Kirjoitukset avainsanalla korkokenkäjuttuja

Rupesin tässä ihan rohkeasti kaappiini menemään sillä silmällä notta joskohan siellä olisi jotain päällepantavaa. Sen verran on ihan pakko myöntää, että vaikkakin suurin osa ajasta menee niissä pyllyverkkareissa ja villasukissa täällä kotona ja ihan rohkeasti lähikaupassakin! Kotipaikkakuntamme asukasluku on sellaiset 2000 ja rapiat, joten hyvin sopii kaikki Valmetin haalareista pyllyverkkareihin. Mutta auta armias kun menee korkkareissa ja tällättynä! Sitten onkin jo näky! :D

Mutta kaappiini siis. Siellä on mekkoja, hileitä, nahkahameita ja kaikkea ihanaa. "Ongelma" onkin, että missä niitä käyttäisi! Nyt yritän keksiä käyttöä ja ehken jotakin pikkujoulujuttua viritellä. 

Muutoin menee hyvin siellä kaapissa, mutta pikku ongelma löytyi. Kengät. Tarkemmin korkkarit, avokkaat. Nilkkureita on jo kivasti ja saappaita (ehken yhdet mahtuisi vielä mukaan) Vein juuri aika läjän korkkareita kellariin, kun totesin että vaikka oli kuinka ihania niin ei niillä kyllä kävellä. Se korkkareitten tökkäystesti jossa kokeillaan tasaisella alustalla tökkäistä kenkään ka katsotaan, heiluuko paljon.... omani heiluivat kun lehti hurrikaanissa. Hommasin eräästä ketjuliikkeestä ovelana halvalla ja olihan nuo kauniita katsoa. Yhdet jätin, joilla jotenkin voi kävellä tasaisella maastolla. 

 

Tuo liekkikuvio ja pinta on vaan niin ihana, että vaikka väkisin tulee käyttöön. Kengissä pitää itselleni olla jotain sutinaa!

 

Mutta muuten, jäljelle jäi parit avokkaat kitten heelseillä. Nätit, mutta korkoa saisi olla enemmän. Joten! Hahaa!

Nettikirppis https://vahankaytetty.fi/ ja sinne! Mahtava paikka. Olen ennenkin tilannut ja mahtavuutta siellä on se, että tuotteet on kategorioitu, kuvattu ja käyty läpi. Lukee tuotteen perässä kunto ja muutakin infoa. Tulevat kotiin nopeasti ja ehdottomasti vain positiivista sanottavaa paikasta! Nyt löysin Biancon mustat tosi makeet avokkaat sekä Huberto S. Mullerin ihanuudet hintaan 5-6€. Oli siellä ostoskorissa kaikkea ihanaa, mutta poistelin niitä kiltisti, kun en niitä kuitenkaan tarvinnut. Ja olen luvannut pitää shoppailun minimissä. :D Laitan kuvia, heti kun tulee!

 

Sitten siellä kaapissa oli muutakin ihanaa. Pari mekkoa, joissa vielä hintalappu paikallaan. Ei siksi, että olisi liikaa vaatteita, vaan siksi että Halensin loppuunmyynnistä löysin halvalla ja ei ole vielä ollut paikka jossa käyttää. Oli siellä yksi ihana H&M pitsimekkokin, jonka ostin Glorian muotishowhun. Ja jonka vietin flunssassa kotona sohvalla villasukat jalassa, läppäriltä tapittaen. 

Ajattelin, että kokoan nuista sellaisen kokoelman meikkeineen päivineen ja vähän samalla päivittelen itseänikin. Tähän saakka olen heittänyt jonkin säkin päällelleni, joka vaan on mahtunut. EN ole antanut itselleni mahdollisuutta kukoistaa. Täyskäännös siis, ryhtiliike! 

Multitäskin- kyky?? :) Testailua, tuo mekko on varteenotettava mahdollisuus.

 

Minä ja Vilma meidän budoaarissa. Puuttuu vain lasi viiniä ja luu. Naisen elämä on joskus vaan rankkaa?

 

Kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa asukuviksikin koostuu? :) Korkkareita odotellessa. 

Kävimme katsomassa toissapäivänä meitin uutta tulokasta, joka kotiutuu 8.12-17. Väinö. APUA, kun ihana!!! Muutoinkin oli mahtireissu, kun kävimme menomatkalla Säkylän sotkussa kaffeella ja munkilla. Olin kuullut tarinoita maailman parhaista munkeista, mutta totuus oli vielä ihmeellisempää! Täyteläinen kahvi ja se munkki.....mahtava! En viitsinyt kuvia otella, jotenkin sellainen paikka että ei vaan mun kameralle sovi. Jotenkin sellainen arvokas ja tärkeä, ei klik klik- paikka. Mutta ihan törkeän hyviä ja sotkun tädit mahtavia! Sanoinkin miehelleni, että saa viedä sinne treffeille minut koska haluaa! :D

Siinä hän nökötti, hetken paikallaankin :) 

 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

xoxo

Kommentit (2)

Vierailija

Ihana uusi tulokas teillä❤️. Varaudu sitten reilusti sanomalehdillä ja kärsivällisyydellä😁. Nimim. Kahden koiran onnellinen omistja, joka juuri sai imuroitua ja lattiat pestyä ja ihan kohta näyttää samalta kuin ennen siivoamista😂.

Kivaa viikonloppua!

Terkuin anu

maarit71
Liittynyt2.3.2016

On hän kyllä ihuna 😊😊 ja pikkuhiljaa ollaan varauduttu, tekstiilipesurikin viritetty 😂 ah aikoja tulevia! Kolme koiruutta, neljä kissaa ja joulu... Aapuva! 😂

Kivaa viikkistä sinne myös!

xox

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjuuttelee keski- iän saavuttanut nainen, jonka aamu lähtee käyntii vain ja ainoastaan kahvin voimalla. Vaikkakin tuota ikää on tullut jo 47vuotta ja lisää tulee pian, niin missään nimessä en suostu olemaan kategoriassa "keski- ikäisen naisen pitää".Tuolla tarkoitan vaatteita, meikkejä tahi mitään muutakaan sellaista, joka ei vaan ole omaan ajatusmaailmaan sopivaa. Itse rakastan eri tyylisiä ihmisiä ja oma vahvuuteni tässä maailmassa on olla oma itseni. Peukutan aina rohkeudelle toteuttaa itseään sekä sille, että uskaltaa näyttää oman persoonansa valtavirran kommeneista huolimatta. 

Yksi asia, mitä haluaisin toivottaa aina aamulla: Ihanaa päivää kaikille! 

xoxo

Yhteydenotot: maarit.uittamo1@gmail.com

Kategoriat