Olen rakastunut. Olen ollut jo pitkään. Intensiivistä, rohkeaa, viileää, tulista.. kaikkea nuita ja vähän lisääkin. Niin mikä? Urban Decay! 

"Vanhalta" ammatiltani olen maskeeraaja ja meikit ovat lähellä sydäntäni, vaikken niin hirmuisesti niitä enää käytäkkään. Johtunee ehken siitä, että stadista landelle- muutto pisti uusiksi tuon rutiinin. Kaupungissa asuessani tuli laitettua jopa roskia viemään mutta täällä maalla, kauppaankin tulee lähdettyä oikeastaan juuri niinkuin sattuu sillä hetkellä olemaan. Sekä vaatetuksellisesti että nassullisesti. Lippis hoitaa hiusjutut. 

Siltikään en voi vastustaa uusia juttuja, värejä, kokeiluja, huulipunia (joita ei vain voi olla liikaa). Ensimmäinen suurempi luomiväripalettihankintani Urban Decayltä oli Moondust. Itselleni tuli välittömästi mieleen sarja, jota käytin sekä töissä että omassa käytössä: Grimasin. Tuota sarjaa rakastin paljon ja tiesin, että voisin aina luottaa laatuun. 

Sitten avasin tuon Moondustin paketin ja kokeilin. Insensiivinen, ei tarvitse sudilla pyöritellä turhia, vaan väriä tulee hipaistenkin mukaan ja näin tulee myös kestämään pitkään. Kiilto aivan mieletön ja värit paletissa. Aivan mieletön paletti! 

 

Mutta sitten, tilasin Sokokselta UD Naked Heatin. 

Nuo värit ja koostumus. Mattavärit ihanan samettisia ja mielettömän helppo levittää että häivyttää. Tuo sivellin, joka tuli mukana on muuten aikas jees. Toinen pää tarkempaan työskentelyyn ja toinen pää häivyttämiseen. Pärjää jo tuollakin! 

Satiin ja kimallesävyt tuovat niin ihanan hohdon meikkiin ja lämpimät, punertavat sävyt ovat aikas kivat korostamaan silmien väriä. Kunhan ei tee niinkuin minä. Pyöritin sitten oikein kunnolla sivellintä Cayanne- sävyssä ja huups! Sanotaanko, että näkyi pidemmällekin. 

 

Oikeastaan mitään negatiivistä en keksi tästä paletista ja hyvä niin. Maksoi kumminkin jonnin verran, 54.90€, samoissa hinnoissa oli tuo Moondust, mistä puhuin. 

 

 

Vaikkakin nämä paletit jo itsessään antavat mahdollisuuden vaikka kuinka monelle tyylille niin silti sotkotan yleensä vielä jotain muutakin mukaan. Ajattelin tuon Naked Heatin kanssa koklailla liikkuvan luomen keskelle lilaa hitusen, korostaa vihreitä silmiä kivasti. Jotenkin totaaliset smoky eyesit ovat itseltäni jo menneen talven lumia, ja tulee sellainen raskas olo. Enempi tulee kokeiltua värejä ja kuitenkin sellaista keveyttä, ilmavuutta. Seuraavissa kuvissa olen laittanut kyllä kunnolla väriä Naked Heatista ja en edes tavoitellut tasaista jälkeä. Jotenkin tuo Urban Deacay sanoo minulle: asenne ratkaisee! Laitoin näin ja that´s it. Joten:

 

Ja nyt kaipailen photoshoppia, kun lähikuvaa on :D Mutta näkyy värit aika hyvin. 

 

On se, kuuma luomaripaletti!

Alla kuvia, kun testailin Moondustia viime talvena. Toivottavasti vähän näkyy värit! Ah, meikkejä vaikea kuvata, ainakin itselläni. Luontoa ja eläimiä helposti! :)

Aika harvinaisia ovat kuvat, joissa ei näkyisi joku eläin. Pari koiruutta ja neljä kissaa ovat tulleet emäntäänsä: linssiluteet! 

 

Taidan vielä hommata paidan, jossa lukee: I <3 UD! :) 

 

Vaan nyt äkkiä treenaamaan, ennenkuin tuo ensimmäinen lumipyry valtaa maan. Takkaan tulet ja kahvia mukiin, ei huono tapa viettää ensimmäistä kunnon lumipyryiltaa. 

 

xoxo

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Täällä kirjoittelee 47v nainen, jonka focus on voimanostossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Keittiöpuuhat, lähinnä kokkailu on iso osa arkea myöskin, sillä omaan elämäntapaani kuuluu treenien ohella järkevähkö syöminen. Ilman ruokaa ei kertakaikkiaan vaan jaksa! :)

Uusi etappi elämässäni on harjoitella vieläkin kovempaa, että kehtaapi voimanostokisoihin lähteä. 

Ikä ei ole edes hidaste! 

 

Yhteydenotot sujuvat parhaiten:

maarit.uittamo1@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat

Instagram