Blogissani on syyskuun ajan teemana erilaiset lettikampaukset. Tule ihastelemaan ja kokeilemaan erilaisia lettejä. Esittelen aina yhden lettikampauksen kerrallaan.

Aloitan ensimmäisenä kaartuvasta hollantilaisesta letistä. Kampaus saattaa olla hieman haastava toteuttaa ja siksi teinkin videon sinua varten.    

Olen tehnyt kampauksia 20- vuotta ja niiden tekeminen kuuluu lempi harrastuksiini. Nyt on ilo päästä jakamaan erilaisia vinkkejä blogin kautta. 

  1. Kaartuva hollantilainen letti 

Letti tehdään saman lailla, kun ranskanletti, mutta niin, että letti tuleekin hiusten päälle. Jos ranskanletissä letitetään kolmea osioita yläkautta, tehdään hollantilaista kolmella, mutta alakautta. Alkuun tehdään normaalia hollantilaista lettia, kunnes letti muuttuu kaarevaksi. Sen jälkeen:

a. otan hiuksia pelkästään yläpuolelta sitten

b. vasemmalta sivulta ja

c. jälleen ylhäältä

Video antaa enemmän osviittaa siihen, mitä tarkoitan. 

Päivitän usein kampauksiani facebookissa Hymyillään blogi sivuillani. Tervetuloa seuraamaan.

Iloista syyskuuta sinulle. 

 

 

Kommentit (6)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kaunis kiitos sinulle 😊. Jos haluat kokeilla tätä kampausta voit toki tehdä sen jollekin toiselle, vaikka ystävällesi. Itse ainakin huomaan, miten paljon helpompaa on tehä kampaus toisen hiuksiin.

Helena Peltokangas

Jasmiina

Upea letti ja hyödyllinen postaus! Mä tykkäisin laittaa mun hiuksia, mutta en vielä oikein hallitse eri lettejä ja muita hienompia kampauksia. Tästä on hyvä opetella :)