Notta huh, eilen ekat treenit uudella ohjelmalla ja meidän kotisalilla lämpötila kevyet 27astetta. Kyllä ainakin tarkeni! Huh. Onneksi tuli pidettyä viime viikolla ihan mahtava rentoutus- kevennetty viikko, sai latailla akkuja oikein kunnolla. Yleensä pyrin pitämään sellaisen minä itse- päivän sen puitteissa kun se on mahdollista. 

Ihan täysin sellaista ei voi pitää, kun tietty perhe ja koiruudet tarvitsevat osansa, mutta aina sinne väliin jotain extraa ja vähän vähemmän suorittamista läpi arjen. Nämä ideat voi toteuttaa osina arjen keskellä tahi vaikka jos muutoin on aikaa ja mahdollisuuksia. 

 

Ideoita, miten päivää voisi vähän rentouttaa:

 

  • Aamun aloitus paljon rauhallisemmin. Vaikkakin on tiettyjä juttuja, joita on vaan pakko suorittaa aamulla, niin vähän löysemmällä aikataululla. 

Itse aloitin niin löysin rantein, koirat pihalle, ruokaa, sisälle ja kahvikuppi käteen. Istuin vaan lempimusiikin soidessa taustalla. (Oikeastaan poistin muut melut, eli laitoin kuulokkeet päähän varmuudeksi) Pientä venyttelyä raajoissa ja toinen kuppi kahvia. Kun kerta ei ollut pakko heti mennä mihinkään, niin yöppärissä hiippailin viimeiseen asti.

 

  • Ruokailun helppous, eli valmisruokaa kiitos!

 

Nuo Wigrenin kaalikääryleet on vaan niin hyviä! Jos niinkun tykkää tuollaisesta :) Itse olen hulluna kaalikääryleisiin ja puolukkahilloon! Normaalisti kokkaan melkeinpä kaikki itse. Ja yleensä vielä pari kertaa päivässä tulee kokkailtua, siihen tiskit ja ja välipalat, aamupuurot yms. Eli kun mies oli iltavuorossa niin eipä ollut paineita kokkailuun. Joten, tadaa! Valmisruokaa, ja helpolla herkkua. 

 

Helppoa puuhaa ja ihanan herkullista! 

 

  • Hemmotteluhetki meikeillä, oma intohimoni. 

Nykyään on aika harvassa ne hetket, kun jaksaa ja voi vaan koklailla ilman mitään sen ihmeempää syytä meikkejä. Sinänsä harmi, kun se on se oma intohimoni mutta aina välillä pystyy kuitenkin jotain koklailemaan. Ei ollut siis tarkoituskaan loihtia mitään tosi mageeta luomusta, vaan halusin koklata Jeffree Strasin paria luomaria kera uuden MACin ripsarin kanssa. Oikeastaan palasin täysin kasari- fiiliksiin!

 

 

Kunnon sähkönsininen ripsari ja kaverksi:

 

 

Jeffree Starsin ihan mielettömän ihanasta paletista Beuty Killer tuota pinkkiä Voiko kasarimmaksi mennä? Lopputulos:

 

 

Niinkuin sanoin, sutasin ne ja ilman mitään meikkipohjaa, kulmien fiksausta tahi mitään muutakaan. Mutta nuo värin ovat vaan niin pirteät ja koko meikkijuttu parempine kuvineen tosiaan vaatii oman postauksensa. Mutta testailin ja tykkäsin! Kivaa puuhaa.

 

  • Herkkujuomaa, itselläni on papukahvi.

Olen ihan mahdoton kahvihiiri. Meillä on kolme kahvimasinaa, eri fiiliksiin. Kuulostaa hassulta, mutta mikäpäs siinä? :D Jokainen tyylillän! Mocca masteri on sellaisen arki- peruskahvin lähde. Dolce Custo silloin tällöin, kun tekee mieli erikoiskaffea ja sitten sellainen kahvinkeitin, joka jauhaa pavut itse. On siinä suodatinkahviosakin, mutta verrattuna Mocckikseen niin aika plaah- aromit. Mutta se papukahvi taas! Aivan mielettömän aromikasta ja tuoksu mahtava, kun alkaa jauhamaan niitä papuja! 

 

 

Kuppi käteen ja hiippailin koirien kanssa pihalle aurinkoon istuskelemaan ja naattimaan linnunlaulusta (ja koirien nalkutuksista kun jossain auto kehtasi mennä)

 

  • Kehonhuoltoa illemmalla Yogaian Yin- joogan avulla

Kaikki venyttely ja oman ajan ottaminen on aina positiivista mielelle että kropalle. Itse otin tämän Yin- joogan, joka on muuten ihan älyttömän hyvää kun viivytään asanoissa jopa 4-5 minuuttia! Venyttää sidekudosta aika kviasti. Ideana siinä onkin juuri tuo asennon pituus ja sidekudoskin kerikää mukaan venytykseen. Yogaialla on muutama ilmaistunti, ja mukana on sellainen 70min hemmottelu yin- jooga. Jos tuntuu liian pitkältä niin oli siellä lyhyempiäkin! Ja julistan tuon Yogaian mahtavuutta ilman mitään yhteistyötä, on meinaan niin mahtava juttu vaan! Siellä on meditaatuota, erilaisia joogia eri tarkoituksiin ja vaikka mitä! Itse käytän nuita rauhoittavia, kun muutoin saan liikunnan ja hermoston ihan kivasti aktiivisesti omin konstein. Varsinkin hermoston, aina välillä . Huh. 

 

 

Mestarin tyylinäyte. :D 

 

  • Sauna ja paljuilu.

Kun vihdoinkin on mahdollista, niin viritettiin meidän "uima- allas" iskuun. Hää on kovin söpö ja patamainen, mutta ah! Saunan jälkeen niin ihana paikka! Ja kuumalla ilmalla..ja treenin jälkeen...ja ja ruohonleikkuun..ja niin monessa mukana!

 

 

Tähän päälle hetki leffaa ja voin sanoa, että nukkumatti haki aika pian! Jaksaa taas painaa pitkää päivää.

 

Tässä vinkkien pohjalla oli se, että tehdä sitä mistä itse tykkää. Omistaa aikaa sille omalle intohimolle, vähän nauttia spesiaali-jotain, päästää itseään jollain tavalla helpommalla ja nauttia hetkestä. Joskus sitä vaan tarvitsee näitä juttuja!

 

Millainen on siellä päässä se unelmapäivä? Kaupunkiin, soffalla ilman stressiä, kaffettelua, baaria tai jotain aivan muuta?

 

Ihanaa ja näyttäisi olevan lämmintä päivää kaikille!

 

xoxo

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjuuttelee nainen 47vee, jonka aamu lähtee käyntii vain ja ainoastaan kahvin voimalla.

Kahvin jälkeen keskityn perheeseen, elämään, koiriin ja kissoihin, hyvinvointiin sekä kauneuteen. Koko elämä ja sen valinnat ovat yhteydessä toisiinsa, ja tätäkautta taasen yhteydessä hyvinvointiimme joten pohdinkin näitä valintojani täällä. 

Haluan olla paras versio itsestäni ja varsinkin, kun se biologinen ikä (ei mielen ikä) on mitä on, niin omilla valinnoillani haluan varmistaa oman itseni hyvinvoinnin kokonaisuudessaan. 

Tavoitteenani on olla viisikymppisenä timanttisessa kunnossa! Sekä henkisesti mutta myös fyysisesti. 

xoxo

Yhteydenotot: maarit.uittamo1@gmail.com

 

Ps. Maallikkona matkustan itsekin näissä asioissa, eli aina kandee miettiä ne omat voimavarat ja tarkistaa ammattilaiselta!

Nämä ovat omia havaintojani ja oman valmentajani rakentamia asioita minun kunnon mukaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat