Onko kevät saanut sinussa aikaan villiintymistä? 

havahduin itse jonkin aikaa sitten tunteeseen, jota en ollut hetkeen tuntenut. Ei ollut huolia, ei murheita. Pitkästä aikaa olo oli hyvin levollinen ja sanoin kuvailemattoman kevyt. "Huh vihdoinkin suuri taakka oli laskeutunut hartioilta", ajattelin. Kyllä tässä oltiinkin pitkään ikävien asioiden äärellä. 

Usein sanotaan, että jokin tunne kestää aina oman aikansa ja että anna itsellesi aikaa murehtia. En kuitenkaan olisi uskonut, että ikävien asioiden murehtimiseen meni noinkin pitkään. Siksi välillä ajattelin, että noh tällaista tunnetta tulen varmaan tuntemaan niin pitkään, kun läheiseni voi huonosti, vaan eipä asiat menneet niin. Tunne nimittäin hävisi, kun oman aikani käsittelin asioita itseni, läheisten ja tärkeiden ystävien kanssa.

Noh se siitä ikävästä tunteesta, koska nyt olo on ihan toinen. Ollut itseasiassa jo pidemmän aikaa. Ihan kuin olisin jotenkin uudistunut minä, sitä oloa on vaikea kuvailla, mutta tunne on, kuin villiintyneellä hevosella, kun se päästetään pitkästä aikaa kesälaitumille kirmaamaan. 

Siksi kirjoitin itselleni muistelman. 

"Täällä sitä ollaan ihan villinä.

On keväinen aurinko ja uusi eheä minä.

Olen kääntänyt elämässä uuden sivun. On vain minusta kiinni, miten haluan sivuani värittää.

Haluan kevein askelin kirmata luonnossa ja nauttia tästä tunteesta.

Olkoon tunne merkkinä siitä, että on aika jälleen elää itseäni ja perhettä varten. Elää ja nauttia villinä, rakastuneena ja pitkästä aikaa huolettomana."

Villiinnyn

  • Hyvän olon tunteesta
  • Auringosta ja lämmöstä
  • Oman rakkaan läheisyydestä
  • Häistä, jotka lähenevät
  • Hymyilevistä ihmisistä

☀️ Aurinkoiset terveiset ja villiä kevättä sinulle.

- Helena

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla