Kirjoitukset avainsanalla kahvihetki

Tein päätöksen jonkin aikaa sitten, että yritän elää mahdollisimman kiireetöntä elämää. Hyppäsin pois oravanpyörästä ja aloin tekemään kaikkea aivan muuta. Rakennan päivät juuri niin kuin haluan ja ah, nautin. Sitten se mutta. Viimeiset viikot olen ollut kiireisempi kuin vuosiin!

Erona on se, että olen saanut valita suurimman osan kiireiden aiheuttajista. Joitakin asioita ei vain voi valita, esimerkkinä läheisen sairaus. Mutta kerran on mahdollista auttaa ja olla tukena, niin tietty olen.

Juuri nyt istun läppäri sylissäni sohvatuolilla, kahvimuki toisessa kädessä ja katson lattialle. Perus meininkiä. Mies makaa lattialla kera koirien. Ja en ole häntä siis sinne pyytänyt! Ei, vaan hän ikään kuin meditoi ennen matkaa keittiöön hakemaan kahvia lisää. Ympärillään hänellä on meidän koirat, Veikko ja Vilma. Veikossa on osa Suomen pystykorvaa, ja se nalkutus on aika lähellä aita pystistä.... Vilma on Laika, aika ajoin hiljaisempi.

Sitten kaksi vanhempaa kissaa, Reetu ja Tuikku, juoksee mattoja ryttyyn, Reetu- kolli ottaa koko elopainonsa käyttöön ja driftaa talon toisesta päästä tähän päähän. Koko matkalta matot solmussa. Kaksi nuorinta pentua, Aatu ja Tahvo, nyt 14viikoa, yrittävät perässä. Aika hentoisia ovat, joten tulos on vain kova meno ja meteli.

 

Huokaisen ja suljen silmäni. On nämä rauhalliset ja hiljaiset aamut vaan niin ihania! ;)

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Täällä kirjoittelee 47v nainen, jonka focus on voimanostossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Keittiöpuuhat, lähinnä kokkailu on iso osa arkea myöskin, sillä omaan elämäntapaani kuuluu treenien ohella järkevähkö syöminen. Ilman ruokaa ei kertakaikkiaan vaan jaksa! :)

Uusi etappi elämässäni on harjoitella vieläkin kovempaa, että kehtaapi voimanostokisoihin lähteä. 

Ikä ei ole edes hidaste! 

 

Yhteydenotot sujuvat parhaiten:

maarit.uittamo1@gmail.com

Blogiarkisto

2018

Kategoriat

Instagram