Lepoviikon viimeisiä päiviä viedään ja lepo on ihan älyttömän tärkeää, oikeastaan ihan missä elämänvaiheessa tahansa. Viikko on mennyt palautuen, chillailten ja kuitenkin perusaktiivisena menona. Siitä pitää kätevästi huolen nuo koiruudet, kissat ja pihahommelit. Jaksoin pitkästä aikaa vähän testailla eri tyylejä Jeffree Starsin meikeillä, joista taidan tehdä oman postauksen..ovat vaan niin ihania! 

 

Sitten tänään sähköpostiin kilahti uusin treeniohjelma, nimikkeella voimanostotreeni. Ensimmäinen kunnon siihen täysin suuntautuva treeniohjelma ja huh! Olipa...wow, tiedän mitä teen seuraavat kuukaudet! Haastava, tietty, voimaa kasvattava sekä huomiota tarvitseva monelta kantilta. Miten tähän päädyinkään? Tämä harrastus on asia, joka on vienyt mennessään ja toivon vielä tietty vievän johonkin pikku kisaankin, mutta sitoutuminen pitää olla kohdallaan. Ja tuo on sellainen uusi piirre itsessäni, olen yleensä ollut se, joka menee aidan ali jos mahdollista. Kotona aikoinaan siivosinkin niin, että tavarat kaappiin ja jeesusteipillä ovet kiinni!

Nyt arki koostuu treeneistä, ruoasta, levosta, palautumisesta ja tietty perhe- elämästä. Tuo unohtuu sanoa aina, kun itselleni niin itsestään selvä juttu. 

 

Mutta, tämä oma suuntani, valintani ja intohimoni rytmittää aikani aika tehokkaasti. Onneksi miehellä on sama suuntaus, joten kannustetaan toisiamme. En tiedä, olisinko jatkanut aikoinaan, jos olisi ikäänkuin vastarantaa näkyvissä. Raskasta olisi treenata ja sitoutua jos toinen heittäisi kapuloita rattaisiin tahi latistaisi fiiliksiä ja onnistumisia. Ah, kiitos siitä kotiin! 

 

Mutta jotenkin tänään tajusin, kuinka pitkälle olen tullut siitä mistä aloitin. Rankasti ylipainoisena, kropassa ei voimaa, väsyneenä ja itseensä pettyneestä naisesta on kuoriutunut vakavasti otettava voimailija! Wow, mikä fiilis itsellä! On tuohon tarvittu hikeä, kyyneleitä, onnistumisia, vähän kaatuilemsia ja vaikka mitä, mutta ei luovuttamista. Nyt on pakko sanoa, että ihan vähän olen ylpeä siitä, että en ole antanut periksi ja tehnyt  palveluksen itselleni: voin paremmin kuin pitkään aikaan. 

 

 

Mitä tarkalleen siis seuraavat viikot pitävät sisällään?

 

  • Ruokaa, aika kasallisen kunnon ruokaa. Ruoka on ihan hirmutärkeää tässä, jotta kroppa saa kaiken tuen ja avun toimimiseen hyvin. Tulee kuitenkin sen verran kovaa menoa, että polttoainetta tarvitaan. Mielestäni ihan elämässä yleensä, ruoka on tärkeä osa päivittäistä rutiinia. Eli, ateriarytmit ja niistä kiinipitäminen. Kokkaan mielelläni itse suurimman osan, joten keittiö on taas osoitteeni jonkin aikaa :D. 
  • Tietty treeniä itsessään. Alkulämpö, treenit, loppuhimmailu ja kehonhuolto. Keskittyminen kohdilleen ja suunnitelmallisuus painossa. 
  • Lepo. Ehdottomasti se lepo. Oikeastaan levon aikanahan tuo kehitys tapahtuu ja ei sitä väkisin halua rikkoa kroppaansa. Eli siis lämpiminä päivinä asentoon X takapihalle. Ihan vaan toipumaan... 
  • Vitamiinit ja hivenaineet. Taasen jotta jaksaa sekä vastustuskykyyn jeesiä. 
  • Kaikki muu elämä. Eli, ei se koko aika ole jotain treeniin liittyvää kuitenkaan, muutakin elämää on olemassa täälläkin :D 
  • Pari lenkkiä/ vko lisänä, jotta hapenottokyky on hyvä. 

 

Eli, kun tuota katsoo, listaani, niin aika kurinalaistahan se homma rupeaa olemaan. Toisaalta, ei sitä muutoin pääsisi tavoitteisiinsakaan, jollei sitoutuisi siihen hommaan täysin. On tuossa vielä se plussa, että ihan hitoksen terveellistä elämää tuo on ja ei ainakaan haittaa tässä iässä! Iho, kroppa ja mieli tasapainossa. 

 

Vielä viikonloppu rennommin, ja sitten pääsee taas tuntemaan sen fiiliksen joka tulee, kun painot ovat niskassa ja onnistuminen on edessä. Hauskin kommentti on, että kasvaako kohta parta? :D Jos puhtaalla ruokavaliolla on sellainen vaikutus,  niin ei muuta kun Gillette laulamaan! :D Onneksi ei siis ole ennakkoluuloja olemassa. 

 

 

Pikku vinkki vielä loppuun: Liptonin Sweet Nights tee. Ostin jonkin aikaa taaksepäin näille yliaktiivisille aivoilleni ja ihmeekseni toimii! Toki nuo yrtit tuossa ovat tunnettuja siitä, että niillä on rauhoittava ominaisuuksia mutta silti vähän yllätyin kuika tehokasta tuo tee on. Tuon löysin Tokmannilta ja hinta oli alle 3€. 

 

Nyt toivotan hyvää viikonloppua, mahtavaa äitienpäivää(omalle tuonne yläkertaan) ja:

Ihanaa päivää kaikille!

 

xoxo

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Täällä kirjoittelee 47v nainen, jonka focus on voimanostossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Keittiöpuuhat, lähinnä kokkailu on iso osa arkea myöskin, sillä omaan elämäntapaani kuuluu treenien ohella järkevähkö syöminen. Ilman ruokaa ei kertakaikkiaan vaan jaksa! :)

Uusi etappi elämässäni on harjoitella vieläkin kovempaa, että kehtaapi voimanostokisoihin lähteä. 

Ikä ei ole edes hidaste! 

 

Yhteydenotot sujuvat parhaiten:

maarit.uittamo1@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat