Kirjoitukset avainsanalla proteiinivanukkaat

Terkkuja treeneistä! Hahaa, sain maastavetoon selän jumista huolimatta 100kg ja aika voittaja- fiilis tuon suhteen!

Ajatuksena oli ensin kirjoitella muusta aiheesta, mutta mun tuo suklaaprotsku oli näpeissäni niin ajattelin pistää vähän oman maun mukaan proteiinivanukkaita järjestykseen. Kaupoissa nykyään hyllyt notkuvat sekä merkkejä että makuja, jotenkin tuntuu että taitaapi olla suosittuja purkkeja. :) Itse käytän rahkoja ja juuri noita protskuvanukkaita välipalana kera hedelmän ja maku vaihtuu fiilisten mukaan. Vähän sama, kun söisi vaikka jotain samaa karkkia koko ajan, siihenkin yleensä kyllästyy. 

Kunnon suklaahiirenä otin siis tarkasteluun pelkät suklaaversiot ja niitä tuotteita joita olen maistellut. Valitettavasti vanhat kuvani niistä menivät kun vaihdoin läppäriä, joten taidan mennä lainailemaan maahantuojien/ myyjien sivuilta. 

 

Ensimmäisenä vuoroon pääsee NJIE PROPUD, suklaa. Laktoositon, kun etsin juurikin niitä tuon laktoosivammani kanssa. 

                                                                         

Ravintoarvot 100g (purkki 200g)

 •  Energiaa 72 kcal
 • Hiilihydraatteja 4,6
 • proteiinia 10g

 Hintaa pikkaisen yli 2€, riippuen kaupasta. 

Ihanan kiinteää, vähän jackymaista puddinkia ja ah, mikä suklaan maku! Ei liian ällö (jos suklaa voi ylipäätään sellaista olla) vaan aika täyteläinen ja ihan kun söisi oikeaa suklaata. Ehken juuri tuo hinta on se, miksi ei tule ostettua ihan joka hetki tuota! Mutta voimakas suklaan maku. Ei lusikkaa mukana. 

 

Sitten Maitokolmion profit-herkkuun. Suklaa siis makuna, laktoositon ja lusikka mukana.

 

 Pakkauskoko 150g ja ravintosisältö per 100g:

 • Energiaa 101 kcal
 •  Proteiinia 11g  
 • Hiilareita 6,1

Hintaa pikkasen yli 1€ riippuen taas kaupasta. 

Ihanan makuinen, sellainen ei niin hyökkäävä eikä mielestäni yhtään esanssinen. Koostumus on vähän letkeämpi kuin edellinen, mutta ei kuitenkaan mitään "limaa". Jos vertaisi Jackyyn, niin sen maitosuklaan makuinen ja tuntuinen. Ihan mielettömän herkkua!

 

Sitten Ehrmann High Protein. Laktoositon ja ei lusikkaa. 

 

 

Pakkauskoko 200g ja ravintosisältö per 100g:

 • Energiaa76 g
 • Hiilaria 5g
 • Proteiini 10g

Hinta kutakuinkin pikkasen  yli ja alle 1.50€ kaupasta riippuen.

Hmm...mielenkiintoinen. Aika vahva maku ja kun vähän aikaa syö niin ainakin itselleni jo liian äklöä. (Suklaan maku voi siis olla liian äklö? Oho) Purkki on tosi houkutteleva mutta jotenkin sieltä pyrkii sellainen esanssin maku pintaan. Harmi sinänsä, sillä muutoin voisi olla suklaan himoon ihan mieletön herkku! Mutta menee välipalana kyllä.

 

Fast Pudix. Laktoositon ja lusikka kuuluu kauppaan.

 

 

Pakkauskoko 200g ja ravintosisältö per 100g:

 • Energiaa 144 kcal
 •  Hiilihydraatit 9,2g
 • Proteiinia 20 g s

Hinta noin 1.50€, kaupan hinnoittelun mukaan.

Jotenkin aika samanlainen kun tuo NJIE. Voimakas suklaan maku ja lohkeavaa. Ehkä kuitenkin vähemmän esanssin makua kun Ehrmannissa. Sanotaan näin, että omasta mielestä peruspudding. Ei huono mutta ei sellainen että hihkuisin: ihanaaaaa!!!

 

 

Ja viimeisenä Lidlin Milbona, suklaa. Laktoositon ja lusikalla.

 

 

 

Purkki 200g ja ravintosisältö per 100g:

 •  Energiaa 72 kcal
 • hiilihydraatteja 4,6g
 • Proteiinia 10g

Hinta muistaakseni pikkasen yli 1€...en ihan satavarma nyt.

Jotenkin liian itkuinen omaan makuun ja maistuu niin keinotekoiselta omaan suuhun. Valitettavasti ja anteeksi Milbona! Yritys hyvä. Mutta jollei ole muuta niin tuleehan tuotakin syötyä!

 

Eli omat herkut ovat tuo NJEN ja tuon maitokolmion vanukkaat. Makuja tosiaan on vaikka ja kuinka paljon, mutta suklaa....mmm... :) 

Ei näistä mikään kyllä vertoja vedä sille kunnon oikealle suklaalle, mutta menee tuolleen välipalana. Jos kiskoisin samaa tahtia sitä kunnon sukunaa niin ei tuo ahteri mahtuisi enää farkkuihin, ja uusia ei ole varaa ostaa. Eli menee korvikkeena ihan ok. 

Oletko maistellut näitä vanukkaita ja jos niin mikä on oma herkkusi?

 

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

 

xoxo

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjuuttelee keski- iän saavuttanut nainen, jonka aamu lähtee käyntii vain ja ainoastaan kahvin voimalla. Vaikkakin tuota ikää on tullut jo 47vuotta ja lisää tulee pian, niin missään nimessä en suostu olemaan kategoriassa "keski- ikäisen naisen pitää".Tuolla tarkoitan vaatteita, meikkejä tahi mitään muutakaan sellaista, joka ei vaan ole omaan ajatusmaailmaan sopivaa. Itse rakastan eri tyylisiä ihmisiä ja oma vahvuuteni tässä maailmassa on olla oma itseni. Peukutan aina rohkeudelle toteuttaa itseään sekä sille, että uskaltaa näyttää oman persoonansa valtavirran kommeneista huolimatta. 

Yksi asia, mitä haluaisin toivottaa aina aamulla: Ihanaa päivää kaikille! 

xoxo

Yhteydenotot: maarit.uittamo1@gmail.com

Kategoriat