Kirjoitukset avainsanalla pinkit sukkahousut

Ah, kevättä ilmassa! Aurinko paistaa ja oikeasti ne linnut laulaa. Itselleni tulee ihan mieletön himo väreihin tällaisina aikoina. Mahtaakohan juuri tuolla auringolla olla jotain tekemistä asian kanssa? Luultavasti. 

 

Oma ikuisuusprojekstini, eli vaatekaapin järkkääminen järkevään muotoon (ei onnistu) johti taas näiden sukkisten luokse. Ostin nämä kutakuinkin pari vuotta takaperin kun tuo väri oli vaan niin bliiing! Iski silmää ja ei voinut vastustaa. 

Mekkokausikin on päällänsä, joten ei muuta kun releet niskaan ja baanalle! Itselläni on pari juttua, jotka tekevät sen vähän spesiaali- fiilarin arkena, kun muutoin tulee juostua ympäriinsä verkkareissa. Yksi on huulipuna ja toinen värikkäät tahi kuviolliset sukkiset. Ei aina muuta tarvita, kun jo piristää ainakin omaa mieltä! Ja onhan tuo pääsiäinenkin tulossa, joten teemalla mennään!

 

                                  

 

Nämä ovat from H&M, pinkit sukkikset 7.99€ ja virallinen nimi näytti olevan läpinäkymättömät sukkahousut joustovyötäröllä. 

Hyvin ovat kestäneet matkassa mukana tällaisella kohelollakin, joka eilen kamppasi itsensä suorin vartaloin villasukilla ja maton reunalla. Koko 161cm suoralla vartalolla pamahti oikkee hyvin ja kauniisti lattialle, homma hallussa! 

 

Itse tykkään näistä paljonkin! Vaikkakin ollaan naisen iässä, niin saahan tuota väriä elämässä olla! 

 

Itse rakastuin uusimpaan Stoccan ideaan: Stocwomann. Varsinkin Seena Sellaan uudestaan ja hänen ajatuksiinsa. Seena Sellan ajatuksia kamppanjassa <--tuolta.

 

Oma lempparini on: Pukeudu sellaisiin vaatteisiin, jotka antavat sisäistä rohkeutta. 

Juuri näin! Mielestäni pukeutumisessa on tästä kyse! Itsensä ilmaisua, persoonaa ja rohkeutta saada olla oma itsensä. Ah, ihana Seena!

 

Oletko nähnyt kamppiksen? Mitä pidit siitä?

 

Ihanaa päivää kaikille!

T. pinkkikinttu :)

 

xoxo

 

Kommentit (2)

Virpi Kaunismäestä

Ihanat nuo pinkit sukkahousut ja ihana kevään aurinko kuvissa! Minullakin on mekko- ja tunikakausi oikein todenteolla meneillään, mutta sukkikset aina tylsän mustia. Nytpä inspiroiduin hankkimaan värilliset :) Aurinkoista viikkoa ja mukavaa pääsiäisen odotusta <3

maarit71
Liittynyt2.3.2016

Ihanaa ja eikö piristä? :) Itse kanssa aiemmin pitäydyin mustissa ja turvallisissa, mutta nykyään on ihanaa kikkailla väreillä ihan omaksi ilokseen! Kun on kaikkea kivaa mahdollistettuna värien ja valikoiminen ollessa niin suuria. Aurinkoista viikkoa sinne myös ja ihanaa pääsiäisen odottelua sinnekkin :) <3 Herkullista oikeastaan ;)

xox

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjuuttelee nainen 47vee, jonka aamu lähtee käyntii vain ja ainoastaan kahvin voimalla.

Kahvin jälkeen keskityn perheeseen, elämään, koiriin ja kissoihin, hyvinvointiin sekä kauneuteen. Koko elämä ja sen valinnat ovat yhteydessä toisiinsa, ja tätäkautta taasen yhteydessä hyvinvointiimme joten pohdinkin näitä valintojani täällä. 

Haluan olla paras versio itsestäni ja varsinkin, kun se biologinen ikä (ei mielen ikä) on mitä on, niin omilla valinnoillani haluan varmistaa oman itseni hyvinvoinnin kokonaisuudessaan. 

Tavoitteenani on olla viisikymppisenä timanttisessa kunnossa! Sekä henkisesti mutta myös fyysisesti. 

xoxo

Yhteydenotot: maarit.uittamo1@gmail.com

 

Ps. Maallikkona matkustan itsekin näissä asioissa, eli aina kandee miettiä ne omat voimavarat ja tarkistaa ammattilaiselta!

Nämä ovat omia havaintojani ja oman valmentajani rakentamia asioita minun kunnon mukaan.

Blogiarkisto

Kategoriat