Kirjoitukset avainsanalla painonpudotus

Ikä on vain numeroita. Niinhän se on, mutta kyllä tässä on pakko myöntää että pieni epäusko hiipi puseroon yksi aamu. Toukokuussa 45v. Mihin aika on mennyt? Ja kun olo on oikeastaan sellainen, että jos nyt 30v tulee henkisesti täytteen..ehkä. Pitikö mun masentua jossain välissä? 

Ympärilläni, ikäisteni keskuudessa käy sellainen pöhinä, että mitä kaikkea pitäisi olla jo tehtynä "tässä iässä"! Ja "tässä iässä" pitää jo pukeutua niin tahi näin. Kääk! 

Tämä ikä on juuri se ikä, miten sen itse kokee. En voi enkä halua lokeroida iän mukaan itseäni. Itseasiassa olo on mitä parhain juuri nyt! 

 

Vähän yli vuosi sitten sain houkuteltua  itselleni mahtavan valmentajan, joka pisti ruokavalion uusiksi. Treenit uusiksi. Ja minä toteutin ne.

Tuolla yhdistelmällä on nyt tiputettu -20kg (ainakin) ja senttejä vaikka kuinka paljon. Matka jatkuu vieläkin, kyllä..minäkin hurahdin painojen nosteluun! Toki aina ollut jollakin tasolla urheilullinen, mutta jotenkin sitä akkaantui, kun 10v sitten muutti maalle ja asettui miehen kanssa saman katon alle. 

Ensin tuli 10kg ihan vain grillauksella ja hengailulla, seuraavat (ainakin) 10kg tuli, kun nilkka meni oikein huolella päreiksi. Siinä sitten nökötin puoli vuotta sohvalla kinttuni kanssa ja tadaa! Farkut jäivät tuohon aterin kohdalle jumiin. Siitä se ajatus sitten lähti... 

 

Nyt siis enempi siinä omassa painossa...no ok. JIPPII!!! Kohti vanhoja lukemia matkalla! Samoja, kun on ollut viimeksi vuonna -94. Silloin paino oli 62-65kg. Nyt alkaa jo numerolla kuusi, kun vuosi sitten alkoi numerolla yhdeksän... 

 

Sinänsä ei se painonpudotus tee kesää taikka talvea, mutta kyllä se sitä itsevarmuutta ainakin itselleni antaa. Voi kohdata tämän(kin) iän vähän kevyemmin. Sekä sitä terveyttä unohtamatta! 

Näin tämä blogi tuli avattua, eli: tervetuloa, juuri sinä!!! :)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjuuttelee nainen 47vee, jonka aamu lähtee käyntii vain ja ainoastaan kahvin voimalla.

Kahvin jälkeen keskityn perheeseen, elämään, koiriin ja kissoihin, hyvinvointiin sekä kauneuteen. Koko elämä ja sen valinnat ovat yhteydessä toisiinsa, ja tätäkautta taasen yhteydessä hyvinvointiimme joten pohdinkin näitä valintojani täällä. 

Haluan olla paras versio itsestäni ja varsinkin, kun se biologinen ikä (ei mielen ikä) on mitä on, niin omilla valinnoillani haluan varmistaa oman itseni hyvinvoinnin kokonaisuudessaan. 

Tavoitteenani on olla viisikymppisenä timanttisessa kunnossa! Sekä henkisesti mutta myös fyysisesti. 

xoxo

Yhteydenotot: maarit.uittamo1@gmail.com

 

Ps. Maallikkona matkustan itsekin näissä asioissa, eli aina kandee miettiä ne omat voimavarat ja tarkistaa ammattilaiselta!

Nämä ovat omia havaintojani ja oman valmentajani rakentamia asioita minun kunnon mukaan.

Blogiarkisto

Kategoriat