Minulla on suuri tarve saada kerrottua teille, miten olen löytänyt tasapainon elämääni. En tiedä miten saisin asian kerrottua niin, että tulen oikein ymmärretyksi, mutta eiköhän se kirjoituksen aikana selkiydy.

Minua ei ole koskaan koulu kiusattu, minua ei ole kohdeltu kotona lapsuudessani kaltoin, en ole ollut masentunut ja olen saanut elää aika rauhallista elämää. Vastoinkäymisiä on toki tapahtunut ja niitä ikäviäkin asioita, mutta ei sellaisia, jotka olisivat vahingoittaneet minua henkisesti ja jos on niin, vain hetkeksi. 

Tulin kertomaan omasta henkisestä tasapainosta, jota koen elämässä. Olen löytänyt tasapainon elämääni vuosien varrella, koska olen ymmärtänyt, etten ole täydellinen ja huomaan myös omat virheeni. Olen antanut anteeksi elämässä tapahtuvat vääryydet syyllistämättä muita ja katkeroitumatta. Tajunnut, että vain minä voin vaikuttaa omaan onneen. 

Olen seurannut paljon elämää ympärilläni. Seurannut omaa ja muiden käytöstä erilaisissa tilanteissa. Pystynyt muuttamaan omia toimintatapojani parempaan omasta tahdosta ja olemaan oma itseni tilanteessa, kuin tilanteessa.

Suutun välillä, itken ja olen hetkittäin joskus vihainen, mutta en ole koskaan tuntenut vihaa ketään tai mitään kohtaan. Ehkä se on yksi tekijä onnelliseen olotilaan? 

Pidän tärkeänä välittää hyvää tahtoa kaikille ihmisille, joten hymyillään ❤.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla