Huh, ette usko, millainen rupeama näinkin simppeli juttu kuin asukuvat olivat! Kuvaajana toimin minä, eli 10s ajatus ja äkkiä jonkinlainen ilme nassulle ja yritys saada vielä asentokin siihen samaan syssyyn. Kun ulkona ei voi ottaa kuvia, ja autotallissa on vielä kesken "oma tila" niin kotona sitten. Meillä on paikat piukassa tavaraa ja eläimiä juoksee ympäriinsä. Valot ovat juuri ne, jotka sytytän kattolamppuun. Kolmijalka itsetehty aurauskepeistä ja sen sijoittaminen on jo toinen juttu. :D Hikistä hommaa. Ja kun tuo kamera on aika perus niin ajattelin photoshopin hommailla notta saisi vähän fiksattua, mutta juuri nyt näyttää yhtä helpolta kuin kiinan kielen opiskelu ilman opettajaa. Että näillä mentiin tänään ja lopputulos on sitten nähtävänä alla. :) 

Yritän asupostauksissa käyttää mahdollisimman paljon niitä vaatteita, joita kaapissani jo on. Vaikkakin rakastan muotia, niin silti käytän niitäkin, jotka ovat jo niin last season. Toki, olisi joskus ihanaa ostella vaatteita, joissa olisi parikin nollaa ennen pilkkua  mutta tässä budjetilla siinä on max kaksi numeroa ja pilkku jotain. Käytän aika paljon Henkkamaukkaa, kun on tullut jo niin tutuksi ne koot, miten toimii omassa kropassa. Välillä vien pussillisen vaatteita kierrätykseen myymälään (loistava ajatus heiltä ja niin helppoa!) Eli, tavalla tai toisella, stailaan nuita vanhoja romppeita käyttöön ja lottovoittoa odotellen.

Ensin, mekko jonka ostin aikaa sitten mutta käyttöön ei ole raasu vielä päässyt. Tämä tyyli on jotenkin itselleni sellainen, jonka laittaisin "fiininpään" menoon. Olen huono asusteisen käyttäjä..todella huono nykyään, mutta joku kiva ja näyttävä sormus olisi jees. Näin niinkuin omaan mieleeni. 

Note to myself: etsi fiinit pikkujoulut.

 

 

Kenkäpariksi pääsivat ihanat Biancon korkkikset, jotka olivat toiset niistä vähänkäytetty.fi kengistä.. Hintaa näille kengille tuli 5€ ja kunto on loistava!

Mekkoa oli vielä H&M nettisivuilla--> Mekko on muuten tosi ihana päällä. 

 

Sitten mekko, jonka olen ostanut Halensin loppuunmyynnistä hintaan 3.95€. OVH oli kutakuinkin 40€. Tykkään tämäntyylisistä, helposta pidettävistä ja silti seksikkäistä (ainakin omassa mielessäni) mekoista. Itseasiassa, huomaan nykyään olevani mekkofriikki! Huh, tämäkin vielä. Mutta tässä tämä lookki, jonka laittaisin vähän rennompaan menoon. 

 

Tähän kaveriksi ne toiset nettikirpparin löydöt, Huberto S. Mullerin ihanat korkkarit ja hintaa6€!!!! Mä niin rakastuin näihin. 

 

Mekkoa ei enää ole Halensilla, kun ei tuota Halensiakaan ole. Mutta Elloksella ja ainakin zalandolla oli samantyylisiä.

Kolmas lookki on niin villi kortti, mutta jotenkin silti...tykkään siitä. Ostin tuon mekon monta vuotta sitten H&M, ja kertaakaan ei ole ollut päällä. Nyt ajattelin muuttaa tuon asian. Välillä sitä saa loistaakkin! H&M nettikaupassa ei samanlaisia ollut enää, mutta sinnepäin olevia aika paljonkin. Yksi, joka oli näköjään ainakin leikkaukseltaan ja tyyliltään samanlainen-->Paljettimekko tuon linkin takaa.

 

 

Ja vielä vanhemmat kengät, mutta ah niin ihanan tyttömäiset ja silti naiselliset:

(Ja nuilla voi vaikka lenkinkin tehdä samaan syssyyn, niin hyvät kävellä&juosta)

Näiden tilalla olisin voinut harkita korkeampia nudenvärisiä korkkareita, mutta kun sellaisia ei ole niin näillä mennään! Tuo väri oli se juttu, joka vaan omaan silmään iski. 

 

Sitten huulipunaa, hymy, ryhti ja ei kun tuulta päin! :)

Hajuvettä tippa tietty. 

Joko teillä on sekä että pikkujouluja että vaatteet valmiina?

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjoittelee 47v nainen, jonka focus on voimanostossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Keittiöpuuhat, lähinnä kokkailu on iso osa arkea myöskin, sillä omaan elämäntapaani kuuluu treenien ohella järkevähkö syöminen. Ilman ruokaa ei kertakaikkiaan vaan jaksa! :)

Uusi etappi elämässäni on harjoitella vieläkin kovempaa, että kehtaapi voimanostokisoihin lähteä. 

Ikä ei ole edes hidaste! 

 

Yhteydenotot sujuvat parhaiten:

maarit.uittamo1@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat

Instagram