Ah, ihana kevennetty viikko alkoi ja aurinko paistaa! Ei olisi voinut paremmin viikko alkaa. 

Onko kukaan lukenut kirjaa: Horminitohtori? Aivan mielettömän hyvä kirja naisille ja mielestäni vähän iästä riippumatta. Itse lainasin tuon ensin kirjastosta, ja tänään jouduin palauttamaan sen painoksen joten olihan tuo pakko tilailla kotiinkin. Halvimmalla löysin Adlibriksestä hintaan 20.90€ pitäisi tulla parissa päivässä. Hope so, oli jo henkinen tuki laukussa!

 

Pukeutumisen filosofia on ihan yhtä todellinen että ihmeellinen kuin monen muunkin asian ihmettely. Tuossa ihanassa kirjassa käsiteltiin tuota nuoruuden fiilistä ja toisten asettamia stereotyyppejä iän suhteen. Mitä tulee mieleen kun kuule iän: 46? Bing, keski- ikäinen (kyllä) tylsä harmaahiiri (ei). Itse olen monta kertaa miettinyt, että mistä se on lähtöisin, ajattelutapa ja reaktio keski- ikään ja naisten pukeutumiseen? Plaah, turhat lokeroinnit pois. Olen toistellut tätä ja varmaan tulen toistelemaankin: pukeutumisen pitää olla hauskaa. Se saa olla luovaa ja ehdottomasti jokaisella pitää olla oikeus omaan tyyliin, vaikka se olisi kuinka tyylitöntä jonkun mielestä. Niitä mielipiteitä on aina puolesta ja vastaa ja jos niitä kuuntelee niin sitä päätyy äkkiä peiton alle piiloon ja trust me, siitäkin on sitten mielipiteitä! :D

 

Sekä jo positiivisen hormonitoiminnan ylläpitämiseksi että mielen piristykseksi löysin nämä ihanuudet, punaiset paholaiset, netin ihmeellisestä maailmasta. Tarkemmin sanottuna H&M alesta. 

 

 

Tuo malli että väri iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ja juuri kun olin lukenut, että nuoruuden salaisuus on itsensä hemmottelu. Ei vaan, ei ihan noin mennyt, ja ei tuota ikuista nuoruutta shoppaamalla saa, mutta ihanat kengät kyllä!

 

 

Piti oikein käyttää hyväkseen miehen aulista apua kuvien otossa, kun yleensä juoksen sen omatehdyn kolmijalan kanssa ja mielellään en yleisillä paikoilla. Ihana fiilis, kun on veden äärellä ja arska paistaa! Jotenkin sitä vaan rentoutuu enempi. 

 

Nuo menokkaat ovat tosi hyvät kävellessä, ei heilu tahi huoju vaikka korkoa onkin 8cm. Kunnon mokkaa ovat ja nahkaa vuori että pohjallinen. Kumipohja, joten saattaa sateella olla liukas... pitänee vähän tarkkailla sitä, jos sateeseen eksyy nuiden kanssa. 

 

 

Luultavasti rikon tuossa kaikkia pukeutumisen hienoja saloja, mutta itse viihdyin hyvinkin! Kun on tällainen tappi ja muodokas niin sitten sitä on. Eipä tuo rajoita eikä estä sitä fiilistä, kun joku vaan tuntuu omalta tyyliltä! Nuo menokkaat voi kyllä yhdistellä niin monen  kanssa ja kun tuo varsi on korkea, niin nilkatkin vähän suojassa. Nimimerkillä pari kertaa pamauttanut nivelsiteet. 

 

Päivän meikki oli ihan paras: arskat nokalle ja hymy. Simppeliä. Hiukset nutturan tyyppiselle ratkaisulle ja korot kopisemaan auringon säteiden valaistessa poluani... :) 

 

Pieni lampi, suuri tunnelma. Mokkanilkkurit H&M täältä, näytti olevan vain mustia jäljellä. Ovh 79.99€ ja tarjouksessa 24.99€. Aika hyvä tarjous! 

 

 

Ihanaa päivää kaikille!

 

xoxo

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjuuttelee keski- iän saavuttanut nainen, jonka aamu lähtee käyntii vain ja ainoastaan kahvin voimalla. Vaikkakin tuota ikää on tullut jo 47vuotta ja lisää tulee pian, niin missään nimessä en suostu olemaan kategoriassa "keski- ikäisen naisen pitää".Tuolla tarkoitan vaatteita, meikkejä tahi mitään muutakaan sellaista, joka ei vaan ole omaan ajatusmaailmaan sopivaa. Itse rakastan eri tyylisiä ihmisiä ja oma vahvuuteni tässä maailmassa on olla oma itseni. Peukutan aina rohkeudelle toteuttaa itseään sekä sille, että uskaltaa näyttää oman persoonansa valtavirran kommeneista huolimatta. 

Yksi asia, mitä haluaisin toivottaa aina aamulla: Ihanaa päivää kaikille! 

xoxo

Yhteydenotot: maarit.uittamo1@gmail.com

Kategoriat