenlapsistani, eläimistä etenkin koirista. Kokkaan, sisustan, rakastan ja huolehdin.  Tarinoin täällä elämästäni iloineen ja suruineen.  Elämäntaparemontti alkoi 1.1.2019, fitforsixty teemalla. Tavoitteellisesti, mutta ilman paineita. Tervetuloa mukaan!

Hae blogista

Blogiarkisto