Toissapäivänä sain idean kokeilla jälleen tanssin taikaa, kun katselin You Tubea ja löysin sieltä vanhan mainoksen. Vanhoissa mainoksissa on herkkyyttä ja niissä on mielestäni hauskoja lauluja. Tanssi on lähellä sydäntä, johtuen varmasti siitä, että olen aikoinaan harrastanut balettia, sekä kilpavoimistelua. Siitä se idea sitten lähti. 

Ajattelin kokeilla voimistella pitkästä aikaa ja se oli tosi mahtavaa. Taidot toki ruostuneet hiukan ajan saatossa, mutta pääsin toteuttamaan jotain kivaa, joka todella vei mukanaan. 

Saan tanssista hyvää energiaa ja ajatukset unohtuvat hetkeksi muualle. 

 

Käy katsomassa pieni video näyte You Tubesta (kappale vanhasta valion mainoksesta) ja kerro minulle mistä sinä saat hyvää energiaa päiviisi? 

https://www.youtube.com/watch?v=eLD3DWiX2wM

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Täällä kirjoittaa 30- vuotias avarakatseinen terveydenhuollon ammattilainen ja kolmen lapsen äiti. Intohimona on katsella maailmaa positiivisin silmin ja tarjota lukijoille piristäviä ajattelemisen aiheita elämästä. Haluan vaalia myönteisiä ajatuksia, vaikka elämä ei sellaista joka hetki olisikaan. Erilaiset hiuskampaukset ovat vahvuuksiani ja joskus blogissani myös leivotaan. 

Blogiarkisto

2018