Onko teillä sellaista asua, jossa on vaan jotain omaan makuun? Sellaista, jossa ehkä ei ole päätä eikä häntää mutta viihtyy yli kaiken? Itselleni tämä viritysasu on juurikin sellainen. Ei päätä eikä häntää, tyylisäännöt? Mitkä? Koostuu niin monesta erilaisesta osasta ja ah, niin rento ja silti olo on vaan niin naisellinen.

 

Tuo neulemekko on siis ihan oma mekkonsa ja siellä oli alun perin valkoinen silkkinen alusmekko, mutta nappasin sen heti pois. Kun tilasin tuota mekkoa, niin yliarvion oman kokoni ja niineen tuo näytti lähinnä muodottomalta pöytäliinalta päälläni.

Mutta molemmat osat käyvät itsekseen eri yhteyksissä. Eli sain ikään kuin yhdestä vaatteesta kaksi, kätevää!

Housut ovat vanha hankinta jostain alemyynnistä, muistaakseni H&M ja vuonna kivi ja kenkä. Jotain ihan mieletöntä niissä oli heti silmiini, vaikka kieltämättä on aika hippi- purjelentohousut. Värikin on vähintään mielenkiintoinen. Mutta silti, tuossa mallissa ja värissä on vaan jotain herkullista.

Nuo sandaalit. En ole pitänyt minkään muun kanssa, kun tulee mieleeni oma mummoni! Oikeasti, jotain tuossa mallissa ja värissä on sellaista, joka muistuttaa mummostani ja en, kaikella rakkaudella, halua muistuttaa vielä mummoani. Mutta tässä asussa on vaan jotenkin niin täydentävät ja omaan makuun niin just eikä melkein.

 

 

Yläosa mekon alla koostuu urheiluliiveistä, kun en ihan perusrintsikoilla viitsinyt mennä. Näissä uusimmissa kuvissa on mustat, mutta nuo oranssit jotka ovat tuossa kuvakollaasissa ehdottomasti paremmat. Olivat pirulaiset eilen pesussa, joten kolailin mustilla. Mutta oranssit siis jatkoon!

 

Eli siis kaikenkaikkiaan sekamelska, joka pelasti eiliset fiilikset. Menkkakivut (nykyään kiitollinen, että niitä vielä on) ja ukkosta ilmassa--> sääpäänä kunnon päänsärky. Näissä vaatteissa oli kuitenkin fiilis aikas jees! 

 

Kysäsin tuolla alussa jo, onko jotain voima- asua silläpäin? Sellaista, jota ei voi järjellä selittää tahi tyylinikkareille edes yrittää mutta itselleen niin, ah yes- asu?

 

Ihanaa päivää kaikille!

 

xoxo

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Täällä kirjoittelee 47v nainen, jonka focus on voimanostossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Keittiöpuuhat, lähinnä kokkailu on iso osa arkea myöskin, sillä omaan elämäntapaani kuuluu treenien ohella järkevähkö syöminen. Ilman ruokaa ei kertakaikkiaan vaan jaksa! :)

Uusi etappi elämässäni on harjoitella vieläkin kovempaa, että kehtaapi voimanostokisoihin lähteä. 

Ikä ei ole edes hidaste! 

 

Yhteydenotot sujuvat parhaiten:

maarit.uittamo1@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat

Instagram