Rakastan yllätyksiä ja merkkipäivät ovat minulle tärkeitä. Olen huomannut, että jos sanon ääneen toiselle sen mitä haluan, on varmempaa, että jotain kivaa tapahtuu.

Ota vinkistä vaari ja tee erityisistä päivistä unohtumattomia.

Näin ei kannata toimia 

Saatamme suunnitella etukäteen, mitä milloinkin tapahtuu. Katsomme kalenteria ja olemme kartalla, koska on seuraava merkkipäivä. Ainakin itse tiedän jo monta päivää ennen milloin on puolisoni synttärit tai milloin on merkkipäivämme. Sitten saatamme jäädä, vain hiljaa odottamaan voi jospa, vain mieheni huomaisi vielä merkkipäivän ja lopputulos on usein ettei mitään kivaa tapahdu. Pahimmassa tapauksessa vielä moitimme puolisoa, kun et taaskaan muistanut merkkipäivää ja olemme loppu päivän surullisia. Meidän naisten on hyvä ymmärtää se tosiasia, että kukaan ei voi päästä ajatuksiimme. Ei edes oma puoliso.

Toimi mielummin näin

Kun huomaat merkkipäivän lähestyvän, kerro puolisolle heti tästä päivästä. Mene hänen luokse ja sano ääneen  -ens viikolla on naistenpäivä. Sitten jää vielä odottamaan ja kerro vielä uudelleen ennen merkkipäivää, mikä päivä on tulossa. Sano isosti ääneen, mitä silloin haluaisit tapahtuvan ja anna puolisolle vinkkejä millaisia yllätyksiä haluat merkkipäivänä. Silloin toive varmasti toteutuu ja kumpikin osapuoli kiittää mukavasta päivästä.

Näin jokainen merkkipäivä on sittenkin pelastettavissa 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla