Pukeudutko usein mustiin vaatteisiin vai pidätkö väreistä? 

Pukeutuminen on mielekästä puuhaa ja voisin käyttää aikaa vielä enemmän sovitellessani erilaisia asukokonaisuuksia. Tykkään itse pukeutua erivärisiin vaatteisiin. Minulle sopii parhaiten punaiset sävyt. Myös valkoinen on kiva väri päällä. Mielestäni asukokonaisuuden kruunaa aina kivat korvakorut, joita minulla on monet. Joskus huomaamatta saatan laittaa mustaa päälle, koska siinä värissä tuntuu olemus aina hoikalta. Päätin kuitenkin ryhtyä haalimaan itselleni kaupoista lisää värejä, koska niitä pukiessani huomaan, kuinka hyvälle tuulelle tulen. 

Uskalla käyttää värejä sanotaan. On tärkeää tiedostaa, minkälaisissa ja värisissä vaatteissa viihtyy. Minä en viihdy verkkareissa ollenkaan. Mitä löysempi asu, sitä väsyneemmäksi itseni tunnen. Mieluiten käytän stretch farkkuja ja paitaa, jossa on hiukan löysä laskos. Näin pimeyden keskellä teen kaikkeni, että saan väriä päiviin. Pukeutumalla värikkäästi, saan iloa arkeen.

Mitkä ovat sinun lempivärit?

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Lottas Liv
Liittynyt21.9.2017

Sini-valko -raitaa löytyy kaapista niin mekkoa kuin paitaa :) Punaisen eri sävyt, kesällä oranssi ja vihreä, sinisen eri sävyt, talvella tummemmat ja kesällä kirkkaammat. Keltainen on ihana energiapommi! 

Ihanan värikkäitä asuja sinulla <3 Kyllä ne piristävät jos joku!

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kiitos kommentistasi 😊. On kiva kuulla, että käytät myös värejä 👚.Niistä saa kyllä energiaa päiviin.

Helena Peltokangas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla