Näin kirjoitin päiväkirjaan, josta itse asiassa koko blogi ideakin lähti. Koska rakkaus kirjoittamiseen on ollut aina suuri, halusin tehdä siitä vielä kiinnostavampaa itselleni. Jokainen kirjotus, jonka kirjoitan tulee suoraan sydämestä. On se sitten kirjoitettu päiväkirjaan tai omaan blogiin. 

"Jokainen kirjotus, jonka kirjoitan tulee suoraan sydämestä."

Positiivisuus on aina ollut yksi valttikorteistani. Se vaan tulee luonnostaan. Iloinen asenne elämään on tuonut monia mahdollisuuksia omassa elämässä ja haluan jakaa niitä nyt myös teidän kanssa. Se innostaa, kun saa inspiroida kirjoituksilla muita. Sillä on oikeasti paljon merkitystä, miten asioihin suhtautuu. Ainakin kaikki lähimmät ihmiset ovat saaneet aimo annoksen tätä positiivisuutta ja toivon, että se tulee näkymään jatkossakin kirjoituksissani. Ei ole yhtä oikeaa tapaa tallustaa elämää, mutta positiivisuudesta voi saada lisää puhtia päiviin. 

Mitään ei saa ilmaiseksi, joten en oleta, että kaikki tapahtuu hetkessä. Tää teksti, mitä nyt kirjoitan on mulle sellainen tsemppaava viesti, että nyt kunnolla hommiin ja kohti suuria suunnitelmia. Saatan välillä käydä lukemassa tätä tekstiä ja saada tästä hyvää energiaa omaan työhön. 

Jos jonain päivänä minusta tulee ammattibloggaaja tai kirjoitan, vaikka kirjan lupaan sanoa ääneen 

Hymyillään 😊

Onko sinulla jokin haave tai unelma, joka on toteutunut, kun olet uskonut siihen paljon? 

Kommentit (0)