Kirjoitukset avainsanalla peura liikenteessä

Eilen suhailin illalla kauppaan päin, ja peura pirulainen hyppäsi puskista eteeni. Nuita karvahanureita on täällä Varsinais- Suomessa aika tavalla, joten yleensä olen aika hereillä liikenteessä, vaikkakin olisi hiljainen kinttupolku. Onneksi myös nyt, mutta sen verran lähellä oli, että näin jo vaatekaappini siintävän silmieni ohi niinkuin videonauhalta tulisi...ei vaan, ihan muuta siinä vilisti mutta toivuttuani myös vaatekaappini. Siellä on monta, monta ihanaa vaatekappaletta pölyttymässä, odottamassa sitä kuuluisaa oikeaa hetkeä. Miksi ei olisi nyt? Pitääkö sitä aina olla jokin tapahtuma, että jonkin vaatekappaleen vetäsee päällensä? Ei tietenkään pidä. Niinkuin täälläpäin sanotaan: päälle vaan, kuissit. 

Itselläni on sellainen suhde vaatteisiin ja tyyliin, että simppeliä, ei liikaa kerroksia mutta voi olla näyttävää. Jos on liikaa kerroksia ja juttuja niin aivan varmaan jää esim. hame sukkisten alle, tahi sitten kiskon niitä kerroksia paikalleen kuin kirppuja olisi. Eli sellaista vaatetta, jonka voi heittää päällensä ilman niksipirkkaa ja pysyy myös menossa mukana.

Tämä mekko on ostettu vuosi, puolitoista sitten from H&M ja yritin googlailla, onkohan niitä vielä. Ei ollut juuri tuollaisia mutta lyhyempänä löytyi -->Ribbimekkoja H&M. Muutoin oli aika hiljaista, mutta löytyi Zalandolta lisää -->Zalandon ribbimekot.

 

Rakastuin tähän sen mallin vuoksi. Hihat ja helma, sekä mekon painavuus. Painaa sen verran että ei jää muhkuroihin tahi makkaroihin rullalle. Love it! Meikkiä ei ole, kun en vaan jaksanut meikata:). Joskus on ihana olla ihan naturaalisti. 

 

Ja hei, ensimmäistä kertaa koklasin photoshoppia, olkaa armollisia :D Kyllä tämä tästä paranee.

 

Taakse ompelin tuon mustan pitsin, kun rinnat ovat sen kokoset ettei ilman liivejä voi olla. Selkä oli todella avonainen, nyt tähän saa jo olkaimettomat liivit. Mekko sidotaan tuolta ylhäältä rusetilla kiinni. 

Kaveriksi tälle mekolle otin nahkatakin, eikä vieläkään ole liian kylmä sille :). Itse olen sellainen kuumakissa, ettei kylmä yleensä ihan heti ensimmäisenä tule. 

 

Tuo helma.... <3

Saappaat näyttävät about 70-luvun menokkailta tahi sitten kovan KISS- fanin, joka olenkin, tuotokselta. Mutta nuilla on oikeasti niin helppo kävellä ja tuo väri! Siihen rakastuin, samoin materiaaliin. Mokkajäljitelmää on pinta. Sanon nuita omaksi traktoreikseni, kun korkoa on sen verran ettei tuo mutapohja pihalla pidättele mitenkään! Matka vaan jatkuu, eikä kintut kastu.

 

Ei noita korokepohjakenkiäkään ollut näköjään enää myynnissä (sooo last season?) mutta vähän vastaavia oli esim H&M. :D Mä oikeasti tykkään henkkamaukasta! -->Saappaita tuolta. 

 

Mutta, vihdoin sain irti itsestäni sen verran, että oikeasti otan käyttöön niitä vaatteita tuolta kaapista enkä vaan säilö niitä. Se sanonta, että jos et ole vuoteen pitänyt jotain niin et pidäkään....ei kohdallani ainakaan toteudu. Sekä muoti kiertää sellaista vauhtia, notta kohta taas ovat nuokin muotia! :D 

 

Nyt toipumaan treeneistä, ensiviikko onneksi kevennetty viikko! Takana 7 raskasta treeniviikkoa ja alkaa tuntumaan jo kropassa. Huh. Entuudestaan tiedän, että 2-3 ensimmäistä päivää olen aivan kops ja kroppa palautuu. Sen oikeastaan tuntee hyvin, sellainen lämmintunne alkaa leviämään pikkuhiljaa. Loppuviikosta olenkin jo lähtökuopissa uusiin treeniviikkoihin! Sitä odotellessa.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjuuttelee keski- iän saavuttanut nainen, jonka aamu lähtee käyntii vain ja ainoastaan kahvin voimalla. Vaikkakin tuota ikää on tullut jo 47vuotta ja lisää tulee pian, niin missään nimessä en suostu olemaan kategoriassa "keski- ikäisen naisen pitää".Tuolla tarkoitan vaatteita, meikkejä tahi mitään muutakaan sellaista, joka ei vaan ole omaan ajatusmaailmaan sopivaa. Itse rakastan eri tyylisiä ihmisiä ja oma vahvuuteni tässä maailmassa on olla oma itseni. Peukutan aina rohkeudelle toteuttaa itseään sekä sille, että uskaltaa näyttää oman persoonansa valtavirran kommeneista huolimatta. 

Yksi asia, mitä haluaisin toivottaa aina aamulla: Ihanaa päivää kaikille! 

xoxo

Yhteydenotot: maarit.uittamo1@gmail.com

Kategoriat